2011.01.25 Kedd, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:58:30

Távolság

11 km Szint: 1 m

Tempó

05:19 p/km (11.28 km/h)

Edzésleírás

Üdv MIndenkinek!

Ma mivel kevés időm volt nagyon gyorsan bemelegítettem, viszont a szokásos 15 perc helyett-6-7 percig, majd elindultam, azzal a céllal, hogy jó lenne ma a 11 km-en elérni a 11 km/h sebességet!

Egyes részeken igencsak erős szél fogadott, de most vettem fel egy plussz pulóvert, és nem fáztam, arról nem is beszélve, hogy amilyen vágtába fogtam...

Egy kőr mint már sokszor leírtam 3,4 km, most 3 kőrt futottam+800 métert.

Az első kőr részidejénél 2,5 km-nél volt 15 mp előnyöm ( mindig 11 km/h értékhez vonatkoztatok), örültem neki, igaz a két bokám némileg kevésbé, éreztem őket...

A kőr végén, vagyis 900 méterrel odébb már 20 mp-re nőtt az előny, némileg magasabb sebességre kapcsoltam, mivel tapasztalatból tudom, hogy a 2. kőrben mindig veszítek a sebességemből, és a bokám is javult, nos a 2. kőr végén picit én is meglepődtem mivel 30 mp előnyöm volt...!!!

Annyira megörültem neki, hogy még jobban ráléptem a képzeletbeli gázpedálra, és olyan sebességgel mentem tovább, hogy még engem is meglepett, főleg úgy, hogy a régi cipőmben voltam...

Az általam kedvelt nagy léptekkel futottam, és hihetetlenül nagyon élveztem minden egyes lépést, a bokáim immár tökéletes állapodban leledztek, és azt üzenték, hogy felőlük mehet a dolog, viszont a lábam vitt volna még ennél is gyorsabban, de a tüdöm némileg korlátozott, mivel én mindig orron keresztül szoktam lélegezni, most kivételesen orron keresztül szívtam be a levegőt, és szájon keresztül fújtam ki.

Szembejött velem, két fogalmazunk úgy, hogy kissé idősebb hölgy, de az a tipikus Donna Tonna....mondanom sem kell, hogy nem tértek ki ( azzal is fogytak volna néhány dekát...) sőt az egyik mikor elhaladtam melletük megállt, és a kezét a csipőjére téve nézett engem...Tudom, hogy nagyon elvetemült vagyok, de nem álltam meg, hogy ne szóljak neki oda: " nem látot még embert"?

Tehát döbbenetes sebességgel suhantam, és nem hittem az órámnak 10 km-nél 53 perc 18 mp mutatot!!!! Szintidő -1 perc 17 mp!!!

A kőr végén kiszámoltam, hogy a 18 perc 30 mp szintidő helyett 1 perc 20 mp előnyöm volt  17 perc 10 mp! Most számolom ki, hogy 10 mp-vel maradtam el a másik cipőben futott kőrrekordtól!!!( ha jól emlékszem, és ha jól számoltam ez 11,8 km/h)!

Majd lefutottam még a 800 métert, de az utolsó 200 méteren úgy felgyorsultam, hogy ilyen sebességel nem futottam mostanában, elég volt megállni!

A mai futást hihetetlenül élveztem, és szenzációsan jó volt!!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:58:30 11 05:19 11.28 1 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

monique képe

monique 4900 napja

ja és szép tempó :) azért a hosszú futáson ne hajtsad magad, de ezt már mondtam.

monique képe

monique 4900 napja

örülök h élvezted! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!