Online Edzésnapló Gépház
Létrehozta: sepi | 2006-11-16 21:51:33-kor
Ebbe a topicba lehet írni, minden az Online Edzésnaplóval kapcsolatos észrevételt, kérést, kérdést, örömöt, bánatot, amire megpróbálunk gyorsan és okosan (no ezt azért nem ígérjük
) válaszolni is.
Üdv,
Gépház:-)
Sziasztok!
Annyit szeretnék mondani, hogy egy közvetlen hivatkozást a chatre majd készítsetek a főoldalra - ne a hírek cikken keresztül kelljen belépni - mondom én..... Így valamivel könnyebb lenne.
Köszi.
folsza,
Szerintem írj egy üzenetet Sepinek, hogy milyen nevet szeretnél magadnak, és megváltoztatja Neked.
üdv
pen
Előzmény: oleandro (1090)
Kedves Sepi, volna egy "nem-e-lehetne-e" típusú kérésem. Már unom, h. a különféle site-okon más-más az álnevem, és próbálom a dolgot egységesíteni. Itt is szerettem volna a nick-emet módosítani, de a beállításokban nincs rá lehetőség. (Holott a névváltoztatás minden nagykorúnak állampolgári joga !
) Itt nem megoldás az újraregisztrálás más néven, mert mi lenne akkor a múltammal. Úgyjhogy nem tudnád lehetővé tenni, hogy megváltoztassam a bejelentkezési nevemet?
Szia Tapír!
Akkor szokott ilyen lenni, ha nem hagyod letöltődni az oldalt, vagy valamelyik külső javascript nem töltődik le (webaudit, mérőkódok). Ekkor nyomj egy frissítést, várd meg, amíg kész lesz az oldalletöltés és klikk.
sepi
Előzmény: tapirka1014 (1088)
Előzmény: nyaff (1085)
Pen, Sepi!
Help me please!
Ha már beléptem az oldalra, és pl. írtam az edzésnaplómba, akkor az űzenő falat nem tudom soha, sehonnan elérni. Az űzenő falat csak és kizárólag a bejelentkezés után látom, ha már valahova elkattintottam, utána nem jön elő. Ha írni szeretnék, akkor ki kell lépnem, majd újra belépném, akkor megkapom. Az oldal könyvvjelzőre-kedvencek menűbe van elmentve és már frissítettem is, arra gondolván, hogy hátha régi volt, bár szerintem ezt automatikusan upgrade-li.
A chattet sem találom, a hírekből kerestem vissza.
Mit csinálok rosszul, nyaff-nyaff!
Köszi!
A hírek között olvashattok bővebben erről a funkcióról és a hozzá kapcsolódó jelenléti információról. (Ha nem szeretnéd, hogy a neved megjelenjen az Online felhasználók listáján, úgy azt a Beállítások oldalon kikapcsolhatod.)
Jó beszélgetést mindenkinek!
Gépház :o)
Vedd fel az emberkét a kedvenceid közé, és akkor az adatlapjára egy kattintással odajutsz, ahol szintén csak egy katt az edzésnapló megnézése.
Azért az egyes edzést lehet felvenni a kedvencekhez, hogy az adott edzéshez/versenyhez írt hozzászólásokat és a rájuk érkező válaszokat könnyebb legyen visszakeresni.
Előzmény: herika (1082)
Nem kap értesítést. De erre is jó a Kedvencek funkció: ha berakja az adott edzést a kedvenceibe, utána már 1-2 kattintással meg tudja nézni, hogy érkezett-e válasz a hozzászólására.
Előzmény: pecsenye (1080)
Előzmény: mnorberto (1078)
Hali!
- Lehet hogy túl korai számomra ez a kérdés, de csak kíváncsi vagyok, - hol szokták közzé tenni a meghírdetett futóversenyeket/rendezvényeket? Külön van erre olyan website, vagy afféle regionális tájékoztatókból tudhatjuk meg.
Egy kis útmutató a Kedvencek használatához:
http://www.edzesonline.hu/hir/1535/uj_funkciok_edzesonline_on
Előzmény: futor (1072)
Előzmény: pen (1068)
Igen ezt akartam mondani én is.
Én a sétálós rendezett teljesítménytúrákon való résztvételeimet is versenynek jelölöm be.
Ha szabad ha nem. :)
Ööööö
Az a baj, hogy nehéz megkülönböztetni a rendezvényt az otthoni futástól. Mármint technikailag. 100%-osan biztosan nem lehet. Ráadásul én nem egyszer indultam kocogva, edzésként egy versenyen, amit nem is jelöltem versenyként.
Egyszóval nehéz...
Előzmény: futor (1069)
Üdv Gépek!
A napi edzéseket nézve látom, hogy ugyanazon a rendezvényen szereplő futók másként "értekelik" a futamot.
Van aki versenynek, van aki edzésnek tekinti.Ez természetes is. Mégis zavaró picit. Így lehetne a normál otthoni futásainkat edzésnek nevezni, a rendezvényeket pedig rendezvénynek.
Én minden nem saját szervezésü futásomat így teljesítménytúrát akkor is ha gyalogolok stb. versenynek jegyzek le.Bocsi, ha kicsit nehezen érthetően fogalmaztam, biztos azért, mert ma még nem voltam futni.
Elvonási tünetek.
Ilyen értesítő funkció nincs, tehát vissza kell menned az edzést megnézni.
Előzmény: Csike (1065)
Sziasztok!
egy ügyrendi kérdés:
ha valakinek hozzászólok az edzéséhez és ő erre ott válaszol, akkor én azt honnan tudom, hogy reagált?
Beállítható valamiféle értesítő, vagy vissza kell az edzésre menni megnézni?
Köszi!
http://www.edzesonline.hu/index.php?page_id=11&article_id=109
Előzmény: mnorberto (1063)
Az eddig megjelent cikkek - csak kattintani kell. Ha jól számolom, még egy teszt hátra van.
www.edzesonline.hu/cikk/1520/oszi_futocipo_teszt_nike_air_zoom_vomero+_3
www.edzesonline.hu/cikk/1510/oszi_futocipo_teszt_asics_gel_nimbus_10
www.edzesonline.hu/cikk/1485/oszi_futocipo_teszt_adidas_supernova_chusion_7_gtx
www.edzesonline.hu/cikk/1452/oszi_futocipo_teszt_nike_air_pegazus+_25
www.edzesonline.hu/cikk/1424/oszi_futocipo_teszt_adidas_adizero_pro
www.edzesonline.hu/cikk/1399/oszi_futocipo_teszt_new_balance_872
www.edzesonline.hu/cikk/1389/oszi_futocipoteszt_adidas_adistar_revolt
www.edzesonline.hu/cikk/1365/oszi_futocipoteszt_asics_gel_ds_trainer_13
www.edzesonline.hu/cikk/1349/oszi_futocipo_teszt_nike_air_initiate_+
www.edzesonline.hu/cikk/1326/oszi_futocipo_teszt_adidas_response_cushion_17
www.edzesonline.hu/cikk/1311/oszi_futocipo_teszt_new_balance_720
www.edzesonline.hu/cikk/1310/oszi_futocipo_teszt_nike_pegasus_gtx
www.edzesonline.hu/cikk/1309/oszi_futocipo_teszt_new_balance_782
www.edzesonline.hu/cikk/1280/oszi_futocipo_teszt_nike_lunar_trainer_+
www.edzesonline.hu/cikk/1276/oszi_futocipo_teszt_beszamolo_adidas_supernova_sequence
www.edzesonline.hu/cikk/1264/oszi_futocipo_teszt_beszamolo_asics_gel_kayano_14
Előzmény: mnorberto (1055)
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a cikkek rovat alatt található minden cipoőteszt, amit eddig elvégeztek? Azért kérdezem, mert ha kikoptatom a Winket, akkor lassacskán olvasni kezdek a cipőtesztekről, mert vásárolni kellesz
Köszi!
Hihi, a jelenségnek köszönhetően (?) duplán sikerült neveznem Atádra :-) Most akkor duplát kell csinálnom :-o?
Előzmény: sepi (1048)
oké, köszönöm szépen, megnyugodtam.
süti sütés: hát nemtom, az tök nehéz fizikai munka, gyúrni, meg hajolgatni a forró sütőbe, meg a sütőből kivett, leboruló tepsi elől ugrálni... de hát, ti tudjátok ;)
Előzmény: pen (1050)
Előzmény: lajhára (1044)
Előzmény: pirgelman (1045)
Előzmény: atom (1047)
Előzmény: atom (1042)
Előzmény: lajhára (1044)

17. Yours Truly 50km, 25km
Sajna a link, amivel az eredményt fel lehetne tölteni egyáltalán nem működik.
Vajon csak az adot napon lesz aktív, mert most
Not Found
The requested URL /kotirata08/sign.php was not found on this server.
nem működik.
Üdv:
NPeTi