yeppster futás

2013.04.14 Vasárnap, 18:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:07:00

Távolság

15.05 km

Tempó

08:26 p/km (7.11 km/h)

Edzésleírás

Tervem miszerint megkésve és meghízva is de részt veszek a Terep50-n sajnos kútba esett. Hiába futok ujabban 105kilóról felmentem 109kilóra, ami nem elég hogy nagyon lassúvá tett, de kérdésesé teszi azt hogy a +1800 métert hogy tudom teljesíteni. Maradjunk annyiban, hogy ezt elk@rtam, de rendesen. Mert vagy diétázom és fogyok, de gyengülök, vagy futok de nem fogyok elég gyorsan, vagyis amint látszik nem is.

Szóval kezdhetem a diétát, így eldőlt. Van még az évben pár verseny amit elcsíphetek, pl. ZEG hegyi maraton:D

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:07:00 15.05 08:26 7.11 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4094 napja

Véletlenül keveredtem ide, de tökéletesen igaza van az előttem szólóknak! tessék szives leírni precizen, pontosan, mindenre!!!  kiterjedően, hogy mit eszel meg 1 hét alatt, és utána kielemezni! A mennyiségeket is, tehát nem az, hogy egy adag, hanem dekára leírni, mert kinél mennyi egy adag.

( zárójelben megjegyzem, hogy lehet, hogy pszichológiai a probléma: "most sokat futottam, nagyon sok kalóriát elégettem, pótóljuk némileg a kalóriát, mert különben korogna a gyomrom" előfordulhat ilyen is, másként nem lehet megmagyarázni ezt a tökéletes önellentmondást!)

korpaZASZ képe

korpaZASZ 4095 napja

Látod, látod, mi már egyetértünk, most Te jössz:)

holovacz képe

holovacz 4095 napja

Teljesen egyetértek az előttem szólóval... nem tudom, mennyi időt fordítasz más jellegű mozgásokra, de sztem ez nagyon jó ötlet, amit korpaZASZ írt... tényleg fura, hogy hízol, miközben futsz, és elvileg diétázol... szóval a diéta mellett is lehet sztem mozogni, ha jól csinálod a diétát, nem fogsz legyengülni... a diétának és a sportnak hatásosnak kell együtt lennie... csak kitartást tudok kívánni, mert tudom, hogy nem lesz könnyű... a kilók könnyebben felszaladnak, mint leugrálnak az emberről... Szurkolok Neked! 

korpaZASZ képe

korpaZASZ 4095 napja

MSI! Szerintem a táplálkozást kell helyretenni, valami ott lehet, ha sport mellett is kilókat szedsz fel, remélhetőleg csak ez van és nincs komolyabb egészségügyi probléma. Vagy meg kellene próbálni heti 5-6szor sportolni, esetleg bringát/ellipszisjárót is beiktatni, hogy az izület kevésbé terhelődjön.

Nem lesz egyszerű, nyilván, ezt előre borítékolni lehet, de 100kg felett csak futni akár sérülésveszélyes is lehet.

 

ikerkaszat képe

ikerkaszat 4096 napja

A ZEG-i maraton nagyon jó verseny:-)

Ezzel a dilemmával végig küzködtem tavaly én is, mikor is a célversenyemen való indulás lemondása megmutatta a helyes út (le kellett fogynom). Az elhatározásodhoz sok kitartást és erőt kívánok. 

Felszerelések

Saucony jazz 15-nyugdijban