nell1 futás

2012.04.01 Vasárnap, 09:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:44:07

Távolság

6.2 km

Tempó

07:07 p/km (8.43 km/h)

Edzésleírás

:-)))))))))))))))))))))))))))))

698. hely :-)))) szóval nem utolsó :-))))) Nem is láttam a záróbuszt, pedig azt hittem, majd ahhoz kell igazítanom a lépteimet. Naggggyon meg vagyok elégedve! :-)))

Nagyon régóta gondolkoztam már egy ilyen versenyen, de sosem mertem belevágni. Most sem tudom, mi vett rá, szerintem az, hogy bolondok napján van a futás, ez mindent elmond :-) Miután neveztem, még akkor is nap mint nap eszembe jutott, hogy nem kellett volna.....

Na de most! .-)))))) Nagyon jó!

Szóval: Reggel a szél majdnem eltántorított, meg hideg is volt 2,4 fok, az nem sok! Jó volt ahogy közeledtünk, egyre több ember igyekezett ugyanoda, Apával csak összenéztünk mosolyogva: ők is oda mennek! Jó volt ott lenni, nem éreztem azt, hogy kilógok a sorból, mindenki természetes, kedves volt, ez jól esett. Báááár, az öltözőnél elkerekedett a szemem! A víztorony emeletén volt ponyvával leválasztva egy terület, és nem a ponyvával volt a baj, hanem, hogy ezen átfúj a szél! És én ott vetkőzzek-öltözzek! Ez valami rossz vicc! De azért vettem egy nagy levegőt: kibírom! És igen, utána nevettem: megvolt a beavatás! :-) 

A bemelegítés tettszett, Katus Attila tartotta, semmi különleges, de jó volt a hangulat, ugrándozott össze-vissza mindenki, és a végére már egyáltalán nem fáztam! 

Aztán felsorakoztunk a rajtnál... bár fokozatosan jöttek az emberek, mikor én odaértem, még nem voltak sokan a kordon mögött, csodálkoztam is, aztán csak jöttek, csak jöttek, közben tapsoljunk, hullámozzunk, ugráljunk, picit olyan volt, mint valami jó koncerten a küzdőtéren :-)))) Azt szeretem :-)))

Mivel direkt a végére állltam, most nem lőtt ki körülöttem mindenki, szóval hamar és nyugodtan megtaláltam a ritmusom, nem volt gáz a futás. Tudtam, hogy a hidak emelkedői talán nehezebbek lesznek, síkon szoktam futni, de azért azokkal is sikerült elbírnom jól. 

A harmadik kili körül éreztem először, hogy fáradok, és aztán kicsit később nagyon fura volt: egyszerűen csak nagyon jó volt, hogy itt futok, a sok ember között, és akik állnak, meg néznek az út szélén, tapsolnak, meg hajráznak, nagyon fura volt, majdnem elbőgtem magam! Na, ez nem volt jó, mert ettől nem tudtam rendesen levegőt venni és szúrni kezdett az oldalam, de aztán lanyhult, mire a Margit hídhoz értem, már nem volt zavaró.

Volt ott más helyette! Olyan szél volt, azt hittem lefúj a hídról! Az Árpád hídon is fújt, de nem ennyire! Itt egyszer úgy szembetalált, hogy meg kellett állnom, aztán küzdöttem szembe, mint régen, gyerekkoromban talán a Deltában, jó, hogy hó nem volt :-)! Aztán pár méter után újra tudtam futni, és akkor már ott is volt a sziget, már nem volt sok hátra. A végét meg akartam húzni, de csak egy picit tudtam, azt hiszem a szél kifújta belőlem az erőt. Na jó, meg a futás is elfárasztott :)

Jó érzés volt beérni!:-))))

Aztán gondoltam biciklitároló :-) hátha lesznek ott Futériások, és igen :-)))) Annyira jó volt látni a "mesehősöket", akik eddig csak képeken léteztek, meg a mesében, ;-) de most már igaziak! :-)))))))

Aztán megint átöltözés a hidegben, séta ki a szigetről, néztük a 12 kiliseket, némelyek milyen gyorsan visszaértek! És láttunk ismerősöket is :-)))))

Nagyon jó volt :-))))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:44:07 6.2 07:07 8.43 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

11 hozzászólás

nell1 képe

nell1 4467 napja

Köszi mindenkinek! :-)))

 

V.Petra képe

V.Petra 4467 napja

Gratulálok! Még olvasni is egy élmény volt! Nagyon örülök neked! :))) "Mesehősök"! Ez valami fantasztikus jelző. Itt tényleg minden olyan, mint a mesében. :)))

Tündüs képe

Tündüs 4468 napja

Gratulálok! Így kell elkezdeni valamit, majd figyeld meg le sem lehet lőni!!! Következő???

Örülök, hogy láthattalak!!

zenoka képe

zenoka 4468 napja

Gratula! egybol felismertelek az avatarodrol:)))

nell1 képe

nell1 4468 napja

De kedvesek vagytok, köszönöm! :-)))

RunKa képe

RunKa 4468 napja

Remélem elvette az eszed a verseny mámora :))) Ugye milyen jó sok embert között futni és oda tartozni ?? Mert te is oda tartozol :)

Gratulálok hősnő :)

forgi képe

forgi 4468 napja

Ez egy igazi komoly teljesítmény volt, s szó sincs semmi bolondok napi viccről a teljesítményedben!

Gratulálok egy új "mesehős" megszületéséhez. Mert most azzá váltál!

Huszárlány képe

Huszárlány 4469 napja

Gratulálok!!!! Nagyon ügyes vagy!!!!!!

Ugye milyen fincsi? Gyere máskor is!!! Pusz!

Debyand képe

Debyand 4469 napja

Gratulálok!

Briel képe

Briel 4469 napja

Hű, nagyon szépen futottál, megérte összeszedni a bátorságodat! Gratulálok!

faxau képe

faxau 4469 napja

Gratulálok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!