yeppster erősport

2014.02.05 Szerda, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:30:00

Megmozgatott súly

110 kg

Edzésszakaszok

Idő Súly
(kg)
Sorozat Ismétlés Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:00 110.0 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

holovacz képe

holovacz 3799 napja

Ó, ahhoz nem kell meghalnom :):):) De majd legföljebb, ha kiexhumált és nagyon-nagyon megijedne, gyorsan beleteker egy pokrócba, aminek két előnye is van, se látni nem fog, se hallani ... :)

yeppster képe

yeppster 3799 napja

csunya kis banya leszel halottan:)

holovacz képe

holovacz 3799 napja

Azt mesélte, hogy egy időben szétszedte az embereket - már ott éreztem, hogy fura egy alak maga - , de ezt a részét, hogy exhumálni is tud, ezt asszem nem említette... És akkor ezek után miért lepődnék meg, ha sírásással edzene? :D Ha Magáról van szó, én semmin nem lepődök meg... De ígérje meg, hogyha engem egyszer exhumálni kell, akkor azt maga fogja csinálni... hacsak nem fog félni, hogy életre kelek... :):):)

yeppster képe

yeppster 3799 napja

meseltem mar, hogy elvegeztem a spec. kepzest igy van kepesitesem a szakszeru exhumalashoz? vagy a torvenyszeki exhumalashoz is:)

holovacz képe

holovacz 3800 napja

Kedves uram, szórakozik velem? :):) Mondhatni, át lettem verve? :DDD Megmondom őszintén, így ránézésre elég unalmasnak tűnik... az előző, maga által kitalált variáció ezerszer izgalmasabban hangzott... :) És olyan jól el is képzeltem, ahogy birkózik a fagyos földdel, miközben dagadnak az izmai, majd hanyag mozdulattal  letörli a verejtékcseppet a homlokáról, mint a reklámokban, tudja ... :):) de hát ez a tengi-lengi... kicsit csalódott vagyok... :P

yeppster képe

yeppster 3800 napja

Keress ra a youtube-n :):):)

holovacz képe

holovacz 3800 napja

:O Erről még életemben nem hallottam... vagyis igen, de akkor temetésen voltam... :) ... Hát... fura sportjai vannak, uram... :):) De ha ez kell, hogy délceg lovag legyen újra, nem mintha most nem lenne az, akkor csak ásson!!!! :)))))))

yeppster képe

yeppster 3800 napja

Ki kell asni egy sirt (rip) 60 perc alatt, alaposan megdolgoza az embert, csak elszurtam mert fagyott a talaj:)

holovacz képe

holovacz 3800 napja

Ez micsoda? :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!