sárkány futás

2009.09.27 Vasárnap, 11:15:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:06:54

Távolság

11.6 km

Tempó

05:46 p/km (10.40 km/h)

Edzésleírás

Kedvenc erdőm ide-oda, ez ma nehezen ment. Az első kilinél nekem már érzésre 3 volt, a 4.-nél 8. Majdnem el is tévedtünk, de épp időben kiderült még, merre is vezet az út. És kellemes futás volt, miután a másik eltévedő sporttárssal hasonló tempóban együtt célba értünk.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:06:54 11.6 05:46 10.40 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

judit61 képe

judit61 5378 napja

De azért holnap lesz pár célfotó, ugye?
11 h-hoz nem kell hajnalban felkelni!.:-))
Puszedli! Nagyon kár, hogy nem futsz, pedig alakíthatnánk egy női csapatot!! Mi lennénk a legjobbak!!!:-))
puszedli képe

puszedli 5379 napja

Én nem vagyok egy hajnali kelős! Így a rajtra nem értem oda - ha az erdőben szerettem volna fotózni, akkor nekem is végig kellett volna futnom a távot! Na az meg kizárt nálam! :-)
Célfotó a kocsiban volt, mert ott maradt a fényképező! :-))))))
judit61 képe

judit61 5380 napja

Kedves Puszedli! A mi "sárkányunk" még ennél is jobb időt futott, hiszen 12.30 h-kor már bőven a célban kellett lennie!! Egyébként azt hittem, hogy végig ott álltál az erdőben, lefotóztad a rajtnál, az útvonalon pedig végig szurkoltál neki. Azt hittem lesz célfotó is-:).
Sajnos én most csak óvatosan fogok minimaratont futni. Pillanatnyilag sem kedvem, sem energiám nincs hozzá, de azért a bátyám kedvéért tisztességből le fogom futni.
Kriszti! Nagyon jó futást kívánok a hétvégére! Remélem, hogy most lesz fotósod:-) Majd küldesz képeket!
puszedli képe

puszedli 5380 napja

Judit!
Ha tudnád milyen jó időt futott a mi "sárkányunk"! Főleg ahhoz képest, hogy úgy számoltam, hogy 11-kor lövik a rajtot, és fél egykor már topogtam, hogy hova tünt, vagy mit hagyott el amiért még nem ért be... Erre mikor beérkezett, kiderült, hogy 11,15-kor indították őket!  :-)
Te meg csak fuss szépen minimaratont (de csak óvatosan!) a maratont meg napold el, pár hétre, pár..... -re! :-)
judit61 képe

judit61 5382 napja

Vasárnap maraton lesz. Egy kis futásra nem jössz ki? A bátyám a Minimaratonon szeretne velem - illetve nem is velem, hanem a barátnőjével- futni. Így benevezünk a Minimaratonra. Bár a szívem nagyon fáj, mert én az idén is maratont szerettem volna futni. 
sárkány képe

sárkány 5384 napja

Köszi Judit. Az eltévedés nem az erdőben volt, hanem kifutattak a fennsík részre, egy sík, bokros terepet képzelj el, ahol több kis földút is van. Erre nem szoktam futni, mert baromi kihalt és unalmas. És mivel messzebb futottak előttünk, azért derült ki a rossz irány.
A tempó ránézésre jó, de érzésre már kevésbé volt az. 
Lábam oké:-)
judit61 képe

judit61 5384 napja

A kedvenc erdődben is el lehet tévedni? Ilyen nagy? Előttetek nem volt senki, aki az utat mutathatta volna? Sajnálom, hogy most nem lehettem ott, de majd legközelebb megmutatod nekem! Terepen ez nagyon jó tempó! Gratulálok!!! A lábad nem fájdult meg?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!