yeppster futás

2014.02.26 Szerda, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

8.99 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

ujabb kedves oreg cimbora lyukadt ki, ujabb futonadrag. asszem orokre befejeztem a futast, szivem szakad meg az elvesztesukben. amugy ma nagyon jolesett a futas, vetek volt abbahagyni, de tudni kell hol a hatar a terdeimnek.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 8.99 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

holovacz képe

holovacz 3779 napja

Sztem nem vagy lusta disznó, hanem az a Te bajod Misi, hogy 'túlcivilizált' vagy... és kényelmes... tudod, én akkor lettem kíváncsi a futásra, amikor két éve egyszer mesélted, mennyire jó volt, ahogy futottál az esőben az erdőben, az állatok meg minden... amilyen szenvedéllyel meséltél róla... és valahogy/valahol ez eltűnt... sztem sokat közlekedsz autóval és keveset gyalog (tudom, nagyok a távolságok, de értesz úgyis... ha tévedek, bocsánat, hisz nem tudhatom innen 300 km-ről, csak így sejtem...) ... olyan szerencsés vagy, hogy a szádban van az erdőd, és ehelyett ebben a gyönyörű időben is egy gépen futsz... sztem odakint többet érne négy megtett km, mint a futópadon kilenc... (lehet, most fogsz megutálni, de azért én mégis elmondom :)) ... és közben gondolom, jókat eszel, dőzsizel... :) ... Tudom (pontosabban gondolom), nehéz a túlsúlyt cipelni, nem véletlen fájdulnak meg a térdeid, és hogy nehéz üres hassal tanulni és koncentrálni, de nem hiszem, hogy nincs köztes megoldás... sztem többet kéne levegőn mozognod... Dórival ellentétben én jobban hiszek a mozgásban mint a diétában... így értelemszerűen pont fordítva gondolom a mozgás és a diéta arányát, méghozzá a mozgás javára (ami nem feltétlen futást jelent persze, hanem ebbe a sétától kezdve minden beletartozik) ... de mondjuk, én elég buta vagyok amúgy, szóval lehet hogy ez mind hülyeség, amit leírtam... viszont mint tudod jól, igen kedves vagy a szívemnek, hát inkább megmondom az őszintét... de közben meg azt látom, hogy olyan szépen haladsz, emelkedik az a táv... és ki tudja, lehet hogy így is meg fognak a kilók indulni lefele, csak kicsit később... ami nem olyan nagy baj, csak a térdeid lennének nagyon hálásak, ha picit felgyorsulna ez a folyamat, mármint egy pár plusz kiló elhagyása... esti mesém végére értem... értsd jól amit leírtam, és ne félre... :)

yeppster képe

yeppster 3779 napja

mert lusta diszno vagyok

ikerkaszat képe

ikerkaszat 3779 napja

Aztán miért?

yeppster képe

yeppster 3779 napja

dieta a lanyoknak valo:) amugy igazad van, de nalam ez kizart

ikerkaszat képe

ikerkaszat 3779 napja

70 % diéta és 30 % mozgás! Borzasztó az első pár nap, de következetességgel minden elérhető!

 

yeppster képe

yeppster 3779 napja

a fogyas mozgas nelkul csak koplalas lenne

ikerkaszat képe

ikerkaszat 3779 napja

Akinek van ilyen szuper futópadja meg ennyi hordatlan futócipője,az be ne fejezze! Én 21:18-kor fogok futni indulni 12 km-re! Első lenne a fogyás, de ezt már milliószor mondtam Neked!

holovacz képe

holovacz 3779 napja

Dehogyis fejezted be :)

Felszerelések

Saucony jazz 15-nyugdijban