2013.06.04 Kedd, 11:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:30:00

Edzésleírás

Az elmúlt 1-2 hétben elkezdtem (végre...) komolyabbnak nevezhető futásokat csinálni (persze mihez/kihez képest) viszont ez együtt kell, hogy járjon a gyógytorna mennyiségének növelésével is!

Az időjárás ideális most a benti tornához.....

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4039 napja

Ez 1 éve már lement, futhatok, ha egy halom szabályt betartok, pl heti 3 alkalommal történő futás, tornázni kell stb.....Kontrollra nem kell menni, mivel ez javulni nem fog, max tartom a helyzetet, ha viszont fájna rendszeresen akkor ismét orvoshoz kell vele menni, de csak ha ismét fájna rendszeresen! Mint nyilatkoztak az orvosok, a játékszabályok betartásával igen jó esélyem van elkerülni a komoly problémákat, akár életem végéig, de legalább 20-30 éves időtávon! Viszont valamikor el kellene menni gyógyfürdőbe ázni egy kicsit....

RemAti képe

RemAti 4039 napja

Feri, a gyógytorna nem "edzés", hanerm előírás valamilyen probléma javítására/megoldására. -:) Ha viszont a futástól problémáid lesznek akkor nem árt elgondolkodni a folytatáson. A futáson kívűl rengeteg más lehetőség is van vagy lassabban kel futni.  Kontrollon voltál?

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4039 napja

Attilám! Nekem a futás hozta elő a problémákat, ha nem futok, pontosabban futás előtt mikor még csak gyalogoltam nagyon jól elvoltam, nem volt különösebb probléma! Ha magasabb fordulatszámom pörgől, a kisebb problémák is magasabb szinten jelentkeznek! Tudod hatástöbszörözés, ill nagy számok törvénye! Igen a tornát némileg rendszeresebben kellene csinálni, arra felé haladok, már megy a heti 2, de szeretném 3-ra fejleszteni!

RemAti képe

RemAti 4039 napja

Nincs egymáshoz semmi köze.-:) Ha valami bajod van és erre a gyógytorna előírás akkor a gyakorlatokat mindennap kellene, hogy csináld.

alouette képe

alouette 4040 napja

helyes, szuper, hogy már fél óra, egészségedre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!