fejezoltan74 futás

2017.07.15 Szombat, 07:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

13:37:09

Távolság

111 km

Tempó

07:22 p/km (8.15 km/h)

Edzésleírás

Ultra Tisza Tó 2017.

Furcsa érzésekkel vágtam bele ebbe az egészbe, s bár minden a helyén kellett volna, hogy legyen .... valahogy mégsem volt az. Az idei második versenyem volt / csak / és mégsem járt át az-az érzés, amely régen azért ott volt. Nem tudom megmondani még most sem / így utólag /, hogy mi lehetett a baj. Tisztességesen felkészültem és az idei nyárral még gondom sincs. Jó-jó, nem pihentem eléggé rá, de ez már olyan megszokott nálam. Mindig van valami, ami miatt nehéz és a rohanó napok + munka .... na azért nem panaszkodom, mert mostanában " lassítom " a dolgokat és a boldogság is haza szokott térni. :-)
Talán féltem is egy kicsit tőle, de szilárd elhatározásom és talán ez a jövőben is marad, hogy 100 felett szép az élet ! Nem kellenek nekem már a befutóérmek, inkább kevesebb, de a maradandó emlékekre " hajtok".
Sikerült két nap szabit kivennem, így egy kicsit optimálisabb volt az " előjáték", de csak nem jött a vágy, hogy én olyan nagyon futni akarok. Az utazás egyszerűbb volt, csak bő két óra....azért a Tisza Tó, nem egy sárvári távolság. A rajtszámfelvételnél már valami mozgott bennem és akkor már tudtam, hogy le fogom futni a távot. Nyugodt este után majdnem tökéletes rajtom volt és bíztam Feriben / biciklis kísérő / is. Na vele nem is volt baj, élete első kísérésén jelesre vizsgázott. Futottam már a táv több szakaszát is, de mégis egy kicsit más volt. Bevallom, hogy jobban is tetszett. Viszonylag hamar " ráakadtam" Rékára és szinte a teljes távot / leszámítva a közepét és a végét / együtt nyomtuk végig. Jó volt és kellemes társaságban gyorsabban is fogytak a kiló méterek, majd a méterek :-). A Sponser az elején megint finom volt, de azért a lakodalmamon nem ez lesz a fő menü. :-) Még 30 körül sem volt a táv, amikor volt egy kis szédülés, majd a gyomrom sem volt oké. Áldom az eget, hogy mind a két baj elmúlt és a megmaradó két problémával kellett csak megküzdenem az " út " során. Én vagy az izzadságtól, vagy az esőtől elázott vizes cucctól mindig kidörzsölődöm. Hiába váltogattam a ruhatáramat, mint egy feltörekvő modell, ez sem használt. A vazelin helyett valami egészen mást kell kitalálnom, mert a jövőben ezt a dolgot tökéletesíteni kell.
A második gondom a combom volt. Bármivel próbálkozom mindig eljön az-az idő, amikor beáll és ilyenkor minden jól esik, csak futni ne keljen. Majd erre is nagy gondom lesz és most megígérem / az összes kedves olvasómnak.... a szerk. /, hogy tökéletesre fogom fejleszteni. Még belegondolni is gyönyörűség, hogy miket fogok majd ezek után futni ! :-)

Egyébként meg panaszra semmi okom. Összejött és ez a lényeg! Az első tervem nem sikerült / 12:00-12:30 között /, de világosban beértem és most azt érzem, hogy én még ide vissza jövök. Köszi Réka, kellett nekem, hogy ott legyél ! Jó volt beszélgetni, de ugyan jó volt " némán teát inni véled ". Mostanában nagyrészt egyedül futok, ezért nem is gondoltam, hogy társas futásban lesz részem. Köszi Feri !!! Első kíséréseden jelesre vizsgáztál. Talán csak egy jobb kísérőt tudok nálad ..... óóóóó, milyen jól csináltam én ezt valamikor. :-)

100 felett már néha élveztem is és akkor még egy kis zenével is múlattam az időt. Pont jó volt Cseh Tamás örök igazságait meghallani és a Halott Pénz még pörgetett is. Van megint egy csomó tanulság és én jó diák leszek, meg fogom tanulni mindet ! Az én dobogóm megint ott volt legbelül és felálltam rá ..... célszalaggal és befutóéremmel a nyakamba. Nekem semmi bajom azzal, hogy a mezőny második felében végzek. Jó emberekkel vagyok körülvéve és ott minden alkalommal " elfeledem majd, hogy zajos a világ " ..... mert nekem TI vagytok a játszótársaim. Köszi Nektek ! :-)

Nem tudom még a folytatást. A Korinthoszt / bár fáj szívem érte / most kihagyom és körpályára sem vágyom. Majd keresgélek és biztosan találni fogok még valamit magamnak ..... csinálom tovább azt, amit szeretek. Futok és nem felejtem az álmaimat. 
Bennem maradt kb. egy óra, de most már nem  bánom. Majd a következő alkalommal ........

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
13:37:09 111 07:22 8.15 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

maris83 képe

maris83 2520 napja

Na, végre elolvastam. Ügyi voltál, gratulálok! Remélem minél hamarabb meg lesz az újabb nagy célod. :)

hdz715 képe

hdz715 2532 napja

Gratulálok! Nagyon jó lett a beszámoló is!

fejezoltan74 képe

fejezoltan74 2534 napja

Köszi !!!!!

lieszdavid képe

lieszdavid 2535 napja

Gratulálok! 

torolt_12 képe

torolt_12 2536 napja

Gratulálok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!