fejezoltan74 futás

2016.06.19 Vasárnap, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

11:59:48

Távolság

95.9 km

Tempó

07:30 p/km (7.99 km/h)

Edzésleírás

Minden úgy indult, mint a mesében ..... egy nagy kalandnak. Kellemes utazás, szegedi pizzázás és még a határon is sikerült - viszonylag gyorsan - átkelni. Éreztem én, hogy futni akarok és így is kezdtem el..... könnyedén és lazán. Magamhoz képest gyorsan letudtam az első órát és élt bennem a remény, hogy a kísérőm utasítását betartva, lehet ebből még 110 is. 

Egy óra után jött az érzés, amit még soha nem éreztem eddig. A gyomrom először csak morgott, majd egy váratlan pillanatban éreztem, hogy ez több annál. Gyorsan sétára váltottam és alig vártam, hogy elérjem a célom ! Persze hallottam már erről, csak még részem nem volt benne. Az első látogatásom a wc-ben, de utána azt gondoltam, hogy nem lesz ebből gond, ment is minden rendben. A másodiknál már kezdtem aggódni és a negyedik után már a híres, kemény gyomrom sem volt az igazi. Ilyenkor áldom az agyam, hogy Évikét kértem meg a kísérésre, mert ő ebben is a legjobb !! Tapasztalatból tudja, hogy mi kell egy gyenge gyomornak.... :-) Persze nekem semmi nem kellett és úgy éreztem, hogy egy falat sem menne le. Ettem a " nagyon nem szeretem " banánt és az is biztos, hogy a sós kóla sem lesz a kedvenc italom. A gyógyszerek után jött az állandó hányinger és az első kérdés ... mi a f...t keresek én itt ???? 
5 - 6 óra után már nem volt baj a gyomrommal, de addigra nem sok erőm maradt az egészhez. Elgondolkoztam azon, hogy mi lenne, ha itt és most ..... Évike válasza egyértelmű volt : " Na nehogy azt hidd, hogy azért basztam el a hétvégémet és azért utaztam ennyit, hogy te most itt kiszállj ?! " Hát mit tudtam volna csinálni ? Elindultam és igyekeztem menni. Ekkor már tudtam, hogy a 110, de sajnos a 100 sem lehet meg. Az eredményeket elnézve - a lassú tempóm ellenére is - rájöttünk, hogy " felkúsztam " - ez akár szó szerint értendő - a dobogóra. Végre volt valami motiváció és egy is számolgatás. A 100 messze volt, de az utolsó másfél órában már szinte biztos volt a harmadik hely, csak menni kellett a kocogó tempóban tovább. 
Sajnálom, mert az eddigi legjobb erőmben érkeztem a rajthoz, de bánni nem bánom. Ismét tanultam egy új dolgot és bár a legrosszabb 12 órás eredményem lett, de nyertem egy bronz érmet és sok-sok tanulságot ! Én továbbra is szeretnék futni és álmodozom .... :-) Apukám 72. szülinapja meg volt / néztem is az eget erősen és tudtam, hogy a " Jajj fiam, hát kell ez ?! " ellenére büszke rám /, de a hozzá csatolt Emőke 30. szülinapját már nem tudtam " hozni ". Egyébként Emő, amúgy sem néz ki 24-nél többnek. :-)   
Köszi Kicsi ! Nélküled egyszerűbb lett volna és könnyebb .... 5 óra után már a sátorban feküdni ... :-) Mindig azt mondtam, hogy egy körpályához nem kell kísérő. Van idő mindenre és biztonságos, hogy perceken belül mindent megkapsz és meg is tudod csinálni magadnak. Ott és akkor megtanultam, hogy ez nem feltétlenül igaz. Kell VALAKI aki biztat, aki utasításokat ad .... ha úgy van felemeli a hangját. Ígérem, hogy " vissza adom " még ! :-) Soha nem gondoltam, hogy még egyszer az életben " jó páros " leszünk, bár ellenkező előjelekkel. Ma én panaszkodtam és Ő volt a " főnök" ! :-) Bár így visszaemlékezve, talán korábban is Ő volt... ?! :-) 
Palics letudva, én meg tudom, hogy lesz ebből még 110 .... Most két hétig csak Eszterke felkészülése számít, de utána .....
            

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
11:59:48 95 07:35 7.92 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

fejezoltan74 képe

fejezoltan74 2920 napja

Köszi - köszi !!! :-) 

hdz715 képe

hdz715 2922 napja

Kemény lehetett! Ne aggódj, beépül ez is. Jó lett a helyezés és a beszámoló is, gratulálok! 

maris83 képe

maris83 2924 napja

Gratulálok a 3. helyhez! Nagyon kemény lehetett, de a lényeg, hogy küzdöttél és nem adtad fel. Az ilyen tapasztalatok tesznek erősebbé. Biztos, hogy meg lesz az a 110 km egyszer, de ahhoz kellett ez a verseny, hogy tanulj belőle. A lényeg, hogy szeresd, amit csinálsz. :)

Felszerelések