Online Edzésnapló Gépház
Létrehozta: sepi | 2006-11-16 21:51:33-kor
Ebbe a topicba lehet írni, minden az Online Edzésnaplóval kapcsolatos észrevételt, kérést, kérdést, örömöt, bánatot, amire megpróbálunk gyorsan és okosan (no ezt azért nem ígérjük
) válaszolni is.
Üdv,
Gépház:-)
ne kapkodj asszem iden meg ff 8 ig akarjak kiadni:D
"No talán majd a html5."
van itt cinikusan rohogo smiley?:)
Előzmény: sepi (1939)
FF5-el még nem néztem össze, megnézem hétvégén. Egyébként meg tele van a hócipőm a böngészőt fejlesztőkkel. Azt hitte volna az ember, hogy minden szép és jó lesz, de nem. No talán majd a html5.
Előzmény: zenoka (1936)
Ezen viszont már nincs! Csak nem frissítettél szerintem!
Amúgy azon sem volt dagi fejed, miket beszélsz?
Előzmény: Slybacsi (1937)
sziasztok! avatart akarok változtatni, de nem sikerül. hiába törlöm a mostanit és választom ki az újat, ha rákattintok a módosításra visszarakja a régi képet. azon meg még olyan dagi fejem van :(
nagyon fronterzekeny ma a clearbox.. valamiert nem rogton tolti be a kepet vagy nem azt amire kattintok vagy randomizal etc.. mondjuk lehet ez az 5.0 FF hibaja is..
mondjuk még ez is jó lenne, előfordul, hogy kimarad előtte a feltöltésből olyan kép, amit mégis betennék a blogba, köszi.
Előzmény: sepi (1932)
Ez nem is fog menni ebben a verzióban, csak az azonos lapon csinált dolgok. Az új oldalakon pl üzenetek, már ajaxos a postolás és sokkal profibb. EZ jön a fórumra már a jövő héten (+ új design és új funkciók)
Előzmény: Bozót (1928)
Előbb mindenképpen fel kell tölteni sajnos. Ezt még úgy tudnám egyszerűsíteni, hogy közvetlenül a blogíró oldalról is lehessen feltölteni képet. Sajnos a böngészők nem engedik megmutatni saját gépről a képet egykönnyen (csak flashel) biztonsági okok miatt.
Előzmény: RunKa (1927)
hülyeséget csináltam, kérem a gépházat törölje a topikot. Szeretnék segíteni Petrának :) Csatlakoznátok ?
Mostanság én is újra tapasztalom ezt a hibát, de szinte kizárólag fórumhozzászólásoknál, ha külön lapokon válaszolok az egyes hozzászólásokra. Chrome és Firefox alatt. Simán a válasz gombra kattintva szinte mindig elmegy, de ha új lapon megnyitom akkor kb 90%-ban csak másodjára.
Előzmény: monique (1923)
Plíz :)))
Nem lehetne saját gépről tallózni a bloghoz ??? Ez így elég rossz, hogy előbb feltöltögetni, átnevezgetni, lassú és olyan izééé így :((((
Plííz !!!!
...és giorno :)
Felvettem még egy klubot, most az új előtt van egy dupla nyíl, ami a Paksi Futókra visz- de nem írja ki most sem a klubjaim között a nevet. IE8-at használok.
Előzmény: KoVerA (1914)
Értem. Annyit kérnék, hogy legközelebb amikor előfordul írd fel és küldd el nekem az óra/percet, hogy logokból bányászhassak.
Előzmény: monique (1924)
(nem használok semmilyen formázást, nem használok wordöt, ide gépelem be az üzenetet, remélem így érthetőbb.)
Előzmény: sepi (1922)
bocs, félreértetted, amit írtam!
erről van szó:
simán csak beírom az üzenetet. aztán néha nem megy el, lenyeli a rendszer csendben, hibaüzenet nélkül.
ekkor ctrl+v-vel bemásolom az üzenetet (mivel olyan előrelátó vagyok, hogy előtte kirakom vágólapra az üzenetet, mivel már máskor is előfordult h "lenyelte").
és ekkor elmegy az üzenet, tehát a második próbálkozásra általában mindig átmegy.
Előzmény: sepi (1922)
Sejtettem, hogy Ctrl+v a ludas. JAvaslom használd a T betűs (szöveges) beillesztés ikont. Nincs az az isten, hogy jól működjön minden speciális wordos formázásra a normál beillesztés. Ne tudd meg milyen Microsoft specifikus kódokat látok beillesztve.
Előzmény: monique (1921)
ebben az esetben nem értem, miért rakja be második próbára ugyanazt az üzenetet (módosítás nélkül, Ctrl+V)? amikor aposztrófos hiba van, az amennyire észrevettem, nem csendben nyeli le a hozzászólást hanem kiírja h hiba van az aposztrófnál (beidézi a szöveg azon részét, ahol az aposztróf van)
Előzmény: sepi (1920)
Aposztrófot írsz be. Sok helyen már javítva van, de nem mindehol. Már megírtam a globális új szuperjól működő hozzászólást, csak még nem mindenhol cseréltem le a régit.
Előzmény: Hauanita (1916)
ez ősrégóta létező probléma. ez vonatkozik a privát üzenetekre is időnként. böngészőfüggetlen probléma.
Ctrl+C-t érdemes használni :)
Előzmény: Hauanita (1916)
Én meg Chrome alatt böngészek. Már csak, hogy elég pontos adatai legyenek Sepinek :)
Előzmény: mjoci (1917)
Sepiiii!
Miért lehet az, hogy néha nem jelenik meg egy-egy fórum- vagy edzéshozzászólásom???
Ma már egy edzésnél is jártam így, akkor csak később vettem észre, hogy elveszett, amit írtam, most pedig egy hosszabb fórumhozzászólásom tűnt el majdnem az éterben, szerencsére a visszalépéskor még meg volt az üzenet, nem csak az üres űrlap.
javaslatok:
1) az edzésnél a cuccokat jó lenne ha fel lehetne vinni az edzéssel együtt és nem csak utána.
2) edzésszakaszok véglegesítéséig ne jelenjen meg az edzés a naplóban.
2) preview/előnézet edzés beírásakor, hogy pl. tudjam az elgépeléseket javítani rögtön.
Szia Sepi! Most nézem, h a klubok listájában nem írja ki a Paksi futókat, pedig amikor nem voltam belépve, akkor még szerepelt... Meg akartam nézni a tagokat, amit persze nem engedett, beléptem, megnéztem, aztán a listához lépve eltűnt a klub. :(
Mármint felül nem tűnik el a fejlécben, vagy a levél mellett? Megnézem mindenesetre.
Előzmény: Hauanita (1911)
Szia Sepi,
Ha kapok egy új üzenetet és azt elovastam nem tünik el az olvasatlan "jelzés".(IE8)
üdv.
RemAti
Forgi kösz a jelzést. Kikaptam a robotot a rendszerből. Kell egy captcha minimum a regisztrációra + emailes megerősítés
Előzmény: forgi (1904)
Javaslok egy cache ürítést, mert ez már javítottam egy ideje. Légy szíves szólj ha még mindig hibásnak találod cache ürítés után.
Előzmény: stilden (1905)
Szia pecsenye!
Nice catch, akkor jött elő, ha nem voltál bejelentkezve. Javítottam.
sepi
Előzmény: pecsenye (1906)
Szia Sepi!
Ha e-mail-ből kattintok az értesítőre ez a kép fogad (cache ürítés megvolt, böngésző Chrome, Fiefox):

Sziasztok!
Sajna nem tudok "lapozással" több képet megnézni, mert a képeken nem jelennek meg a kicsi ikonok (következő, előző, bezár, stb). Mozilla 4-et használok, amióta telepítettem, van ez a gond.
Tudna vki segíteni?
Előre is köszi:
Dénes
Sziasztok!
Kérlek nézzetek utánna ennek az egyelőre egy hozzászólós fórumlakónak. (jake333)
Az az érzésem kaptunk egy "robotot".
Globálisan nem megy sajnos, tudom. Vagyis megy az, csak a megjelenítés kavar be.
Előzmény: Skam (1902)
monique tökéletesen írta. Testsúlyfüggő a kalória számolás. Elvben pulzusmérőknél is meg kell adni a testsúlyt és azzal számolnak az órák is. Persze van eltérés, mert különbségek vannak az edzés intenzitás figyelembevételénél is.
Előzmény: aviczian (1899)
Ez lehet a magyarázat. Mondjuk az én pulzusmérőm szinte mindig ugyanazt az értéket számolja, mint az itteni kalkulátor.
Előzmény: monique (1897)
", now())" at line 1
a másik, h nem mindenki használja az edzésonline kalóriakalkulátorát. én sose használtam, azt szoktam beírni, amit a pulzusmérő ír, de pulzusmérők között is vannak különbségek algoritmustól függően.. szóval ez is okozhat további különbséget.
Előzmény: aviczian (1894)
van itt aki 43kg, meg van aki 86kg. szerintem ez elég nagy különbséget tud okozni. :)
Előzmény: aviczian (1894)

Akárhogy feszülök, nem tudom előidézni magamnál IE8-ban
Előzmény: KoVerA (1943)