Dex bringázás

2012.03.21 Szerda, 15:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:45:00

Távolság

48 km

Tempó

02:11 p/km (27.43 km/h)

Edzésleírás

Track (Mernye-Ráksi kör)

 

Versenybringával. Mernyéig szembeszél. Kicsit elszoktam a folyamatos tekeréstől. Illetve már a 95-100as fordulat is soknak tűnt. Így a végére a combom azért kicsit elfáradt, de jó volt. Bár nem hiányzott a kamionok menetszele, a mellettem 120-al elhúzó versenyzők és a kormot előtte okádó autók közül egyik se, hát még egybe.. A jó dolog, hogy jobban haladok, nagyobb távot tudok tekerni. Nem volt laza tekerés, mert mindig próbáltam valami sebességet tartani. Kicsit az energia is kevés volt, de eléhezésig nem jutottam el. Ellenben 2km-rel a vége előtt defektet kaptam. Cseréltem, aztán hazatekertem.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:45:00 48 02:11 27.43 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Dex képe

Dex 4572 napja

Ismerem igen, bár úgy tudtam,hogy az ujjaknak el kell érnie a kormányt. Megnéztem most és 3ujj távolság van,de a fékváltókar messze van érzésre. Lehet majd felteszem a másik stucnit és kipróbálom melyik a jobb. köszi

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4572 napja

Igen,mert Péter majdnem 190 magas,nekem is 90-es stucni volt a Colnago-n,mert 60-as volt a váz....Ennek ellenére szerettem,és jól is mentem vele,2002-ben nyertem a Pécs kupa amatőr összetettet pld. Hemmert,Táborosi,Vörös,és más ismert nevek előtt.

Bringa hossz ellenőrzést biztosan ismered könyök a nyergnek támasztva,az újjak vége és a kormány közt 2-3 újjnyi táv legyen.Esetleg nagy váznál 4 is elmegy,mert a magas homlokcső miatta magasan van a kormány,szinte egy síkban a nyereggel,míg az optimális minimum 10-12 cm-el lejjebb.

Dex képe

Dex 4572 napja

Köszi, de a belerázódás hosszabb lesz, mert több mint 5év kihagyás után mozgok újra. De nem aggaszt a dolog, fognak még pörögnek a lábak, így is élvezem azért a tekerést.

Csapattársam ismerte Légrádi Pétert, általa került hozzám a bringája meg pár bringás cucca. A bringa egyébként világos kék Fondriest, nem tudom hol és mikor ment vele. Kicsit nekem is nagy, főleg hosszban, újra felülve rá lehet visszateszem a rövidebb stucnit.

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4573 napja

Egészségedre,belerázódsz majd hamar,ilyenkor persze magasnak tűnik a 95 100 is,nekem sem forog most úgy a lábam,és egyébként is ahhoz kellenek a speciális edzések,anélkül nem megy.

Nem emlékszem már,régen volt,de gondolom Légrádi Peti még tekert együtt a Kanizsai Mapei-ben Steig Csabival,és a csapat Fondriest-el ment.

Alu profil váz,fehér alapon szokásos kék-piros mapei kis kockák,anno én is néztem,a Csabié pedig piros fehér zöld bajnoki színű volt,ajánlotta megvételre,de aztán a Titan Colnagot vettem meg.

Péter 4 éve nem bringázik,2 gyermeke van,család,és sokat dolgozik.....

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!