2013.04.26 Péntek, 14:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:49:32

Távolság

9.48 km

Tempó

05:14 p/km (11.48 km/h)

Pulzus

Átlag
0
Minimum
0
Maximum
153

Edzésleírás

Üdv Mindenkinek!

A lábam lassan javulgat.

ma cél szoktatás a hőséghez, ezért direkt a legmelegebben mentem futni. Nagyon lassan futottam ma csak.

Sok ismerőssel találkoztam, Takács Lacival aki valamikor kiváló focista volt, de súlyosan lesérült a lábára, most 45 évesen több lábműtét után még mindig sántikál, csak intetünk egymásnak, egy-két szót is váltotunk.

Egy 80 év körüli bácsival üdvözöltük egymást, mindig egy kisszéken szokott üldögélni, most az árnyékban a fűben heverészet, kalapban, nagy vigyorogva intett. Pár méterrel odébb egy másik 70 év körüli öregúr intett, és büszkén mutogatta, hogy sikerült leadni a pocakjából, múlt évben még beszéltük, hogy fogynia kellene, de mivel csak bottal tud menni, nehéz neki a fogyás, mindig kérdezi, hogy hanyadik kör, most lelkesen mutatja, hogy lement egy kicsi. Egy kicsivel odébb egy férfi integett egy szembejövő kocsiból, majd kiesik a szélvédőn keresztül, csak tudnám ki lenne. A következő körön megint integett valaki, ő valamikor tüzifát hozott nekem, mindig jó erőben érzem magam érzése van. A következő körön egy 20 év körüli fiatal lány enged el udvariasan, még mosolyog is, a következő körön ismét találkozunk egymásra mosolygunk, elnevetjük magunkat. Kicsivel odébb egy fürdőruhás figyelemreméltó lányt nézek meg alaposan, majdnem hasra is esek... Pár száz méterrel odébb egy volt kollegám kiván jó futás nagy vigyorgással.

A futás után 1 km séta következik, Szilágyi Gabival volt általánosbeli osztálytársammal futok össze, pár mondatott beszélünk. Odébb a lassan kiszáradó árokban rengeteg 1 centis ebihal úszkál, szurkolok nekik, hogy hamarabb felnőjenek, mintha az árok kiszáradna. Nagyon kellemes orgonaillat van a levegőben.

Jó futás volt!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:49:32 9.48 05:14 11.48 0 0 153 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4078 napja

Van olyan futásom amikor még több ismerössel találkozok!

Az árokban kb. 6-8 cm víz van, jó lenne egy nagyobbacska zápor.

monique képe

monique 4078 napja

mazochista :P mekkora társasági élet... ebihalastul :P

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!