yeppster futás

2017.06.04 Vasárnap, 13:22:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:24:00

Távolság

10 km

Tempó

08:24 p/km (7.14 km/h)

Edzésleírás

Extrememan 51.5, Velence

A mai verseny is letudva.
Nagyon meghaltam.
Az uszas eleg jol ment ahhoz kepest, hogy nagyon viharos volt a Velencei to, nagyon kemeny hullamokkal, es ahogy hallgattam az embereket korulottem, hat mindenkinek az volt az erzese, hogy uszas helyett futas lesz, de vegul csak elinditottak minket. Neopren nelkul, sokat ki is vett a viz belolem szerintem. A vicc az, hogy parszaz meter utan en elveztem ezeket a hullamokat es en aki parazik a viztol, tok jol ereztem magamat:)
A bringapalya hat nem olyan volt mint ami volt vagy lesz a kovetkezo versenyen:
nagyon sok szint, kemeny emelkedok, hirtelen lejtok a vegen kemeny kanyarokkal, sok helyen szűk volt a bringaut, nem is tudtal elozni, voltak nagyon rossz minosegu utszakaszok is, illetve foleg a kanyarokban poros volt az asztfalt vagy foldes (szantofoldek kozott mentunk sokat). Szoval vegig oda kellett figyelni, nagyon technikas volt, persze csak egy orszaguti palyahoz kepest. Olyan 37km-nel szerintem lelekben feladtam es mar nem hajtottam magam, persze lett is akkora emelkedo, hogy majdnem elhanytam magam tole :(
Persze lehet hogy az eros szelvihar illetve a 32-33 fok tette a dolgat es felorolt. Illetve hogy az izo a gel miden nagyon felmelegedett, nem is kivantam oket, de azert szorgalmasan nyomtam ittam.
A futas az kriminalis, nagyon fajt a terdem, minden futolepesnel ereztem a szalagot, igy inkabb szinte vegigsetaltam a tavot.
Szoval nem volt rossz verseny, sot inkabb kemeny kis verseny volt, sajna 15 perccel tobb lett az idom, mint ahogy tervezem, ez a setanak tudhato be.
Jelenleg ugy nez ki Keszthelyen bringa utan kiszallok, nem indulok el futni, inkabb kimelem a labam :(

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:24:00 10 08:24 7.14 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

holovacz képe

holovacz 2584 napja

Nem szeretnek unnepronto lenni, de verseny ide, verseny oda, igy sosem fog a terded meggyogyulni, en ezert az eroltetesert nem dicserlek meg. A tobbihez gratulalok!

korpaZASZ képe

korpaZASZ 2585 napja

Kemény vagy, hogy bevállaltad így, tudván, hogy fáj még a térded, azért vigyázz rá nagyon, nehogy rosszabb legyen. Ma nem sportolásra volt kitalálva az idő.

yeppster képe

yeppster 2585 napja

És a csillagok hol maradtak? ;)

ikerkaszat képe

ikerkaszat 2585 napja

Szuper vagy, hatalmas gratula:-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!