Gebregab futás

2011.09.11 Vasárnap, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:45:00

Távolság

24 km

Tempó

04:23 p/km (13.71 km/h)

Edzésleírás

Gepárdos hosszúfutás a HHH-en. Szabi vezetett minket a jó kis bevált körén, ami tényleg nagyon fasza. Voltak bele pörgetések is, komoly kaptatók és hosszú lejtők is. A lányok eközben jól eltévedtek, de azért stoppal megoldották a problémát, és csak fél órát várattak minket :))))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:45:00 24 04:23 13.71 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

-Mariann- képe

-Mariann- 4666 napja

Biztos félreértjük egymást.

Tökre kedvellek :) és nem lehetünk egyformák, mindenki más, ezt is tudom. Csak kértem egy picit több figyelmet, mert úgy éreztem semennyit sem kapok az "edzőtől". És valóban nem ez itt a legjobb hely, hogy erről beszéljünk. Van amit még szívesen mondanék, beszélgetnék - de csak akkor, ha azt inkább jó tanácsként fogadnád, nem bántásnak, mint most. Mert eszemben sincs.

Ha nincs kedved, megértem, csak néha-néha tedd fel a kérdést a csapatnak, hogy van valakinek bármilyen óhaja-sóhaja, vagy bármi ami a "lelkét nyomja"..tudom, hogy van, aki akkor sem fog megszólalni és kérni, mondani, vagy kérdezni bármit...de hátha. :)

 

És tényleg nincs semmi baj. Hogy tőlem tudd és ne legyenek ilyen "terepfutós" megjegyzéseid rám - mintha bántana ez téged - két ok miatt futottam velük, ha tudtam.
Nagyon sok munkám volt, augusztusban 35 órát túlóráztam 4 hét alatt. Vagy erőm sem volt már menni sehová, ha meg igen, 8-kor v. utána.

Esélytelen volt gepárdos edzésre leérni, de már a július is hasonló volt. Illetve itthonról lemenni futni kevesebb időkiesés volt, mint elmenni, ott elindulni, meg még hazaérni.. (kivéve a szerda, mert az sem kevés idő)

A másik ok - valóban nagyon megszerettem a SZESZ-t :D, na nem azt! :) A szerda esti futásokat az erdőben és arra, amikor csak tudok megyek - de az is csak este 8-tól van, úgyhogy elméletileg arra oda tudok érni. :) Eddig általában sikerült. És nem csak a szerda esti futásokat szerettem meg, hanem, ahogy már régebben is írtam néhány futásomnál imádom az erdőt és a természetet és sokkal inkább van kedvem mostanában ott futni, mint a városban - talán jobban kiszakít a hétköznapi hajtásból és a városi forgatagból.

 

Néha akarok persze síkon is futni, meg résztávozni, iramjátékozni - ám nem tart vissza ha nem vagyok szívesen látott edzésen, tudok edzeni egyedül is, feltalálom magam :), mint Gepárdokhoz kerülésem előtt. De általában vagy akad is edzőpartner, vagy találkozom ismerősökkel, szinte bárhová megyek még ha nem is együtt edzünk, csak beszélgetünk kicsit. Néha jó lenne tanács egy edzőtől mit, hogy csináljak, a kettőt (terep és egyéb edzés), hogy egyeztessem össze, tudom, hogy nekem még egyéni edzéstervet is nehéz lenne összeállítani és simán módosítok rajta, ha nem úgy jön ki az a hét, vagy mást gondolok. Aztán a kajálás..stb. számtalan kérdés, ami a futás során, kapcsán felmerül. Persze próbálok utánanézni is, és a sok-sok tapasztalt ismerősöktől - összegyűlnek az infók.

Ne meg a visszajelzés is jó, hogy most jó voltam, nem voltam - edzésen/versenyen - persze magamhoz képest érzem, de érdekel/ne az is, hogy az edző mit lát. :) Hogy érhetem el a céljaimat, jó felé megyek? stb..

Azt, ha rám sem figyel, úgy értékelem, hogy nem lát bennem semmit, amiért érdemes lenne rám figyelni....

 

Nagyjából erről volt szó. De semmig gond, tényleg!  Én sem akartalak bántani, ha ezt érezted, sajnálom és ne haragudj!

Szép napot! ;-)

 

 

 

Gebregab képe

Gebregab 4667 napja

Mariann, mindenkinek mások az igényei, úgy látszik neked kevés amit én nyújtani tudok. Sajnálom. Szurkálásról meg szó sincs... nem értem miért írsz ilyet.

-Mariann- képe

-Mariann- 4670 napja

Kár, hogy csak odaszúrni tudsz, ahelyet h. néha átgondolnád, amit mondanak visszajelzésnek, sajnálom.

Belenéztél egyszer is az edzésnaplómba mostanában? Láttad hányszor voltam futni augusztusban? Felemelted a telefont vagy írtál egy sort, hogy miért nem voltam? Könnyebb egy ilyet írnod: "Szerintem neked egy személyi edzőre van szükséged, aki folyamatosan lesi minden szavad csak RÁD figyel. Remélem a terepfutók körében találsz ilyet."

Láttad hány órakor mentem futni? - Nem egyszer 8 után. Úgy tudom a gepárdos edzés még mindig korábban van, mint amikor én is lejutottam. Néha nem árt kérdezni, mint ítélkezni. :)

De egyébként igen, aranyosak és figyelnek rám a terepfutók.  Gepárdok között is van, akikkel tartjuk időnként a kapcsolatot. ;-)

Neked pedig jeleztem párszor, hogy tudom, hogy nagy a csapat, de van akikre figyelsz, másokra meg nem - (eleinte még rám is figyeltél), meg is ígérted, hogy igyekszel...nem éreztem változást.

 

 

Gebregab képe

Gebregab 4671 napja

Kössssz, Dani! :)))

Mariann, ez mindig így történt, próbálok mindenkire figyelni, de ez egy rohadt nagy csapat. Szerintem neked egy személyi edzőre van szükséged, aki folyamatosan lesi minden szavad csak RÁD figyel. Remélem a terepfutók körében találsz ilyet. Hajráááá!! :)

Szabi ez egy jó kis terep volt, maraton után megint tesztelhetjük!

CsiriBá képe

CsiriBá 4671 napja

Örülök, hogy mindenkinek teccett a pálya és az edzés is:-))

-Mariann- képe

-Mariann- 4671 napja

"mindenkivel futottál egy kicsit, megkérdezted a nyavajáit, beszélgettél vele"  - ez mostanában így történik? :) Ezt hiányoltam, az odafigyelést, törődést,  mikor még lejutottam gepárdos ezdésre, ahogy 2-3szor említettem is neked Edzőbá. :)

ezell képe

ezell 4671 napja

Szép volt edzőbá! És külön jó, hogy mindenkivel futottál egy kicsit, megkérdezted a nyavajáit, beszélgettél vele. Te egy komplex edző vagy!

Julcs képe

Julcs 4672 napja

Milyen jó, hogy ilyen rendes Gepárd-lovagok vesznek körül bennünket ;) Meg az is jó, hogy végre már egyre jobban megy a futás.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!