2011.06.23 Csütörtök, 06:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:17:54

Távolság

3.2 km

Tempó

05:36 p/km (10.73 km/h)

Edzésleírás

Munka utáni-lefekvés előtti rövid, laza kocogás.

Találkoztam egy családdal akik babakocsival futottak, mikor kezdtem fellelkesülni, hogy családi futás, és egészséges életmód, rájöttem, hogy testületileg a vonathoz futnak....

Egy kanyarban egy nőnek szóltam, hogy "elnézést hölgyem" erre mit csinál? Megáll pont előttem, csaknem hasraesek benne, kénytelen voltam befékezni...

Ismételten, immár sorozatban megállapítottam, hogy az 50 év fölötti nőkkel sorozatatban problémák vannak, útközepén mennek, és nem lehet őket megkerülni, ha megkérem őket megállnak, stb....

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:17:54 3.2 05:36 10.73 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

RunKa képe

RunKa 4751 napja

Ötlet: vigyél magaddal egy bici csengőt, azt ha hallják, pontosan tudják mi az, ezért majd félre állnak :D

Én ugyan semmit nem hagytam rád, és nem sok híja van az 50-hez. Na, de Fecóka !!!!

Tündüs képe

Tündüs 4751 napja

Ejnye Feri, nem először olvasom, hogy futás közben kiakasztanak az emberek vagy egyes emberek. Több empátiát, hiszen egyszre Te is megöregszel, hacsak nem halsz meg fiatalon, nehogy azt hidd Benned  a fiatalabb nem találna hibát, vagy bármit amin moroghat.

Briel képe

Briel 4751 napja

A politikai részére nem reagálnék, de a másik viszonylatban, azt hiszem, némi előítélettel vagy bizonyos korosztály felé. Pedig a leírásodból úgy tűnik, neked egy konkrét nővel vannak gondjaid.

Hidd el, Feri, ha alaposabban kinyitnád a szemed, láthatnád, hogy az 50-esnél fiatalabb korosztályban is ugyanannyi nemtörődöm és figyelmetlen emberke keseríti az életünket, mint a középkorúaknál. Nálunk pl. a kutyapiszoknak szemetesek vannak kitéve. Aki előszedi a kis nylonját és lehajol a kutyája piszkáért, az még véletlenül sem a 20-as, 30-as fiatal férfi, kizárólag az ennél idősebbek és inkább nők. Szóval messzire vezet ez, szerintem ne sztereotipizáljunk.

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4752 napja

Ha azt mondom, hogy elnézést, akkor az esetek 90%-ban kitérnek, és én mindig gondosan megköszönöm, de idegbajt kapok, ha valaki megáll a járda közepén, és elkezd forgolódni....

A fiatalokkal ilyen szempomtból nincs baj...

Viszont tegnap reggel volt még két eset ami felbosszantott, az egyik esetben ott áll a buszmegállóban, és várja a buszt ami 20 percenként jár, holott a vasútállomás 700 méterre van, ahova megyen....de inkább vár 20 percet a tűző napon, mint sétálna 10 percet..

A másik, hogy viszi ki a kukát amit megtöm még növényekkel, a helyett, hogy komposztálna, én ugrálok örömömben, ha fűvágás után van egy kis növényi nyesedék, egyből felhasználom, nálunk a kuka gyakorlatilag mindig üres, ennek a nőcinek pedig kertes háza van, de nem érti a dolgokat....és sorozatban azt veszem észre, hogy az 50 év fölöttieknek magyaráznám a komposztálást, környezetvédelmet, de meg sem érti miről van szó..mint 30 éve most is ugyanúgy csinálja.....egyszerűen borzalmas, és az én korosztályonak, meg a gyermekeimnek kell majd megtisztitani ezt a bolygót a hulladékhegyektől, és a tengernyi környezetvédelmi problémától amit a mostani 50-60-70 évesek ránk hagytak, akiknek változatlanul borzalmas a gondolkozásmódjuk...( akárcsak a Hajdúszoboszlói képviselőtestületnek, élén a polgármesterrel, akiknek a gondolkozásmódjuk 20 éves lemaradásban van, ezért van teljesen kettészakadva a város, és ezért kezd egyre jobban lemaradni a környező településekhez viszonyítva...)

Briel képe

Briel 4752 napja

Most nem azért, de ha annyit mondasz, hogy elnézést hölgyem, mégis, mit vársz? Mondd, hogy balról kerülök, vagy, mondd, hogy egy kis helyet kérsz, vagy valami precízebbet, de amit Te mondtál, az csak megszólítás, utána akár a pontos időt is kérdezhetted volna.

És egyébként ha mész, sétálsz az úton, ugyan miért ne mehetnél az út közepén? De most tényleg...

 

Engem a rakparton a bicikliúton kolbászoló emberkék szoktak bosszantani. Mindenféle nembeli és korbeli megkötés nélkül, tizen-, huszon- és harmincéves fiúk, lányok egyaránt.

 

Feri, Feri, rosszat szóltál!

faxau képe

faxau 4752 napja

:D Az 50 fölötti nőkkel....szerencséd, hogy itt a legtöbben alatta vannak, különben nem úsznád meg !! Így is rizikós:) Egészségedre!

mateve képe

mateve 4752 napja

ugyan...a fiatalok meg úgy mennek mint a birkák.... :)))

Egs, szép napot!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!