fejezoltan74 futás

2016.08.13 Szombat, 07:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

09:23:15

Távolság

81 km

Tempó

06:57 p/km (8.63 km/h)

Edzésleírás

Hát a Korinthosz visszavárt ...... a tavalyi " lemaradás az oklevélről " után csak egy dolgot akartam, de azt nagyon !!! :-) Már csütörtökön leutaztam és "csöveztem" két napot Szekszárdon. Jól felfedeztem a várost és hamar rájöttem, hogy a versenyközpont és a rajt helyszíne is kb. 55 másodpercre van a szállásomtól. Jót pihentem, csak az utolsó nap volt nehéz elaludni. Nem izgultam, de valahogy mégis bennem volt a tavalyi év .... Minden úgy indult, ahogy szokott. Nyugodtan ültem egy padon és majszoltam a reggelimet. Henin és Bélán kívül más barátom " nem volt jelen", de velük azért nagyon sokat beszélgettem. 

Elindultunk .... és jöttek a kezdeti szintek, amiket könnyedén túléltem, sőt még egy kicsit sétáltam is. Úgy voltam vele, hogy inkább most, mint a verseny végén. Bejött ! :-) 15-20 körül folyamatosan előzgettük egymást Hajnival és úgy döntöttünk, hogy ennek így semmi értelme, hát együtt folytattuk tovább. Érdekes, hogy a nevezettek listájából több embert is kinéztem, akinek a tempóját az enyémhez hasonlónak gondoltam. Utólag bevallom: nagyon jól döntöttem, mert a többi " jelöltem " mögöttünk végzett, vagy be sem ért. :-) 
Küzdelmesen, de kellemesen telt a maradék 60 kili. Minden frissítőnél ettem, ittam és alaposan meg is mosdottam. Folyamatosan csökkent a tempónk, de egyszer sem éreztem azt, hogy nem lesz meg ! 60-nál egészen jól éreztem magam és akkor már biztos voltam benne, hogy elég lesz az erő. A Sziget most is hosszú volt, de már tudtam, hogy milyen..... hosszú-hosszú, de már a vége. Nem sok kellett hozzá, hogy a célban ne sírjam el magam, de erős voltam !!!! :-) Meg van az oklevél és bár tudom, hogy soha nem leszek gyors futó, de legalább tovább álmodhatok ..... és az álmokat olyan jó megélni ! :-) 
Köszi Heni, hogy úgy örültél nekem a célban ! Köszi Béla, hogy bízol bennem ! Köszi mindenkinek, aki drukkolt nekem, izgult értem, erőt adott. Ja ... és köszönöm azoknak is, akik nem ! Még több erőt adott ! :-) Nem utolsó sorban, köszi Hajni ezt a "nagy kalandot " ! Sokat tanultunk mi ebből ! :-) Minden kanyar után jön még egy, a BCAA finom, a jég mindig legyen kéznél / vagy bárhol máshol :- / és a legfontosabb !!!! Semmi sem lehetetlen, de együtt könnyebb ! Megcsináltuk !!!!! :-)  
 
 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
09:23:15 81 06:57 8.63 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

hdz715 képe

hdz715 2854 napja

Gratulálok! 

maris83 képe

maris83 2872 napja

Gratulálok még 1x, nagyon ügyi voltál!!! :)

Felszerelések