Online Edzésnapló Gépház
Létrehozta: sepi | 2006-11-16 21:51:33-kor
Ebbe a topicba lehet írni, minden az Online Edzésnaplóval kapcsolatos észrevételt, kérést, kérdést, örömöt, bánatot, amire megpróbálunk gyorsan és okosan (no ezt azért nem ígérjük
) válaszolni is.
Üdv,
Gépház:-)
A run-ka által felvetett üzenet probléma nálam is (Chrome!) él. Adatlapon lévő levélikonra kattintva nem indít üzenetet. Válaszlevél, vagy üres üzenet megcímezve OK.
én még a régit látom! na ez furcsa! kilépek meg vissza, lehet ez a baj. köszi
hogy tudom módosítani az avatarom, törlön a régit , kiválasztom az újat, alul módosít gombot nyomok és újra a törölt régi jelenik meg!
hireknel-cikkeknel jobb oldalt a Cikkhozzászólások ( https://edzesonline.hu/hozzaszolas ) gomb nem mukodik (The requested URL /hozzaszolas was not found on this server.)
pen: na de ez elég gáz "feature", nem? :) szerintem nagyon kellemetlen. talán valamikor lenne időtök megcsinálni, hogy nézetnél tudja hogy idegen nézi vagy a tulajdonos, és utóbbi esetben engedné
Előzmény: pen (1971)
ez valóban nálam is hiba, szerencsére a sima válaszolás funkció működik
run-ka! nekem sem működik, de úgy sikerült használni, hogy lementem piszkozatba és onnan elküldi. átmenetileg próbáld így.
Előzmény: RunKa (1981)
talán ez a + üzenettel van a gond ?
ha feljön ez az üres képernyő, ami semmi kattintásra nem reagál, de odakatt a +üzenetre, akkor kéri a nevet írjam be.
Így menne az üzenet, holott már eleve a név alatt szereplő levélikonról indultam.
neked és pennek menne az üzi
firefox, idáig jó volt.
felül: title default
rákatt bárkinek a levélikonjára, kép ez: üres...

Előzmény: sepi (1976)
Előzmény: azazello (1970)
Sziasztok,
Észrevettem egy bugot. Privátra állítottam az edzésnaplómat, és ezután és magam sem tudtam megnyitni a korábbi edzéseimet. Miután visszaállítottam publikusra, újra hozzá tudtam férni. Vagy esetleg hidden feature, á la Facebook, ahol a kontent termelése az úristen? :)
Üdv,
L
A Teliholdfutam a tavalyi dátummal reklámozódik a jobb oldalon!:( Idén júli 16.-án lesz a Teliholdfutam. Tudom, hogy a link a jó versenykiírásra visz, de megtévesztő a dátum!
Ja, értem már. A blogüzenetek listájából nem visz az adott bejegyzéshez valóban.
Előzmény: Bozót (1964)
a főoldalon ahol a 3 legutolsó posztot mutatja, lehet kattintani közvetlenül a blogbejegyzésre (a szövegre kattintva), de ha a blogbejegyzések listájában böngészek, akkor csak a blogra lehet (mivel a szöveg nem kattintható). és ha egy régebbi bejegyzés, akkor elég macerás így megkeresni azt a bejegyzést az adott blogon belül.
remélem sikerült érthetően leírni, mi a probléma
Tényleg hibás az a link, de kattints a reklám tetején a Nyúlcipőbolt feliratra, az odavisz!
Előzmény: tfszandi (1961)
Sziasztok!
A böngésző jobb oldalán található egy hirdetés, mely szerint az Edzésonlineosok akciós áron vehetnek Nike Lunarglide+2 futócipőt a Nyúlcipőboltban. Ráklikkelek a részletekért, de csak egy üres oldalt ad ki, többszöri próbálkozásra sem hozza be. Tudnátok segíteni, mik a részletek?
Előre is köszi!
Ha előhívom az edzéslistát csak kedvencek nézetben, akkor lehetne valahogyan megjelöltté tenni, amelyiket már lecsekkoltam ?
Én hibám volt, mert nem verzióztam az új filet. Akkor nem kellett volna cachelned :-) Többieknek már jó lesz.
Előzmény: zenoka (1958)
FF5 alatt meg mindig problemas hogy a plusz jelre kattintva clearboxban nem mindig az adott kep jelenik meg uj ablakban hanem vagy az elotte vagy az utana levo..
Előzmény: sepi (1955)
Az utóbbi időben nem tudok rendesen képeket nézegetni. Hol ugyanaz a kép jön be a következő képre váltáskor, hol torzítva jön be, mert egy fekvő képet állókép helyére tesz be.
Nálam lehet a gond?
ja igen, az kimaradt h telefonról írva nem tudok rákattintani egyáltalán az új hozzászólás gombra, azért nem próbálhattam azt ki
Előzmény: monique (1951)
fura h nincs semmi a logokban :(
ha jól rémlik, akkor fórumban valóban csak a válaszoláskor jön elő ez a probléma. (ha netán mégis előjönne a sima új hozzászóláskor, akkor szólok)
amúgy ezzel kapcs. megjegyezném, hogy telefonról csak akkor tudok hozzászólni, ha válasz funkciót használom, és akkor is csak a legutolsó hozzászólásra válaszolva (különben lenyeli, második próbálkozásra is). persze tudom, hogy nem feltétlenül lehet minden mobil böngészőt támogatni :) csak hátha ez is ad infót a problémával kapcsolatban.
Előzmény: sepi (1949)
Ha előhívom az edzéslistát csak kedvencek nézetben, akkor lehetne valahogyan megjelöltté tenni, amelyiket már lecsekkoltam ??
Nézem de nem találok semmit. Mindenesetre megnyugtató, hogy nem az új hozzászólás funkcióknál jön elő. Igyexem minél gyorsabban kirakni mindenhova az újat.
Előzmény: monique (1948)
ja meg fórumban is volt párszor 20:37 körül (futéria topic)
sőt, most ez az üzenet se akart átmenni (23:51).
Előzmény: monique (1947)
előfordult!=)
itt próbáltam kommentelni, nem ment át elsőre, csak másodikra: https://edzesonline.hu/blog/8402/&item_id=6116&action=comment#comment
23:47:xx volt az idő.
Előzmény: sepi (1925)
Kipróbáltam, a fiam gépén is ilyen- de ha egyedi probléma, akkor hagyd, ez nem olyan nagy gond! Köszi.
Előzmény: sepi (1945)

Megtaláltam. Javítottam. Eldugott egy kis hiba volt az url kezeléssel. Nézzétek azért, hogy minden jó-e.
Köszi a jelzéseket.
Előzmény: Hauanita (1994)