ikerkaszat futás

2013.06.06 Csütörtök, 15:21:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:23

Távolság

10.09 km Szint: 50 m

Tempó

05:59 p/km (10.03 km/h)

Edzésleírás

Végre évszaknak megfelelő időjárás.

Kitűnő sporttársaim egy napon közölték velem, hogy általában versenyeiken otthon felejtik az órát vagy nem néznek rá, és ez a momentum bizonyára gyorsítja őket. Sokat gondolkodtam ezen, és "majd egyszer" szerettem volna kipróbálni, na nem versenyen.

Aztán ma úgy alakult, hogy először csak a frissítésnél néztem rá az órára (5.1 km 5:57-es ezrek), a futás első felét teljesen kellemes tempóban tettem meg. Sorsomba belenyugodva konstatáltam, hogy 6-os ezreken belül úgysem lesz ez meg, hogy itt iszogatok, locsolom magam, meg visszafele különben is ott a domb, de azért kibírtam, hogy nem néztem meg az órát hazafele sem. Ugyanolyan normál tempóban haladva mégis meglett.:-)

Ez volt az első futásom, hogy kényelmesen 6-os ezreken belül futottam:-) És valóban gyorsítja az embert, ha nem néz az órájára, azt hiszem ilyen normál futások alkalmával nem lesz óranézegetés még a frissítésnél sem. 

60.8 kg

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:23 10.09 05:59 10.03 50 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

vizimuu képe

vizimuu 4027 napja

Ugye, ugye! Szerintem ilyenkor azért megy jobban a futás, mert alig várjuk, hogy végre megnézhessük a végén az időt! :-) :-) Egészségedre!

Wojtek63 képe

Wojtek63 4027 napja

Igen, így ismered meg magad és az edzettségi fokodat. Múlt hónapban nekem is volt egy 40-es hosszúm, amikor egyáltalán nem néztem meg az órát. Légzésre mentem. Ami még kényelmes volt, de azért folyamatosan határozott. Én is tapasztalom, hogy közelítő párhuzam van a légzés, pulzus, és sebesség között. Így elmaradtam pár perccel, de nem olyan "munka szaga". :-)

EGÉSZSÉGEDRE!

holovacz képe

holovacz 4028 napja

Látod? :) Tudom, hogy én mazsola vagyok, de erről beszéltem úgy másfél hónapja... :) ... ezért nem szeretek annyira az idővel foglalkozni... Egészségedre, jó, hogy már ilyen lazán megy egyébként ilyen jó idő alatt a futás... mondjuk, meg is dolgozol érte... 

Felszerelések

Saucony Jazz 14