Online Edzésnapló Gépház
Létrehozta: sepi | 2006-11-16 21:51:33-kor
Ebbe a topicba lehet írni, minden az Online Edzésnaplóval kapcsolatos észrevételt, kérést, kérdést, örömöt, bánatot, amire megpróbálunk gyorsan és okosan (no ezt azért nem ígérjük
) válaszolni is.
Üdv,
Gépház:-)
Előzmény: Milanthis (1141)
Előzmény: sepi (1139)
Előzmény: sepi (1139)
Előzmény: kán (1138)
Hahó Sepi,
nem gondolkodtál még el esetleg, hogy napi edzéstáv összegzőt is lehetne kitenni az "összes" mellé? Engem úúúúgy érdekelne egy nap mennyit edz ez a sok bolond! :)
kán
"Hali!
Csak, hogy ne felejtődjön el ;-)
1. Emberek hozzászólásainál a "Következő 50" link hibás. 
http://www.edzesonline.hu/index.php?page_id=40&person_id=1&action=viewperson
"http://www.edzesonline.hu/forum///&action=viewperson&mesfrom=50"
2. Másikra már én sem emlékszem, mi volt. :) Jaigen:
http://www.edzesonline.hu/forum
Ez igencsak érdekes. Ha az ablakot széthúzom 1770 körülinél szélesebbre, akkor megjelenik egy + menü csík jobboldalt.
További jókat:
P."
Sepi már nem is mer válaszolni Neked :o) Velem üzeni, hogy két hét múlva lesz egy kicsit több szabadideje, akkor nekiugrik...
Előzmény: lzszabo (1134)

Pont azt a megoldást javasolnám én is, amit Sneci már leírt.
Gépház :o)
Előzmény: LauraPetronella (1125)
Gyors megoldás, kimerítő válasz :-), köszi! Valóban úgy tűnik, meggyógyult.
Viszont -- lehet hogy ezzel összefüggésben? -- ma reggel az alábbi feladótól kaptam az értesítést. Most látom, hogy már tegnap este 20:39-kor is (19:35-kor még OK):
From: Online Edz�snapl� [mailto:hirlevel@edzesonline.hu]
Előzmény: sepi (1130)
Azt hiszem megcsináltam. A spamszűrőn átment a kimenő levél is, de az nem válaszolt gyorsan, így a percenkénti levélküldő kiküldte újra. Most a kimenő levelek nem mennek át a spamszűrőn. Nem is tudom miért nem figyeltem rá.
Ha megint előfordul szólj.
Köszi, hogy jelezted.
Sepi
Előzmény: atom (1128)
Hali sepi Mester, igazán régen pampogtam errefelé (hiszen minden szép és jó :-)), de egy pár hónapja jelentkező dolog egyre fokozódni látszik. Nevezetesen: az edzés- és bloghozzászólásokról az értesítést gyakran (mostanában szinte mindig) 2-3-4 példányban kapom meg. Mi lehet az oka? Csak nálam rendetlenkedik? Lehetne-e az értesítések számát pontosan egyre limitálni? :-)
Köszi előre is!
Szia LauraPetronella!
Én ezt úgy oldottam meg, hogy a Túra kategóriába vittem fel egy saját gyaloglás edzéstípust.
Előzmény: LauraPetronella (1125)
Sziasztok!
Nekem a kiválasztható edzések közül nagyon hiányzik a gyaloglás. Kénytelen vagyok a futást választani, hogy lássam a tempót, számolja a kilométereket, de nem tudom elválasztani a futás edzéseimtől. Pedig most indul a gyalogló szezon, jönnek a versenyek!
Üdv: LP
Szia!
Itt olvashatsz a "Kedvenceim" - ről és a használatáról:
http://www.edzesonline.hu/hir/1535/uj_funkciok_edzesonline_on
Előzmény: mnorberto (1122)
Sziasztok!
Elore is bocsi ha rossz helyre irom, vagy mar elhangzott az elmult ezerparszaz hozzaszolasban ilyes jellegu keres/eszrevetel. Mivel az aktualis teljesitmenyunket (az enyemet biztos:) jelentosen befolyasolja akar az adott napi fizikai allapotunk, megfontolando lenne bevezetni az `uj edzes` menupontba par uj opciot, mint peldaul: edzes elotti alvas orak szama, minosege (pihenteto, szakaszos, zavart, rossz..); munkaban/iskolaban eltoltott ido (jelleg, ebbol ulo-allo munka...); motivaltsag/(mennyi kedvunk volt az edzeshez) - pozitiv,motivalt,kedvtelen... ;ebredesi testsuly; az edzes mennyire volt megterhelo mondjuk egy cirka 10fokozatu skalan. Szerintem igy hosszabb tavon jobban osszehasonlithato lenne a teljesitmenyunk valtozasa es hogy mondjuk az adott edzes miert volt olyan amilyen.
Udv, Yocowboy
Nem fog menni egyhamar, mert az adatbázis nem támogatja a századmásodpercek tárolását. Új mező kell hozzá és minden számolást át kell írni.
Előzmény: futor (1116)
Sipi századmásodperc nem férne el?
Nem zavarna senkit aki akarná beírhatná.
Az ellen nem tudsz tenni, max egy böngészőbe mentett jelszót.
Nem vagyok híve az automatikus beléptetésnek sajna.
Sepi
Előzmény: 4kézláb (1113)
Bemész az edzésnaplódba és az edzések alatt van egy kis ceruzás módosítás ikon, ez visz oda.
sepi
Előzmény: 4kézláb (1111)
Sziasztok,
Van lehetőség rákeresni sportáganként edzésekre? Csapatsportágaknál lehet hasznos, ha valaki a kevésbé népszerű csapatsportágok közül szeretne edzés és játéklehetőséghez jutni. Én például kézilabdánzi szeretnék, de nem nagyon van kivel.
Köszi,
Miki
Ciao!
Március 15, Népek tavasza, itt Miskolcon 15km, 30km, és 42km, a leghosszabb távot csak futva lehet teljesíteni. CSak nem láttam a naptárban
A hőmérséklet dobozba kattintva be tudod írni számmal a hőmérsékeletet, így nem kell végiggörgetni a listát.
Gépház :o)
Előzmény: kola (1104)
Sziasztok!!! Kérés, a hőmérsékletet nem lehetne megfordítani, ha előhúzom, akkor plusszal kezdődjön????
Kicsit lusta vagyok görgeni:)))), meg jön a tavasz!!!
Köszi az oldalt, örülök, hogy ráakadtam előző évben tavasszal ,sok erőt ad, és a sporttársak is!!!!!
Előzmény: futor (1101)
Help Sepi!
Belépéskor a jobb oldali linkek chat, legfrissebb edzések stb. bevillannak majd leugranak alulra mintha nem férnének el. Összement a monitorom?
Előzmény: nemespet (1095)