Online Edzésnapló Gépház
Létrehozta: sepi | 2006-11-16 21:51:33-kor
Ebbe a topicba lehet írni, minden az Online Edzésnaplóval kapcsolatos észrevételt, kérést, kérdést, örömöt, bánatot, amire megpróbálunk gyorsan és okosan (no ezt azért nem ígérjük
) válaszolni is.
Üdv,
Gépház:-)
Kedves Pen és Sepi!
A klubchat - amit nagy örömmel használunk, nem is keveset - valahogy nem működik olyan szépen és jól, mint a nagy közös. Nem frissít magától, és a neveket is a sor végére írja. Ha esetleg talán valamikor lenne időtök... :-)
Illetve kérdezem mindenkitől, hogy ezt csak én (mi) tapasztalom (tapasztaljuk), és más böngészővel esetleg jól működik?
Én nem vettem észre, hogy többet nyitottam volna...
Mindegy, köszi, majd figyelek!:-)
Előzmény: sepi (1188)
Előzmény: eDinka (1187)
Előzmény: eDinka (1184)
Nekem is sokszor van ilyen problémám. Többször volt már, h 3x,4x írtam meg egy levelet, de sosem kapta meg az illető. Mérgemben inkább az edzésüzenetekhez írtam, vagy beszéltünk telón.
Szóval én is azt kérdem: mi lehet a gond?
Szaisztok!
Az elküldött üzenetek nem jelennek meg az Üzeneteim között. Mi lehet a gond?
Köszi
Lenne egy kis problémám : ha nagy ritkán a 25 -ös medencében úszom ,akkor nem tudom beírni a az edzésemhez pl. résztávként a 25 métert ! ? Vagy 30-at(25 -től felfelé kerekít) ,vagy 20-at (24-tőlé lefelé kerekít) sikerül csak naplóznom.
Kérdés : orvosolható a dolog,vagy ússzak inkább az 50-esben , vagy ne akarjam az 1 hossz távokat is beírni ?
köszi előre is !
Előzmény: miki (1174)
Kalóriszámlálás akkor működik, ha van megadva testsúlyod a fitness adataid között. Ezt a bal menüből az "Edzés adataim" azon belül a "Fitness adataim" között tudod megadni. Figyelj, hogy a megadott testsúly dátumára is, mert csak abban az időszakban számol kalóriát egy adott testsúllyal a program, amikor az dátum szerint érvényes.
Előzmény: KoVerA (1175)
A baloldali menüben klikk az "Edzésnaplóm" gombra, majd a módosítani kívánt edzés alatt klikk a bal szélső ceruza ikonra, ekkor feljön az edzés módosító ablak, ahol átírhatod a bevitt edzés összes adatát, köztük a dátumot is.
Előzmény: jude (1176)
Sziasztok!
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy ha véletlen az edzésnaplómba kis hiba csúszott, azaz pl. a tegnapi edzést a maihoz írtam, hogyan lehet belejavítani, illetőleg bele lehet egyáltalán? Előre is köszönöm a választ!
Sziasztok! Csak nálam nem működik a kalóriafelhasználás kiszámítása az edzéseknél? Hiába kattintok rá, nem műxik.. :( (Vagy csak érzi, hogy hiába mozgok bármennyit, úgyis duplán beviszem utána az elhasznált kalóriákat... :-s) Heelp! Lécci...
Sziasztok,
Mikor a súlyzós edzéseimet akarom bevinni, az erősport/testépítés alá, kötelező a súly megadása. Szerintem jobb lenne ezt opcionálissá tenni, így nem tudom értelmezni. Jobb ötlet híján a testsúlyomat írtam be :-)
Előzmény: mnorberto (1171)
Szia!
Én nem gondoltam összehasonlításokra másokkal, persze lehet ezt is. Én elsősorban csak arra gondoltam, hogy az adott személynek lenne egy ilyen saját kis táblázata, amit folyamatosan bővíthetne. Persze ezt is el lehetne dönteni, hogy publikus legyen, mint az edzésnapló, vagy sem.
Amúgy a globális, minden userre kiterjedő táblázat se rossz ötlet, csak lehet, hogy ez valakit frusztrálna. Talán itt is lehessen eldönteni, hogy ki az aki benne akar lenni, ill. ki az, aki nem.
És örülök, hogy jó ötletnek gondoljátok. :)
Köszi!!!
Előzmény: pen (1161)
Előzmény: plezerm (1159)
Előzmény: pen (1163)
Hát igen valami hasonlón gondolkodtam.
Akkor a Vegyesúszás tipusnál a leírásban fel kell tünteni, hogy Pille-hát-mell-gyors, mint a bringás edzések leírásánál, vagy valami hasonló.
Előzmény: jocccc (1165)
szerintem ezt a problémát könnyen lehet orvosolni. kell csinálni egy "vegyesúszás" típusú edzést, és az az általad leírtak alapján lenne, mint 5.úszásnem. a "vegyes" típusú edzés pedig az lenne, amikor valaki úszik egy edzésen háton-mellen-gyorson például.
ezt egyébként én is észrevettem magamon, mert életemben nem úsztam még pillangóban, de pl egy edzésen ha több úszásnemben is úszok, akkor nem tudok mit beírni, ezért maradt a "vegyes". egy külön edzéstípus fajta szerintem különbséget tehetne a kettő között.
Előzmény: plezerm (1159)
Szerintem:
1. az egyén fejlődése nyomon követhető legyen, de könnyen összehasonlítható legyen az egyén által választott felhasználók eredményeivel. Oly módon, hogy a testreszabható táblázatba a felhasználó által választott egyének eredményei jelenjenek csak meg. Mert nem sok értelme van az én félmaratoni fejlődésemet összehasonlítani egy puskalábú versenyzőével.
2. legyen egy olyan táblázat is, ahol az összes Edzésonline felhasználó eredményei jelenjenek meg.
PB - Personal Best = egyéni csúcs
SB - Season Best = adott évben futott legjobb eredmény
és még van olyan is, hogy
PW - Personal Worst = legrosszabb eredmény az adott távon
Előzmény: futor (1162)
Szégyellem de én csak magyarul tudok. Mi az a PB?
Az amire én gondolok és palackban árulják, vagy valami más?
Gépház
Előzmény: TiGör (1156)
Szia Gépház!
Lenne egy kérdésem, mit lehetne azzal kezdeni, hogy vegyes úszás?
Miért? Nagyon zavarónak tartom a dolgot. Normál esetben a vegyes úszást az 5. úszásnemnek nevezik azzaz (pillangó, hát, mell, gyors), a vegyes edzéseken van pille is. Nagyon sok edzésben ott van, hogy vegyes edzés, s kiderülhet az is, hogy az max mell és 1- hossz gyors volt, ha kiderül. Ez így nem valós annyira.
Szerintetek ezt, hogy lehetne megoldani?
Kicsit szúrja a szemem a dolog.
Köszi Matyi
Szia Gépház, egy feature javaslat! :)
Sztem szuper lenne, ha az egyéni csúcsokat is fel lehetne vinni, illetve adott év legjobbjait. Ezt persze lehetne külön is, illetve egy-egy edzés/verseny mellett is lehetne egy checkbox, hogy na ez most PB lett, vagy SB, vagy mittomén.
Én örülnék neki. :)
Köszi,
Vera
Előzmény: futor (1151)
Van -e szűrési lehetőség?
Pl. szeretném megnézni az összes 10 km-es futásomat.
Ha nincs hogyan lehet excel-be átmenteni és majd ott ügyködni vele?
Egy javaslattal szeretnék előállni az oldal továbbfejlesztésére! Látom, hogy vannak topicok, ahol edzőtársat keresnek. Ez így elég hatékonytalan. Nagyon jól jönne, ha településenként lehetne tagokat keresni! Csupán a regisztráció/beállítások során meg kellene adni, hogy ki hol lakik. Remélem tetszik az ötlet, szerintem nagyon hasznos volna! :)
Tegnap fórumnál is volt ilyen.
Nálam van a hiba?
Lehet, hogy találtam egy bugot is: visszakerestem a hozzászólásaimat, az első ötven be is jött, de a második 50-et már nem tudtam elolvasni, mert 404-es hibát adott rá a böngésző.
https://edzesonline.hu/forum///&action=viewperson&mesfrom=50 volt a halott link.
Előzmény: Pierre (1194)