Online Edzésnapló Gépház
Létrehozta: sepi | 2006-11-16 21:51:33-kor
Ebbe a topicba lehet írni, minden az Online Edzésnaplóval kapcsolatos észrevételt, kérést, kérdést, örömöt, bánatot, amire megpróbálunk gyorsan és okosan (no ezt azért nem ígérjük
) válaszolni is.
Üdv,
Gépház:-)
Sziasztok. Az edzéshozzászólásoknál, ha az editorba áthúzott szöveget írok be, akkor az a felvitel után nem áthúzott lesz, hanem sima. most ide beírok egy áthúzott szót. Kiváncsi vagyok, hogy itt is így működik-e:
Ez egy áthúzott szöveg.
Szia Gépház!
Köszönöm, már látom is.
Van mégegy esemény Szeptember 18-19-én.:
http://www.sportaktiv.hu/index.php?inc=06
köszi és üdv:
Előzmény: swimmingjoe (1537)
Szia Gépház!
Köszönöm, már látom is.
Van mégegy esemény Szeptember 18-19-én.:
köszi és üdv:
Előzmény: swimmingjoe (1537)
egy kis tipp arra h mi lehet az oka annak h nem kerülnek be egyes kommentek/stb néha. elment az ADSL, mobilnetet használtam, így nem bírtam 1db hozzászólást se benyomni a fórumba... valszeg a reakcióidő kicsit nagyobb mobilnet esetén, de attól még működhetne... szóval lehet h vmi ilyesmitől függ a dolog. (most már van ADSL megint, azért tudok beírni ide)
Szia Gépház!
Nem találtam az idei Szenior Úsz OB-t az eseménynaptárban, így gondoltam beírom ide hátha bekerül a naptárba. Előre is köszi, további jó munkát!
http://www.magyar.sport.hu/uszas/2010/2010-08-27_gyula/2010-08-27_versenykiiras.pdf
A képnézegetőben csomó galériában (lehet, hogy az összesben?) az van a nagy kép nézetben a kép alá írva, hogy további Ultrabalaton galériák. Ha rákattintok, akkor elvisz egy ultrabalaton beszámoló cikkhez.
Mike, jogos, ez el volt rontva. Most javítottam, vannak értelmes hibaüzenetek.
Előzmény: Mike01 (1528)
Akkor nem törlődik, ha van az edzlstípusra már rögzített edzés, mivel az edzéstípus kötelező elem. Hibaüzenet nincs sajnos, ezt javítom.
Előzmény: RunKa (1530)
Nem tudok törölni a saját edzéstípusaimól !!!
Miért nem törlődik, ha rákatt a törölre?
Hali!
Van valami tipp a levelek tömeges letörlésére? Nem csak egyesével?
Köszi
Fuuu, de merges lettem. Irtam 20percig egy uzenetet, es a targy ures maradt veletlen, es az elkuldes gombra kattintottam, es elszallt az egesz. Nem lehetne inkabb valami figyelmezteto uzenetet dobatni a rendszerrel, hogy ures a mezo, mert ez nagyon bosszanto igy, vagy menjen el ures targgyal, vagy figyelmeztessen, vagy mentse le az elkuldottekbe mashogy, de IGY ez pont a legrosszabb, most irhatom ujra a 70sort. :(
nekem meg ma éjjel KONZISZTENSEN minden MÁSODIKAT küldi el!! na lássuk h megtörik-e a pechsorozat most :)
Előzmény: Bozót (1522)
öööö.. még annyit: a blogbejegyzésket nem lehetne szintén megosztani az iwiwen, facebook-on, etc?
Lett egy kis gondom: írtam a blogot, aztán vmiért nem tördelte a sorokat, Aztán törölni szeretném a blogbejegyzést, nem tudom. Ha megnyitom csak üresség van törölni nem engedi. Érdekes, mert ha a főoldalon nyitom meg a blogot, ott látszik a szöveg.. Mit szúrtam el?
Az előbbi néhány percben blogkommentekkel jártam így. Látszik, mert a Ctrl+C Ctrl+V miatt fehér háttérrel mentek el aztán másodszorra....
Előzmény: Bozót (1519)
most egy priv. üzenet nem ment el elsőre, 00:04-kor, és csak egyetlen fülön volt az edzésonline megnyitva.
Előzmény: sepi (1518)
nem hiszem hogy ez okozza mert sztem volt már olyan h csak 1 lap volt megnyitva. ja, nem személyes üzenet volt, hanem edzéshez komment. de persze privát üzenetnél is előjön a hiba pont ugyanúgy. a hibaüzenet viszont lehet segítene. :)
Előzmény: sepi (1518)
Találtam egy valamit, ami okozhatja. Pl, ha két edzés meg van nyitva külön fülön, vagy ablakban, vagy egy edzés meg van nyitva és onnan klikkelsz egy személyes üzenetre. Dolgozom kicsit rajta, hogy ne kavarodjon össze és ellátom értelmesebb hibaüzenetekkel.
(Másik eset, ha üres üzenet van elküldve, de ez itt nem valószínű.)
Előzmény: monique (1516)
megint megtörtént: a második alkalommal küldte el, edzéskommentnél. 02:11:25-ös az elküldött komment dátuma, amit nem küldött el, az értelemszerűen néhány mp-cel korábbi.
(egyébként még van párszor h nem küldi el de nem jut eszembe mindig megnézni az időt)
remélem ez segít!
Előzmény: sepi (1505)
Jobban mondva expoler 8-nál zömében csak üres ablakot hoz fel az edzéseknél, minden más megy, firefox-nál nincs gond.
Előzmény: mjoci (1513)
Mé' nem lehet naplóbejegyzést (a másét) megosztani? És ha má' nem lehet, mé' nem lehet legalább egy közvetlen URL-t kapni egy adott naplóbejegyzéshez (kommentek nélkül)?
most megtörtént megint. edzéshez írtam kommentet, 2:00 körül, 2:01-kor, 2. próbálkozásra bekerült az üzenet. javascript errort nem láttam sehol a böngészőben kiírva. internet explorer 8, és amúgy már régebben észrevettem, hogy amikor bekerül rendesen, akkor az oldal tetejére is kiírja a szövegemet amikor újratöltődik a kommentelés után az oldal (de gondolom a tetején csak én látom ilyenkor) :)
előtte jelöld ki a szöveget, amit linkké akarsz átalakítani, a többit jól csinálod.
sepi
Előzmény: Mike01 (1507)
Hogy kell linket beszurni? Ott van hogy link beszurasa, elojon egy ablak, bemasolom a linket, Ok-ra kattintok, es kitorli a sorbol a linket.
hol: mindenhol: fórumüzenet, privát üzenet (ez a legkellemetlenebb!), blogkomment, edzésnapló-komment.
nem nyitom meg több ablakban u.azt az oldalt. és megvárom amíg letöltődik az oldal. tehát nem ez az oka.
oké, legközelebb felírom az időpontot! figyelem a javascript dolgot is. (böngészőfüggetlen a dolog viszont, legalábbis eddig négy böngészővel használtam az oldalt, mindegyikkel megvolt.)
Hol nem megy el az üzenet? Két lehetséges esetről tudok, amikor ez előfordulhat.
1. Több ablakban nyitod meg ugyanazt az oldalt
2. Nem töltődik le teljesen az oldal és már ekkor elkülditek az üzenetet
Napi több száz üzenetet küldenek az emberek és mindenhol ugyanaz a program fut. Ettől még persze lehet hiba, de nekem még sosem fordult elő, hogy nem ment el üzenet.
Segítsetek nyomozni picit. Amikor nem megy el az üzenet, akkor írjátok fel a pontos időpontot, hogy megnézhessem mi történik, szintén kell a pontos böngésző típus és esetleg az, hogy láttok-e javascript hibát a böngészőben. (alul szokta kiírni)
Előzmény: monique (1504)
az üzimentés nem a safari hibája. nem működik se firefoxban se operában se internet explorerben (8-asban se)
Előzmény: Mike01 (1503)
Koszonom a valaszokat, a fo hogy ki tudtam exportalni a biztonsag kedveert. Igy jobban biztonsagban erzem magam, mindenrol keszitek backup-ot, igy errol is.
Amugy Safari bongeszo van, es ezen kivul (es hogy neha nem megy/ment el az uzenet) minden OK.
Ismert hiba ez Mike01, sajnos böngészőfüggő. Valamiért néha nem eszi meg ugyanazt a javascriptet.
Ezt a részt is nulláról újraírtam, hamarosan ti is élvezni fogjátok (remélem :-))
Előzmény: Mike01 (1499)
Szia,
Igen, van rá mód, a Statisztikák menüpont alatt találod az edzések exportálása opciót.
Előzmény: Mike01 (1499)
Tisztelt gephaz,
van esetleg mod arra, hogy az edzesnaplomat valahogy exportaljam, vagy lementsem? A mai nap ilyet produkalt az oldal egy edzes feltoltese soran:
http://kepfeltoltes.hu/100715/Picture_2_www.kepfeltoltes.hu_.png
A weboldal kulonben kituno, tovabbi sikeres munkat kivanok.
Koszonettel:
Mike
Lusta voltam tezstelgetni, így kérdem: regisztráláshoz mi az alsó korhatár? Meg akartam lepni a csajszimat, hogy csinálok neki edzésnaplót, de nem fogadja el a rendszer a születési évét...(2004)
(tudom, hazudni is lehet, de azé' azt mégse....)
Ezt is berögzítettem, köszi.
Előzmény: swimmingjoe (1541)