Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 643 233 km-t sportoltatok
Rita sportol

Nyüssz és nyaff

rkosa81 | 2011-02-17 16:01:31 | 4 hozzászólás

Most nyafogok.. Mert inkább ehez van kedvem, mint futni.. kinnt.. a hidegben.. latyakban.. brrr..

Tehát nem taglalom mennyit gyalogoltam ma (6.4 km). Kezdem inkább a reggellel amit igen tegnap én bactam el azzal, hogy a telefonomból kivettem az akksit, és mikor újra bekapcsoltam a hasamra csaptam és saccperkábé beírtam,hogy mennyi az idő.. Csak 3/4 órát tévedtem.. előre. Ezek után ma reggel nem egészen 3/4 6-kor keltem, hanem 5-kor.. Ez lelkileg megviselt.. :D Aztán kinéztem és szemerkélt valami. Aztán a gyerekekkel el az oviba, akkor már esett valami. Haza, ebéd, vissza a srácokért a hóesésben, latyakban. A cipőmben már 10 méter után több volt a jeges víz, mint kellett volna.. Itt kezdtem el gondolkozni először azon,hogy ma inkább nem futok.. Aztán hazafelé kitaláltam, hogy úgyis el kell menni vásárolni, kifutok a boltig aztán hazasétálok. Aztán kirázott a hideg, az arcomba fújt egy vödör havat a szél, és belegondoltam, hogy kifutok, lejtőn felfelé, leizzadok, aztán a 8-10 kilós táskával, meg szatyrokkal, izzadtan sétálni még egy kilómétert hazáig a latyakban, hóban, szélben, hidegben... Brr. De jó lenne futni kicsit. Igazság szerint a programban ugye mára a házi feladat 4x 3p futás,4p séta. A futással még nem lenne gond, de a séta az ami megrémít.. Mire lesétálom az a 4 percet megfagyok. Még meggondolom. Jó lenne. Ha meg ma nem jön össze akkor becsszó holnap lefutom, ha esik, ha fúj.. Télleg. Kacsintás

4 hozzászólás

Briel 4886 napja
Briel képe

Az a séta a regenerálódásra van, pulzushelyreállításra, meg ilyenek. Ha hamarabb rendbejössz, futhatsz hamarabb is! Gyerünk, hajrá!

monique 4886 napja
monique képe

Briel jól mondja:), a másik, hogy a sétához felvehetsz extra réteget. nem mindenkinek jön be de én a derekamra kötöm futás közben a plusz réteget, amit csak előtte és utána veszek fel.

gyaloggalopp 4886 napja
gyaloggalopp képe

Gondolj arra, hogy ha most futsz, akkor ezen túl már BÁRMIKOR futsz! :-)

csetbalu 4886 napja
csetbalu képe

galoppnál a pont:) nincs az a tróger idő, amikor ha nagyon mehetnékje van az embernek ne menne ki. még ha sz.rrá is ázik... de legalább kinn van, élvezi, hogy hülyének nézik, és ha hazaér, megfürdik, és istenien érzi magát:)

egészség, hajrá tovább:)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!