Online Edzésnapló Gépház
Létrehozta: sepi | 2006-11-16 21:51:33-kor
Ebbe a topicba lehet írni, minden az Online Edzésnaplóval kapcsolatos észrevételt, kérést, kérdést, örömöt, bánatot, amire megpróbálunk gyorsan és okosan (no ezt azért nem ígérjük
) válaszolni is.
Üdv,
Gépház:-)
Sziasztok! Majdnem új vagyok itt az edzesonline-on és lassan tanulgatom, mi merre, ki,kivwl és hogyan, mit illik és mit nem. Nem tudom, nálam van-e gond, vagy félre értem azt az opciót, hogy értékeljem társaim edzését. Értelmezésemben 5 csillagot adhatok, az szuper, ha kevesebbet, az egyre kevésbé szupert jelentene. Így van?
Nos, elem a következő történik: fellelkesülök, 5 csillagosra akarok értkelni valakit, klikkelgetek, csilagocskák színesednek, homokóra, minden eltünik majd kijön, 1 csillagra értékeltem vagyis 1/1-et adtam. Ez olyan ciki.
Mi lehet a gond? előre is köszönöm.
Az edzesfeltoltesnel, de mostmar mukodik nekem is, igaz csunyabb lett az ablak-design. Tehat valami valtoztatas csak volt. A lenyeg, hogy mostmar megy, koszi.
Előzmény: pen (1639)
A link beszurasa/szerkesztese gomb nem mukodik. Eddig mukodott. Nalam semmi nem valtozott.
Mi lehet a baj?
Szia!
Ebben a témában már van egy topik, javaslom, hogy olvass bele, találsz hasznos tippeket:
http://www.edzesonline.hu/forum/124/3200_meter_ill_2000m/&action=viewtopic
És persze hajrá!
Előzmény: Shad2000 (1635)
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, katonai vizsgára készülök fel, immár másodszor (sikerült az első is) és a futással nem állok olyan jól mint szeretném. 3200 métert kell lefutni minél jobb idő alatt. Tavaly 17.20 alatt futottam le, de le kellene szorítanom 15:00 alá. Eddig eszembe sem jutott, hogy létezhetnek futó technikák, de most ahogy olvasgatok egy kicsit meglepődtem. Alapvetően az lenne a kérdésem, hogy hol találok olyan tippeket, amikkel javíthatom a futás teljesítményemet? Esetleg ismertek e edzőt Budapesten aki fel tudna készíteni arra, hogy jobban teljesítsek a felvételin (november eleje)?
Legutóbb futópadon 16.16ot sikerült hoznom 3200-on.
Előre is köszönök minden segítséget!
Üdv,
Shad
Most jottem ra, hogy amit manualisan szamoltam magamnak pulzusatlagokat/ho, az nem pontos, mivel nem sulyozva szamoltam. Szoval jo lesz majd a fejlesztesetek nagyon. :)
Előzmény: sepi (1629)
hahó Pen, Sepi!
van már futós térkép és még én nem vettem észre? Egyszer már kérdeztem, azt írtad Pen, hogy tervben van...
Külön pulzustartomány statisztika lesz, ahol sávonként lehet látni, hogy mennyit töltöttél melyik zónában.
Előzmény: Mike01 (1626)
Sajnos ha rányomtál a törlés gombra, akkor az edzésed és a hozzá írt üzenetek is véglegesen törlődtek, nem tudjuk őket visszahozni.
Előzmény: lbtibsz (1625)
A SPAR Maratont már régebben beírtam az edzésnaplómba, tervként, majd átírtam "tény"-nek. Később nekiálltam bevinni a részidőket is, de úgy belekeveredtem, hogy (ahelyett, hogy gondolkodtam volna) botor módon kitöröltem az egész edzést... :( ... majd beírtam ismét, most már a részidőkkel együtt.
Sajna, az edzéssel együtt az addigi edzésüzeneteket is eltüntettem. :(:(
Azok most már végleg törlődtek, nem lehet valahogy visszahozni?
Pen, Sepi,
Ha chrome alatt nézem run-ka blogját(http://www.edzesonline.hu/blogview.php?blog_id=5644) a széle olvashatatlan :( Rácsusznak a szövegre a blog hosszászólások és reklámok.
Megnéztem i. e -vel és azzal sem jó.
Huha, koszonom szepen a nagyon gyors valaszokat. Kiprobaltam, mukodik :)
Viszont most kicsit szegyelem magam, hogy nem neztem bele a GYIK-ba sem a tartalom keresessel nem probalkoztam pedig mindketto mukodott volna.
Ui. respect ezert a feature-ert.
Előzmény: pen (1613)
Aha, a Firefox nem ette meg a szóközt a filenévben. Javítottam aláhúzásjelre, most nem kell átnevezni.
Sepi
Előzmény: zenoka (1614)
jaj ezt mar irni akartam firefox 3.6.6 alatt ott a letoltesre kattintva csak egy online nevu kiterjesztes nelkuli file-t lehet letolteni amit ha kesobb atnevezek marmint a kiterjeszteset xls-re meg lehet nyitni (bar hisztizik az excel egy kicsit) de mukodik csak nem biztos hogy mindenki at tudja irni a kiterjeszteset a file nak.
Előzmény: pen (1613)
Szia!
A Statisztikák menüpont alatt az "Edzések exportálása" lehetőséget választva tudod Excelben exportálni az összes ide bejegyzett edzésedet.
Előzmény: acsaba (1611)
Sziasztok. Uj vagyok az oldalon, de a napokban eleg sokat olvastam innen, es nagyon tetszik ez a portal.
Eddig nem irtam edzesnaplot, viszont mar egy ideje akartam. Ez a hely eppen megfelelonek tunik erre, de nem akarom egy eletre elkotelezni magam. Szoval az a kerdesem hogy ha itt vezetgetem egy ideig a naplom, azutan rajovok arra hogy valamiert ez nekem nem olyan jo, akkor tudom exportalni amit ide beirtam? Ez alatt azt ertem hogy valami konnyen ertelmezheto formatban megszerezzem amit mashova majd feltolthetek meg ha kicsit kell is szenvedni vele.
Ennek parja is erdekes lehet, marmint ha valakinek mar van valamilyen formaban naploja akkor azt ide feltolthesse es itt folytassa, de ez most engem nem erint. (persze formatum heggesztessel itt is kellhet vacakolni)
Szia Sepi!
Sikerült ! -:) A bemásolt információ link körül volt a gond. Valamiért nem engedte elmenteni.
Előzmény: RemAti (1606)
Szia Sepi!
Futás: Félmaratonon találkozik Gebre és Martin Lel hírhez nem tudok hozzá szólni.-:(
Valahogy meg lehetne oldani, hogy az atlagpulzust is le lehetne kerni? Koszonom.
Előzmény: Mike01 (1604)
A statisztikaknal az elegetett kaloriat le lehet kerni, de az atlagpulzus tablazatot nem. Nem pont forditva kene? A pulzus sokkal fontosabb, mint a kaloria. Vagy valahol elneztem valamit?
Szia pen, sepi,
Volt már szó az üzik csoportos törléséről, meg arról, hogy valamikor lesz. Fejlemény ez ügyben?
Szintén volt már szó az edzés másolásáról. Megoldható?
A triatlon szerintem is jó ötlet, mint aspiráns nagyon tudnám támogatni. Szerintem megoldható lenne úgy, hogy a sportágak közé felvenni a triatlont, a főoldalon az összeredményt mutatni és külön be lehetne irni a résztávokat. Ehhez csak az kellene, hogy az edzésszakaszok kitöltésénél a résztávok beirásakor válsztható legyen mind az úszás, a kerékpár és a futás, valamint a hozzájuk tartozó edzésszakasz tipusok is megjelenjenek.
Sziasztok!
Nagyon bonyolult lenne megcsinálni, hogy legyen a sportok között a triatlon és ha azt választom akkor le legyen osztva a 3 sportra és a 2 depóra táv és idő függvényében? Ez csak egy ötlet részemről, ami szerintem sok triatlonos verseny naplózását segítené, de ha bonyolult megcsinálni, akkor nem szóltam. =)
a legszebb hogy ilyenkor sunyin törli a hőmérsékleti adatot is :)) (szerencsére mást nem. de fura bug ez a hőmérséklettel, az biztos.)
egyébként valszeg azért törölgetné a km-ed, mert gondolom beírtál 1 edzéshelyet de 0 kört írtál be ezért 0 km-nek akarja számolni edzésmódosításkor.
Előzmény: RunKa (1595)
Bozót, a megoldás, hogy amig nem véglegesited, jelöld meg, mint "terv". Akkor nem publikálódik. Én is mindig ezt csinálom, hasonló zavaró okok miatt.
Előzmény: Bozót (1593)
Lehetséges a nickváltás. Írj egy emailt sepinek (peter.seprenyi@edzesonline.hu) arról az emailcímedről, amivel nálunk regisztráltál, és ebben írd meg a mostani felhasználóneved, és hogy mire szeretnéd módosítani, és megcsinálja neked.
Előzmény: Kopi Zoli (1594)
Ha ötösre szeretnél értékelni valaki, csak a legszélső (az 5.) csillagot klikkeld be!
Előzmény: Szőke Boszi (1643)