Askelon7 bringázás

2013.06.01 Szombat, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

07:27:00

Távolság

204 km

Tempó

02:11 p/km (27.38 km/h)

Edzésleírás

Reggel a rajtnál igazi kerékpáros idő volt, 14-15 fok felhős ég, 30-nál volt egy kis enyhe szemerkélés de mire eláztunk volna elállt.

Az első 100 eseménytelenül telt, kicsit tartalékoltam nem szerettem volna elfogyni a táv második felére. Balatonfüredre érve láttam, hogy a fél útest le van zárva, mivel ott kevesebb autó volt szépen átmentem a bolyák közt és ott tekertem. Üvöltöttek a rendőrök de nem igazán értettem mit, gondoltam biztatnak, vagy szurkolnak, nyugodtan tekerek tovább kb. 30-al amikor egy fürdőruhás csaj úgy ment el mellettem, hogy azt hittem bekaptak a fékeim és állóra fékeztem magam, akkor jöttem rá hogy belekeveredtem valahová de ez nem az én versenyem (Olimpiai távú elite OB volt).

Alsóörsnél rengeteg rendőr volt, hiába népszerű ez a kerékpár sport sokan vigyáznak ránk :-) persze hamar rájöttem, hogy megint tévedtem amikor a Hells Angels motorosai hatalmas robajjal elmentek mellettem.

Mikor már kezdtem azt hinni, hogy a szép idő kitart150 km–nél jött egy szép nagy fekete felhő és elkapott egy nyári zápor, az úton patakokban folyt a víz az ellőttem lévő kerekes az arcomba nyomta a vizet az én kerekem a hátamra az eső meg felülről 2 perc alatt rommá áztam. A vizes úton kicsit óvatosabban közlekedtem, nem szerettem volna egy bukással elrontani a hétvégémet. Az utolsó 15 ismét jó időben történt.

Aminek örülök, hogy a végén elfáradtam de még erőteljesen tudtam menni, és végre az első Balaton kör ahol nem kaptam napszúrást 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
07:27:00 204 02:11 27.38 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

mjoci képe

mjoci 4031 napja

Gratulálok.

Daniloo képe

Daniloo 4041 napja

Gratulákok az első napszúrásmentes Balaton körödhöz!
Mondjuk így könnyebb körbetekerni, de a sport értéke így sem kissebb.
:-))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!