Online Edzésnapló Gépház
Létrehozta: sepi | 2006-11-16 21:51:33-kor
Ebbe a topicba lehet írni, minden az Online Edzésnaplóval kapcsolatos észrevételt, kérést, kérdést, örömöt, bánatot, amire megpróbálunk gyorsan és okosan (no ezt azért nem ígérjük
) válaszolni is.
Üdv,
Gépház:-)
Belédnéztünk :o)
A hibát az egyik edzéstípusodba beleírt aposztróf jel okozza, erre allergiás a rendszer. Mindjárt kijavítjuk.
Gépház
Előzmény: Danikovacs81 (1289)
Előzmény: zolle (1288)
Nem ez a gond, kis is próbáltam azért...
A munkahelyemről is jó volt eddig és itthonról is, de most sehonnan sem jó :((
Edzéstípusnál lenyitom és csak a nagy üresség...... :(
ÖTLET? Segítség.... Vki?? Köszi......
Előzmény: sepi (1287)
Sziasztok!
Ha valakinek üzenetet küldök (levelet írok), nem lehet több címzettett kiválasztani, megcímezni?
Kösszi, Zolle
sepi
Előzmény: Danikovacs81 (1286)
Sziasztok!
Az a problémám, hogy már egy hete nem tudok felvinni edzésadatot, mert a sportot még engedi kiválasztani, de az edzéstípust már nem... Menteni meg ugye nem enged, mert nem választottam ki, de nem is tudom, mert nem jelenik meg semmi....
Segítségeteket előre isköszönöm!
Dani
Az ünnepek alatt Sepi majd kikalapálja ezt a hibát. Addig türelmet kérünk.
Előzmény: Sipi (1284)
Hali sepi !
Mostanában ha nem írok hőmérsékletet (nem csak én ,hanem mások is) ,akkor 0 fok jelenik meg ! ?
Eddig nem jelent meg semmi ? ! Most miért ?
köszi !
ja, és már csomószor elfelejtettem írni, miért nem lehet századokat is írni körökhöz? pl. 6.25 nekem egy tipikus szám lenne (6 és egynegyed), de nem fogad el két tizedesjegyet, csak egyet, asszem
így mindig 0-t kell ilyenkor beírnom :)
ha 0 fokot írok be hőmérsékletnek edzésnél, azt nem mutatja! lehet -1-et kéne írnom? úgyis annyi volt az edzés végére :o)
de azért jó lenne ezt a hibát kijavítani
szia Gépház!
lehet, hogy már felmerült korábban is de hátha nem: jó lenne ha a facebook-ra is fel lehetne tenni az egyes edzéseket, úgy ahogy aziwiw-re:
köszi::)
A módosítás sorrendje: edzésnaplóm, aztán a javítani való napon baloldalt alul a ceruza: adzés módosítása.
Előzmény: Marica (1273)
Az edzésnaplóban km-t kell felvinni. Írd be, hogy 1.2(nem vessző) -:) és rendben leszel.
Előzmény: Marica (1273)
Kedves Gépház!
Most kezdtem bevezetni az edzésnaplóba az adataimat, és máris őrületes haladást mutat a statisztikám. 
Komolyra fordítva a szót, valahol valamit nem jól értelmeztem, vagy láttam, ezért 1200 méter helyett 1200 Km lett az 1:20 perc alatt leúszott távom.
Lehet, nem olyan lényeges, de máris élcelődtek rajta, ezért kérdezem, lehet-e javítani.
Én nem találtam rá lehetőséget.
Köszönettel. Marica
Ha gyorsabban futsz, akkor az edzés sebessége (km/h) nőni fog, a tempó érték viszont csökkenni - ez utóbbi ugyanis azt mutatja, hogy mennyi idő alatt futsz le 1 km-t.
Előzmény: mnorberto (1265)
Hello!
ez jól hangzik...
tcx fileokat lehet rá feltölteni?
mint mondjuk ezen: http://www.gpsies.com/upload.do
Van pár hazai térképes cucc, de csak GPX fileokat lehet rá feltölteni, a Garmin Forrunner pedig a tcx-et használja.
Előzmény: sepi (1260)
Néhány szó a térképről is.
Készül, jól áll, valaki már látta is.:-)
Sokat fog tudni, picit talán egyszerűbben mint a gmap pedometer.
Pl:
- Egy útvonal drag and drop módszerel menet közben is módosítható lesz, nem kell visszatörölni a fordulókat.
- Minden fordulóhoz lehet majd leírást, vagy képet megadni, amiből egy itinerszerűt próbálunk meg előállítani (ezen megy most a meló)
- Természetesen kijelzi majd a kilométereket, megtett távolságot, meg a szokásos finomságokat. A magasságkijelzés is tervben van, de ez még a google-nél sem jó, ha jól tudom.
- Az edzőhelyekhez lehet elmenteni a térképet, de lesz külön gyüjtőoldala is.
Néhány szó az iwiw-es megosztásról.
Ez egy egyszerű gyors megosztási mód az iwiwen, amivel egyelőre az edzéseket és cikkeket tudjátok megosztani az iwiw-es ismerőseitekkel. Nincs semmilyen adatcsere, vagy adatkapcsolat a két rendszer között, egyszerűen a megosztott linket felolvassa az iwiw és megmutatja.
Gyakorlatilag azok az oldalak is megoszthatók, ahol nincs ott az iwiw-es gomb, ekkor az iwiw-en belül másolhatjátok be az edzésonlineos url-t a főoldali üzenet mezőbe. A végeredmény ugyanaz.
Kösz a jelzést felician.
Megnézem, bár nekem a december jó. A februárnál látom, hogy elcsúszik.
Előzmény: felician (1254)
szia gh
2010 január utolsó és február első hete egyaránt 5. hét, december végén meg az 51. után az 53. jön. Kettő közt minden rendben.
f
eddig oda írtam, de jó lenne ha külön típusba kerülhetne
ha már a golf is külön van :D
Előzmény: eleven (1251)
Kedves Gépház!
Érdeklődnék hogy a "Edzés típusok" bővíthetők e?
Ha igen, szeretném ha felvennétek a lovaglást.
köszi, Cicó_
Ennyire figyelmetlen lettem volna?
Hiszen ott van:
" Add meg a megtett távolságot KMKM.MM formában"
Bocs!
Előzmény: lbtibsz (1248)
Köszi Sneci! És persze eftominak is köszönöm, aki üzenetet küldött.
Én úgy emlékeztem, hogy a tizedespontot is próbáltam, de valószínűleg csak a jobb oldali (a számok alatti, a nulla melletti pontot próbáltam, ami ugyanúgy vessző volt)
.
Természetesen így működik. (A hozzám hasonlók miatt esetleg a leírásba valahogy ezt oda lehetne csempészni, hiszen pl. az óó-pp-mpmp, ami szerintem pl. egyértelmű, az meg még meg is van magyarázva...)
Előzmény: Sneci-ke (1247)
Sziasztok!
Néhány napja rögzítem itt az edzésadataimat. Kicsit meglepett, hogy ha beírtam pl. a 8,46 km-t, egyszercsak 8 km lett belőle. A km/perc adatokat ez egy kicsit megkuszálta. Azon mondjuk csodálkoztam, hogy az időt viszont mp-ben lehet bevinni, jiszen ha a távolságot nem tudom pontosan rögzíteni, akkor ezzel már nem sokra megyek. Próbáltam megnézni, hogy nincs-e valamilyen beállítási lehetőség, hogy az általam pontosan ismert távokat ide is pontosan írjam be, de nem találtam erről semmit. Türelmesen átolvastam a GYIK-ot, rengeteg hasznos dologra bukkantam, de a távolság km-re történő kerekítéséről semmilyen utalást nem leltem. Ezt tudomásul véve, a kerekített adatokat vittem be. Most viszont az edzéslistában több olyan futó eredményt látok, ahol tized-km-ek szerepelnek.
Mégis lenne valamilyen beállítási lehetőség? Örülnék neki! Legyetek kedvesek erről tájékoztatni!
Előre is köszönöm!
Kedves Gépház
Vagy valami hiba van a rendszerben, vagy valaki bitorolja a topiknevemet és az avataromat. (mjoci.)