Üdvözlünk az Edzésonline kihívások oldalán!

Csatlakozz változatos kihívásokhoz és motiváld magad edzéseid minél magasabb szintű teljesítésére! Az Edzésonline új, Kihívások funkciója, minden fejlettségi szintű sportólónak remek motivációt kínál.
Szeretnél többet megtudni arról, hogyan működnek a kihívások? Olvasd el a kihívásokról szóló GYIK oldalunkat.

Nyitott kihívások, amelyekhez csatlakozhatsz

Nestlé

Purina – Step it up!

Futás, Túra (44 résztvevő)

Csatlakozz egy olyan kihíváshoz, ahol a cél nem csak a mozgás, mivel minden 10.000 lépés után 1 kg állateledelt adományozunk a HEROSZ és MÁTSZ részére! Legyen ez akár egy délutáni séta, egy jól eső kocogás, vagy egy frissítő túra hétvégén a családdal. Minden lépés számít, segítsünk közösen! 

A 3 legtöbb lépést megtett kollégáinkat Purinás ajándékcsomaggal jutalmazzuk!

Egyéb tudnivalók:

 - A kihívásra edzéseket március elsejétől lesz lehetőségetek regisztrálni.

 - Az Edzésonline platform nem számol automatikusan lépéseket megtett km alapján, így javasoljuk, hogy napi lépéseiteket valamelyik, okoseszközön elérhető alkalmazáson kövessétek.

 

Részletek
Nestlé

Izzítsuk be 2024-et az év első 2024 órájában!

Minden sport (28 résztvevő)

Január, új év, újévi fogadalmak...

Legfrissebb kiírásunkban az egyszerűségre törekedtünk: minden sportot figyelembe véve az a cél, hogy az év első 2024 órájában minél több időt töltsünk edzéssel. Ki mozogja össze a legtöbb órát? Ismét az összes mozgás számít: a néptánctól a jógáig, a pilatestől a szabadtüdős merülésig, a sziklamászástól a teqballig szóba jön minden.

Mozgásra fel, égjenek azok a kalóriák!     

Részletek