Gebregab futás

2009.09.06 Vasárnap, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:21:00

Távolság

21 km

Tempó

03:51 p/km (15.56 km/h)

Edzésleírás

Csak két szigetkört futottam tempósan, mert nagyon szarok voltak a lábaim :(( 17'20" és 16'58"-ak lettek a körök. Ez nem is olyan rossz 10 óra munka után.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:21:00 21 03:51 15.56 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

SzBogárka képe

SzBogárka 5397 napja

Régen jártam itt...
Hogy Gebregab milyen kedves volt, nem indult Nike-n hogy másoknak is legyen egy kis sikerélménye ;))
Gratulálok, mint mindig.

De ha az Edzőbácsi már egy hét alatt 2x írja, hogy fáradt vagy nem jó a lába, akkor pihennie kéne egy kicsikét...
ezell képe

ezell 5397 napja

Ripetti kész van már megint...
Neked Edzőbá, meg gratulálok, amit ilyenkor szokás csinálni!:-)
Gebregab képe

Gebregab 5397 napja

:D:D:D Ehhez inkább nem is szólok hozzá, annyira szép (de ugyanakkor szigorúan a realitások talaján maradó) fikció. Szegény Erkoló, tök megsajnáltam :))

ripetti képe

ripetti 5397 napja

Ezzel 58. lettél volna a Nike-n. Közvetlenül Vörös Endre előtt, aki így csak 59. lehetett volna. Bár endre, gondolom nem dolgozott előtte 10 órát a Nike sátorban, hiszen akkor ott sem lehetett volna a futók között.
Ha tehát ezt a 10 órát beszámítjuk, mondjuk, óránknét egy percnek, ami nem is túl sok, akkor 01:11 lett volna az időd, és az már nem annyira rossz. 6. lettél volna García Giménez Marc pedig mehetett volna a levesebe, de legalábbis a 7. helyre.
Persze balgaság lenne kizárólag számszaki adatokra építeni e kalkulációt. Ha indultál volna, hatott volna rád a hangulat, a környezet, a versenytársak, és minden bizonnyal gepárd társaid küzelsége is. Ez, statisztikusan még egy három percet dobott volna az eredményen. Ekkor lett volna 01:08. Ílymódon Kovács Ádám sajnos már csak a harmadik.
És hát eléggé életszerű, és nem is nehéz elképzelni, hogy Erkolo Ashenafi, tarkóján érezve szúrós tekintetedet, miközben buldog módjára nem szakadsz le tőle 2 méternél jobban, zavarában és az üldőzéstől felfokozott idegállapotban, a Lánchídnál véletlenül befut a váltósok sávjába és a sok "Első félmaratonom" önalázó feliratot viselő zsibongó lányka között menthetetlenül kisodródik valahova a 2-es villamos alagútjába, hogy tűnjön el.
De nem végleg....
Ugyanis nyilván, ezt látva, Te is átverekednéd magad a megzavart méhkas módjára kavargó gyerekek tömegén és a sok ugribugri kölköt félrelökdödve megkeresnéd a még mindig a lábuk alatt hánykolódó Kenyait.
Ezután egy darabon együtt futnátok (Te természetesen a fairplay jegyében sehol sem frissítenél), majd a végső két kilométeren egy őrületes hajrában végül is legyőznéd őt.
A célvonalon pedig - melyen egy szaltóval haladsz át - látnád, hogy szegény ellenfeled összecsuklik a kimerűltségtől és csak annyit súg a füledbe mikor karjaidban viszed végig a célfolyosón: "Szép volt fiú. Nemes kűzdelemben győztél le. Nem kérek visszavágót..."
Nem hiszem, hogy bármilyen más forgatókönyv elképzelhető lenne. Hmmm...?
Gebregab képe

Gebregab 5398 napja

Csak váletlenül lett félmaraton, és oda-visszafele is toltam neki, mert fáztam meg éhes is voltam :)))  hát így volt...
csattogoboka képe

csattogoboka 5398 napja

Tehát futottál egy félmarcsit csaknem 1:20 alatt edzésként, egy rahedli munka után....Hmmm... Nm ebből kéne inkább élned? ;)
margit13 képe

margit13 5398 napja

Meg kellene reklamálni a főnöknél, hogy pihi is jár!  De én csak csodálkozom.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!