Online Edzésnapló Gépház
Létrehozta: sepi | 2006-11-16 21:51:33-kor
Ebbe a topicba lehet írni, minden az Online Edzésnaplóval kapcsolatos észrevételt, kérést, kérdést, örömöt, bánatot, amire megpróbálunk gyorsan és okosan (no ezt azért nem ígérjük
) válaszolni is.
Üdv,
Gépház:-)
Sepi!
Írtam korábban emailt is a témában, de lehet hogy így gyorsabban jön a válasz.
Lehetséges nicknév váltás anélkül, hogy elvesznének az edzésadataim?
Köszi,
Megoldható volna, hogy a felvitt edzések csak egy végleges mentés után jelenjenek meg? Elég zavaró, hogy miközben még az edzésszakaszokkal babrálok, a félkész edzés már megjelenik a naplómban.......
En szeretnem hogy iphonerol nezve safari mobillal is lehessen hozzaszolasokat irni mert most nem lehet:)
már akartam említeni de bugos a pulzustartomány feature, mert mások edzését nézve is az enyémmel számol ;) vagy ha az enyémet nézi más, akkor neki meg az övével számol. nem lenne rossz ezt kijavítani, sok félreértés volt már ebből :S
Szia Shrek!
Javítottam az edzésedet. Nem-e véletlenül úgy szoktad csinálni, hogy egy másik edzésedből a böngészőben egérrel kijelölöd a leírást és bemásolod az új edzés leírásába? Csak mert ezzel minden extra formázást is másoltál. Segít ilyenkor ha használod a radír (formázás eltávolítása) gombot másolás után, ami minden felesleges formázást eltüntet. Ennél az edzésnél például belemásoltál egy széles keretet is a leírásba, ami alálógott a hirdetésnek.
sepi
Előzmény: Shrek (1583)
Legyetek szivesek a cuccok közé felvenni a Suunto márkát is! Köszi
Pedig elvileg akkor törölhető. Melyik edzéstípusodat szeretnéd törölni? Megnézzük, mi lehet a gond vele.
Előzmény: RunKa (1578)
pen, én akkor sem tudok edzéstípust törölni, ha nem volt még edzésem.
??.
Csak annyit jelent, hogy az oldal fejlécében lévő grafika lesz úszós, futós, stb.
Előzmény: iloverunning (1575)
Egy példa:https://edzesonline.hu/edzes/448333
Munkahelyen IE6, otthon IE8, más böngészövel nem próbáltam.
Előzmény: sepi (1568)
A beállításoknál mit jelent az, hogy be tudok állítáni különböző hangulatú(futás, úszás,...) témákat? Beállítottam az úszást, hátha azt jelenti, hogy akkor kék lesz az EO, de nincs változás.
Nem te baltáztad el. Rakok mellé egy szerkeszt gombot és akkor ilyen nem lesz máskor.
Előzmény: Eperszem (1573)
Azzal rontottam el, hogy a blogcímét is másoltam így az egy link lett ami a blogomra mutat, így nem tudom szerkeszteni sajnos. 5137-es bejegyzés.
Előzmény: Eperszem (1569)
Szia!
Megnyitod azt a blogbejegyzést, amit törölni szeretnél, majd lemész a legaljára és ott klikk a "Törlés" gombra.
Előzmény: Eperszem (1569)
Sziasztok,
Van egy blogom aminek a bejegyzéseit elkezdtem ide átmásolni, de elszúrtam :( Blogbejegyzést hogy tudok törölni? Egyiket rosszul másoltam át :(köszönöm!
Joci, csak neked lóg rá, mert beszóltál Malackának a Nike topicban :-) Sok munkám volt vele :-)
Egyébként még böngészőt is mondj légy szíves.
Előzmény: mjoci (1560)
Nem üzlet, hanem oldalfenntartás. Szívesen veszünk minden olyan szponzort, aki nem akar megjelenni az oldalon, csak fizet.:-)
Előzmény: Mike01 (1564)
Le kell tiltani a bongeszobol. :) Nekem semmilyen reklam nincs, de ez a Salonplas csak torekszik elore: a fejlecbe bele van integralva a kek tubus. Nagyon figyelemfelkelto a szine miatt. Jo reklam, viszont az oldal stilusat rontja. De hat ez mar uzlet... :)
Előzmény: mjoci (1560)
A salonpasos reklám rálóg az edzéshozzászólások végére, ott ahol rövidebb az edzés leirása.
iPhone alatt sem mukodik a hozzaszolas, de a HTML gombra kattintva az uj ablak elojon, es azzal mar tudok bejegyzeseket irni. Igen... ezt jo lenne javitani, de most fontosabbak az ikonok visszatetele.
Előzmény: atom (1550)
csatlakozom, baromi zavaró h nick adatlapokon nincs ott az edzésnapló stb linkek/ikonok
Előzmény: atom (1549)
sepi! az előbb beírt nekem egy olyat egy komment küldésekor hogy duplikált... és nem rakta be. utána megpróbáltam újra, berakta.
lehet h vmi ilyesmi volt eddig is a probléma, csak most beraktál egy hibaüzenetet is? :) remélem segít az infó.
Ja és esetleg majd egyszer, a távoli jövőben, esetleg, a droidomról is tudok edzést rögzíteni, meg hozzászólni? Ez a kontrol amelyikbe éppen most írok, nem működik rajta. Igaz, a WM6 IE alatt se működött, amíg azt használtam...
eltunt a szemelyeknel a fomenu-ikonsor. (viszont az uj design jo lesz)
és ha belejavítanék az edzésembe, akkor miért feltételzi a program, hogy pont a km-t szeretném javítani, mert hogy az tűnik el...
Ne tünjön el, majd én lejavítom amit szeretnék :-)