Online Edzésnapló Gépház
Létrehozta: sepi | 2006-11-16 21:51:33-kor
Ebbe a topicba lehet írni, minden az Online Edzésnaplóval kapcsolatos észrevételt, kérést, kérdést, örömöt, bánatot, amire megpróbálunk gyorsan és okosan (no ezt azért nem ígérjük
) válaszolni is.
Üdv,
Gépház:-)
Megkérdezhetem, hogy a felhasznált kalória számítása hogyan történik? Két felhasználó két félmaratonja, ugyanannyi szinttel, ugyanolyan tempóban futva, ugyanakkora átlagpulzussal, a különbség mégis 500 Kcal. Biztos még valamilyen változó van, amit nem látok. Testtömeg? Okozhat ez ekkora különbséget?
1 kis bibi. Bevittem egy új edzést. Ez persze annak rendje és módja szeriont növelte a heti összes kilit, de a havi összesítés nem változott egy centit se ...
Utánaszámoltam, és az jött ki, hogy már a tegnapi futást se vette be.
ha rosszul esett, akkor bocs. (attól függetlenül hogy moderátor vagy vagy sem (az pont nem érdekel))
Előzmény: Hauanita (1891)
Csaba, mukodik ez: eloszor elmented, aztan szerkeszted az edzest es elmented valtoztatas nelkul es utana mar meg fog jelenni.
Előzmény: pecsenye (1863)
Örülök, hogy segíthettem. :-)
Pedig, ha tudnád, milyen lelkifurim volt, hogy már megint hibát találok :(
Előzmény: sepi (1884)
Írom inkább ide, nem a hír-hez, hogy nincsenek meg a megválaszolt leveleim, éstovovábbá, amiket most a délután folyamán küldtem el, azokra azt írja, hogy 17 illetve 19 órával ezelőtt küldtem. Pedig akkor még kb meg sem kaptam. Vagy nem lehet hogy annak az időpontját tárolja csak, amikor én megkaptam a levelet, és nem amikor én küldtem a választ?
Igen, sajnos te nem látod az elrejtett formázást abban amit másolsz. Valami apple-es stílusok voltak benne.
A formázást egyébként a radír gomb helyrerakja a szerkesztőben. (töröl minden formázást)
Tehát ha másolás után kijelölöd a szöveget, rányomsz a radír gombra, akkor biztosan jó lesz. Külső forrásból másolásnál érdemes megtenni.
Előzmény: oroby (1880)
A bemásolt szövegben van helytelen formázás oroby, ami elnyújtja a hozzászólást. A white spaces bejegyzést kiveszem belőle mindjárt és jó lesz. Csak óvatosan a copy/paste-el, mert minden marhaságot képes bemásolni.
Előzmény: oroby (1878)
Sepi! Az edzésnaplóba a leírás részbe bemásolt szöveg nem tördelődik a szövegablaknak megfelelően.
ott a link lesz rossz a sima https://edzesonline.hu/uzenetek oldalon bejonnek az uzeneteid:)
Előzmény: eftomi (1873)
Az "Üzeneteim" gomb megnyomására egy üzenet "The requested URL /uzenetek&action=list was not found on this server." jelenik meg. Pedig a csöcsit is ürítettem.
3 böngészővel és userrel voltam belépve. Adminon javítottam magam, csak cachelve volt. Itt bent már jó.
Előzmény: Skam (1869)
Hurrá, hurrá, látok! :)
Még annyi rejtély van, de ez nem annyira zavaró, hogy utolsó hozzászólónak a fórumlistában az EoFoto látszik, pedig igazából te voltál.
Előzmény: sepi (1868)
Most jó. Sikerült bevezetnem egy új változót az üzeneteknél (message_count), ami szépen felülírta a fórumos egy oldalon megjeleno message countot. Béna. Tipikus hiba, mivel a fórumhoz hozzá sem nyúltam :-)
Előzmény: Skam (1867)
Üdv Gépház! Nálam nem látszanak a fórum hozzászólások, egy sem. Megkérdezném, hogy mit tegyek, dehát ugye nem fogom tudni elolvasni... :)
Nem tudom milyen jellegű módosítások történtek ma reggel, de bejelentkezést követően eltűntek a fórumhozzászólások mind Firefox 4.0.1. mind IE8 alatt. Kilépve újból láthatók a hozzászólások. 7 órakor még minden rendben látszódott.
Nálam nem működik az Éves részletes statisztika hetente (Grafikon!!!) összes idő című üzemmódjában a grafikonrajzolás. Végig 0-k vannak a grafikonban. Úgy tűnt, mindegy, hogy a többi beállítás micsoda. A többi grafikon megy.
Szia Sepi!
edzésleírásnál nem megy a beágyazás. html kód megnyit, beilleszt, frissítés, oszt semmi.
itten egy példa:
<iframe width='465' height='548' frameborder='0' src='http://connect.garmin.com:80/activity/embed/86762919'></iframe>
Hi,
Az "Éves részletes statisztika havonta" / "Átlagos távolság / sebesség" grafikon a legelső futott hónapomra nulla átlagsebességet rajzol a grafikonra amellett, hogy a táblázatba (a valószínűleg jó értéket) megjeleníti. A távolság jó. Bug vagy feature? :)
Lehetne a fórumokat hozzászólás (darabszám) szerint (is) sorbarendezni?
Amikor akarom időrend, amikor akarom db. szám.
???
Nekem rendben megy FF4-alatt a képnézegető. POnt az FF4 miatt frissítettem pár hete. Egy cache törlést javaslok.
Előzmény: G.Ildi (1849)
Sajna valaki spammel a nevünkben, de nem a mi mailjeinkről. Csak a címét írja át.
Előzmény: futor (1850)
Kérem törölni a futéria 18688-as hsz-ét, nem ide való.
fel vagyok háborodva !
Szia Pen,
A tavalyihoz hasonlóan betudnátok tenni a naptárba.
2011-06-25 II. Gödöllői Terep félmaraton
http://www.szabadsagnapifutas.hu/
|
Valaki tudja ezmiez??? A freemailomban volt. Gift johnson- edzésonline.hu címen Helló |
Sziasztok,
továbbra sem műkszik a képnézegető. FF4. Már régóta fennáll a probléma, reméltem, hogy a böngésző frissítése után helyre áll, de nem. Mit tegyek?
Zoncsi ha ráállsz az adott mezőre és elkezded begépelni az értéket, akkor odaugrik az adott számhoz, így nem kell legörgetni!
Előzmény: zoncsi (1847)
Hali Gépházék!
Csak egy megjegyzés egy viszonylag újdonsült naplózótól:
A számbeli adatoknak ez a legördülő menüből való kiválasztása nem túl jó megoldás. Különösen jó példa pl a hőmérséklet, ahol -30-tól kell letekerni, hogy az ember a szokásos adatok közül választhasson. Sokkal könnyebben kezelhető lenne, ha sima szövegablakot használnátok ott, ahová az ember könnyedén beírja, hogy 1, és nem kell ez írnia: 01.
De, gondolom, ezer fontosabb dolgotok van, mégis, ha egyszer ráncfelvarrásra szánjátok el magatokat, ezen is elgondolkodhattok.
Jó munkát! Zoncsi
Szia Gépház!
A heti statisztikánál az össz idő opciót választva nem jelenít meg grafikont. Tudsz esetleg segíteni. Köszönöm ! :)
bocs, én néztem rosszul (hiányzott a szemüveg
)
Előzmény: oleandro (1893)