Online Edzésnapló Gépház
Létrehozta: sepi | 2006-11-16 21:51:33-kor
Ebbe a topicba lehet írni, minden az Online Edzésnaplóval kapcsolatos észrevételt, kérést, kérdést, örömöt, bánatot, amire megpróbálunk gyorsan és okosan (no ezt azért nem ígérjük
) válaszolni is.
Üdv,
Gépház:-)
Hali Gépház!
Ugye nemsokára lehetővé teszitek, h az üzifalon videot is meg lehessen osztani, beágyazni. Tudjátok olyan "iwiw"-esen:)
Köszike!!!
Sziasztok!
Kerestem a választ a kérdésemre, de nem találtam, ezért felteszem:
Az edzésadatoknál lehetséges szintkülönbséget megadni, ami nagyon remek! (Igazából a szintemelkedést szoktuk naplózni, de az már mellékes.) Lehetséges-e erről az adatról statisztikát kérni valahogy? Éves, havi összszint érdekelne.
Köszi, Zoncsi
fuu tudom mar unja a gephaz:D ezzel kapcsolatban tortent elore lepes? meg mindig nem megy iphonerol a beviteli mezok.
Előzmény: sepi (1776)
Térkép még tényleg nincs. Ez egy elég nagy falat fejlesztenivaló, és hosszú a listánk, amit meg kellene még csinálni. De dolgozunk rajta.
Előzmény: csilla* (1789)
Hahó Gépház!
Még mindig nincs térkép? Vagy csak én nem vettem észre...Tavaly már rákérdeztem egyszer...
az alapján h mindenki másnak oké, valszeg nem nálatok van a gond, szóval gépház felejtse el amit írtam. :)
ha 2-3 mondatot próbálok elküldeni megőrül az oldal, és nem csinál semmit. most is két részletben küldöm ezt
mi van most, nem lehet egyszerre 1-2 mondatnál többet kommentelni? se fórumon, se blogoknál, se edzéshozzászólásnál.
Hirtelen egy olyan újítás jutott eszmbe, hogy tök jó lenne ha az edzéseknél meg lehetne adni, hogy az ember kivel/kikkel együtt végezte az edzést innen az oldalról! Asszem ilyen lehetőség még nincs, ugye?
nem, közben rájöttem én is. pedig az előző pár napban annak tűnt :) szerintem most épp "jó napja" van a rendszernek :))
Előzmény: axaxaxasz mlö (1780)
teszt: ez egy első próbálkozás válasz az előző kérdésre
ezek szerint mégse konzisztens
Előzmény: monique (1779)
két dolog.
1) fórumba ha írok, csak akkor kerül be elsőre a hozzászólásom, ha simán új hozzászólást írok. ha választ írok, akkor csak második próbálkozásra kerül be, és ez nagyon konzisztensen így van, tesztelgettem az előző pár napban a dolgot. IE8 a böngésző, hibaüzenetet nem ír ki. remélem segít vmit ez az infó. nemcsak nekem nem kerülnek be elsőre egyes hozzászólások.
2) edzések csillagozásához-értékeléséhez javaslat: a közönség számára csak egy "tetszik" gomb legyen kint, azt lehet nyomogatni, piszkálódásra nincs lehetőség, mert "nem tetszik" gomb nem lenne. :) az edzés tulajdonosa számára pedig lehetne egy külön rubrika, ahol a saját edzését tudja pontozni a saját szempontjai-érzései alapján. ilyet (az utóbbira gondolok) láttam már külföldi oldalon edzésnaplóban.
kocka vagyok szeretem a technikai dumat:) felisten vagy! koszi! sokan orulni fogunk ennek!
Előzmény: sepi (1776)
Szia fenyess!
Utánajártam a problémának részletesen. Az iPhone-os böngészők nem támogatják a contentEditable tulajdonságot sajnos. Az újabb Androidok és a Nokia igen. Frissítem a szövegszerkesztőt, miszerint ki lesz kapcsolva a szövegszerkesztő ha a nem támogatott böngészőkről jössz. Tehát írni tudsz majd, de formázni nem. Ez módosításkor még okozhat gondot (ha weben a beépített szerkesztővel írtál valamit és mobilon módosítanád), de csak annyit, hogy elveszhet a formázásod. Megpróbálom a hétvégén kirakni ezt az új verziót is.
Bocs a technikai dumáért. Bővebb info: http://tinymce.moxiecode.com/forum/viewtopic.php?id=22209
Üdv,
Sepi
Előzmény: zenoka (1761)
hát, a legtöbb fórumon szokás engedni, mert tényleg hasznos. és valóban, egy 5 perces időlimit is már sokat segítene! :)
amúgy, a példában B személy mindig átírhatja a sajátját arra, hogy "nem, te vagy hülye" :)
Előzmény: sepi (1760)
Küzdősportnál pedig ott a kg. Ha tudnál küldeni egy screenshotot emailben az segítene.
sepi
Előzmény: Cicó_ (1765)
Kivettem az aposztrófot az edzéstípusodból. Megölte a javascriptet. Javítom és visszaírhatod majd.
Előzmény: Skam (1768)
Ja, és az után keletkezett a hiba, hogy felvittem egy új edzéstípust. Hátha ez fontos információ.
Előzmény: Skam (1767)
Otthon próbáltam Firefoxot és Explorert, itt a munkahelyen is Explorer van, itt sem működik.
Majd még otthon is megpróbálom azt a billentyűkombinációt, hátha ott hatásos lesz. De ha nem, nem tudom, mit csináljak, még a végén amatőr le fog győzni edzésmennyiségben, ajjaj. :)
Előzmény: pecsenye (1766)
Kedves Gépház!
Kérnék egy kis segítséget. Módosítottam a jan 24., 26.i első edzéseimet és utána nem tudtam elmenteni őket
A program nem ajánlotta fel a Kg:* - ot. pedig itt ki kéne töltenem.
A sport: küzdősport, az edzés tipusa: Krav – Maga lenne. – Így elmentettem Egyéb – Egyéb címen.
Szeretném kijavítani, csak nem tudom mit csináltam rosszul :(
üdv, Cicó_
most hogy itt vagy felteszem ujra a kerdest hatha :)
lesz olyan modositas hogy iphonerol is lehesssen a forumba hozzaszolni mert jelenleg egy mobilos bongeszorol sem (safari, opera mini) megy a dolog. nem ismeri fel a bongeszo hogy a hozzaszolasban egy "szovegbeviteli mezo" talalhato.
Előzmény: sepi (1760)
Fórum hozzászólás szerkesztést nem szokás engedni, mert elronthatja az egymás utáni szövegek konzisztenciáját. Max azt tudom elképzelni, hogy korlátozott ideig lehessen változtatni, amíg nincs újabb hozzászólás.
Képzeld el a szituációt:
A személy: Szép az idő
B személy válasza: Igazad van
A személy módosít: Hülye vagy
B személy válasza marad: Igazad van
Előzmény: monique (1749)
1. Abszolút, a héten kirakjuk.
2. Ez csak az új edzés rögzítésnél javul terveim szerint, de megnézem, hátha át tudom rakni a mostani verzióba.
Előzmény: pecsenye (1745)
Igaz, de sajnos ebben a stat modulban nincs idő alapú skálázás. Ez elég speciális.
Előzmény: stojesz (1750)
Kedves Gépház!
Nem tudok edzéstípust választani az adott sportágon belül. Csak egy fehér téglalapot ajánl fel lehetőségnek. Én rontottam el? Mit tegyek?
Szia Papku!
Ismétlésszám és sorozatot az edzésszakaszok alatt tudsz az erősportoknál megadni. Kiszámolja magától a szummákat is.
Üdv,
sepi
Előzmény: Papku (1752)
Sziasztok!
Kérni szeretném a gépházat, hogy az „Erősport”-hoz legyen szíves ismétlés számot, sorozatot is hozzárendelni.
Üdv
Papku
Drága gépház, ennek miért kell ott lennie a blogom jobb oldalán, így egy része olvashatatlan, úgy meg nem tudok írni, hogy láthatatlanul kitaktikázzam, mikor enterezzek egy-egy mondatnál...hogy ne vesszen el a mondat vége.
Megoldanátok? Köszi :))
2010-12 hó (1 bejegyzés)
2010-11 hó (3 bejegyzés)
2010-10 hó (1 bejegyzés)
2010-09 hó (3 bejegyzés)
2010-08 hó (1 bejegyzés)
2010-07 hó (4 bejegyzés)
2010-06 hó (1 bejegyzés)
Futéria mini tali a Margitszigeten, avagy közös futi
szia :)) régen írtam hozzászólást, de mindig olvasok itt...most nem...
faxau 01-30 09:59:48
Hidegszik...
Köszi a tippeket. Ebben a hidegben egy technikai poló, egy meleg...
oroby 01-30 08:23:45
Futéria mini tali a Margitszigeten, avagy közös futi
Nagyon jó lehetett, szeretnék én is egyszer egy ilyen találkozón...
Kedves Gépház,
A statisztikákkal kapcsolatban van jelzésem!
Ha pl. az éves részletes havit nézem és az átlagtempót szeretném, ha jelezné a grafikonon, akkor a táblázatban az 5 perc 50 mp-es átlagot 5,5-nél jelzi - mintha 5:30-as lenne - az 5:56-ost közveten az ötfeles vonal felett és nem közvetlen a hatos alatt, stb.
Ha nem tiszta, szóljatok :)
Üdv,
Balázs
azért én fórumüzenetnél is javasolnám hogy utólag szerkeszthető legyen mondjuk X ideig:)
Előzmény: pecsenye (1748)
természetesen privát. a fórumüzeneteket csak törölje az admin ha úgy gondolja:)
Előzmény: monique (1746)
Kedves Gépház! nem bírom kicserélni az avatarom. törlöm a jelenlegit, addig működik. aztán kitallózom az újjat (56kb) éééés, megjelenik a régi..:( béna vagyok???