Online Edzésnapló Gépház
Létrehozta: sepi | 2006-11-16 21:51:33-kor
Ebbe a topicba lehet írni, minden az Online Edzésnaplóval kapcsolatos észrevételt, kérést, kérdést, örömöt, bánatot, amire megpróbálunk gyorsan és okosan (no ezt azért nem ígérjük
) válaszolni is.
Üdv,
Gépház:-)
Sepi szerint: "Ez könnyen megoldható, jövő héttől akkor már így fog rendezni az edzésnapló."
Előzmény: Hiver (1492)
Meg1 erdekesseg: ha egy nap 2 edzesem van, es rossz sorrendben viszem fel oket, elobb az estit, es utana a reggelit, akkor hiaba toltottem ki az edzes idopontjat, az adott napnal nem kezdesi idopont, hanem felviteli sorrend szerint teszi oket egymas utan. Ilyenkor az a workaround, hogy torlom az estit - ami tobbnyire tobb adattal bir :o( - es felviszem ujra, es akkor lesz csak jo sorrendben. Sajnos altalaban az estit viszem fel eloszor lelkesen (mivel az a fontos edzes), es csak utana jovok ra, hogy volt itt meg egy reggeli munkaba kocogas is, igy eleg sokszor bosszantom magam ezzel...
én azokról az esetekről beszélek, ahol van tárgy és mégse küldi el elsőre...
Előzmény: eftomi (1490)
nem a tárgy miatt, néha csak simán nem küldi el, és ezt abból tudod meg hogy nincs a küldöttek között, már volt belőle probléma... úgyhogy én mindig nézem h ott van-e. ugyanaz a bug lehet, ami kommentet vagy fórumhozzászólást se küld néha :)
Előzmény: RunKa (1487)
Szia!
Ehhez hasonló kérés: 15 hetes maratoni edzéstervet kapok a gépháztól. Ezt nem lehetne valahogy beilleszteni (akár automatikusan) az edzésnaplóm-tervekbe? Nagyon sokat segítene a terv megvalósításában.
Nekem jól használható volna még, ha az edzésnaplómban az edzésem fölé víve a kurzort, a begépelt adataim pop-up szerűen felugranának. Mert így sokkal könnyebben tudom kontrollálnom magam (ui. nem mindegy a 10 km-t télen v. nyáron a kánikulában futom). (De lehet, hogy ez csak a zöldfülüként juthat eszembe? :) )
Előzmény: sepi (1459)
Esetleg van mar sablon? Elkezdtem a juniusi edzeseket felvinni, es a hulye 3 kilis munkaba/munkabol rohangalasokbol kb. a harmadiknal elegem lett. Duplikalni akarooook! :o)
Előzmény: sepi (1358)
Nekem tetszik. Igazából van is egy Ultrabalatonos aloldal, oda lehetne gyűjteni a linkeket. Megbeszélem az IT Gépházzal.
Előzmény: ripetti (1483)
Sziasztok Gépházak,
Nem akarnánk egy olyan aloldalt, ahol kimondottan az UB-ról írt blogok linkgyüjtő helye lenne? Az év egyik legemblematikusabb és legnagyszerűbb versenye volt. És ott szépen fel lenne sorolva a bloogk linkjei, amik erről szóltak. Persze az íróknak kéne felétek jelezni, hogy melyik blogbejegyzés releváns. Mert nyilván gépházilag arra nincs kapacitás, hogy ti keresgéljetek.
Hmmm?
Igen, amikor beütöm a két tizedest, akkor jól számolja ki. De amikor visszanézem az edzést, akkor már csak a kerekített egy tizedes jegyet látom, s ha modosítom az edzést, akkor a kerekített tizedes jegy értékét mutatja már kilométerben.
Előzmény: sepi (1480)
Ez azért durva, mert vagy csak edzésszakaszhoz adjuk meg, vagy edzéshez. Ugyanis a kettő ütheti egymást. Statisztikázni pedig rémálom :-)
Előzmény: Pierre (1472)
volt nem látható release shrek, ami a gubancot okozta, most már jónak kell lennie.
Előzmény: Shrek (1473)
Már majdnem jó sepi. Elfogadja a két tizedest, csak kerekíti azt egy tizedesre. Ne tegye.
Pl.: Háromnegyed kör az 0,75 és nem 1.
Előzmény: eftomi (1470)
Sepi, nálam tegnap este óta haldoklik az oldal. Vagy meg sem nyilik, vagy hiányosan nyilik meg, lemarad az oldal alja, stb. Több gépen is próbáltam, ugyanaz a jelenség.
A "Cuccok" funkciót arra használom, hogy a rendszer számolja nekem, melyik cipőmben hány km-t futottam. Sokszor előfordul, hogy egy edzésen kettő, esetleg három féle cipőt is használok. Jelenleg ilyenkor csak azt tudom csinálni, hogy külön edzésként viszem fel őket (pedig valójában egyetlen edzésről van szó). Erre megoldás lehetne pl. az, ha cuccokat edzésszakaszokhoz is meg lehetne adni külön. Mi a véleményetek erről?
T. Gépház! Lehessen az edzésfelvitelnél a körök megadásakor két tizedesjegyet is regisztrálni!
Szia!
Javítottam. A Vivicitta edzéstípusod végén volt egy aposztróf, ez okozta. Ismert hiba, az új verzióban javítva lesz.
Üdv,
Sepi
Előzmény: RunKa (1463)
SEGÍTSÉÉÉÉG!!!!!!!
Semmit nem tudok csinálni az edzésnaplómban, törölni sem, javítani sem, és olyan mező sincs, hogy mennyi km-t futottam !!!!!! Eltünt az edzéstípus választhatósága, ill. van, de nincs benne semmi :-((( Már tegnap is ilyen volt !
SEGÍTSÉÉÉÉÉG!!!!!!!
Sepi!
Megint megjelent a hosszú kód az edzésbeírásnál. De el is küldtem, ahogy egyszer kérted.
Az igencsak megszaporodott blogbejegyzések kapcsán merészelek előhozakodni újból egy régi kéréssel:
Megoldható volna, hogy a bloglistában a szerző mellett az adott bejegyzés címe (is) legyen olvasható és ne a blog alapcíme? Lehet, hogy csak engem zavar, akkor nyugodtan küldjetek el melegre az ötletemmel, de jelen állapotában szerintem kaotikusnak tűnik.
Üdv,
Bozót
Mindegyikkel, de csak volt. Elmúlt. Valamiért nem sikerült a kurzort odarakni a helyére. De műr megy, köszi. Amúgy csak azt az élményemet szerettem volna megosztani a Rákos-patak klubbal, hogz az árvíz miatt visszafelé folyik a patak
Előzmény: sepi (1458)
Nem minden eseményt rögzítünk úgy, hogy átemelhető lehessen a naptárba sajnos. Hamarosan végigmegyük rajtuk újra, csak nagyon sok van. Utána fogod tudni másolni...
Előzmény: RunKa (1457)
Hogyan kell az eseménynaptárból beilleszteni az edzésnaplómba egy eseményt? A 6É futásnál láttam leheetőséget máshol nem.
Kedves gépház, tényleg nem lehet klubchat-elni, v. csak nekem nem sikerül?
Bezárás nélkül tényleg legalább 1 óráig bejelentkezve marad. Viszont a bezárásos kilépés ellen lehet tenni valamit? (én ki-be szoktam kapcsolgatni a böngészőmet, és bizony ez eléggé meghosszabbítja a fórumra íráshoz szükséges időt :( )
Előzmény: sepi (1452)
mci, Ha nem zárod be a böngésződet, akkor nem szabad, hogy kijelentkeztessen, csak órák után.
Sepi
Előzmény: mci (1451)
Hogya lehetne megoldani, hogy ne jelentkezzen ki egyfolytában? Nem találtam meg sehol ezt a beállítást, és így kb 10percenként mindig be kell jelentkeztem, azt sem látom hozzászóltak-e a topikhoz, amihez akarok írni :(
Köszi!
Olyat nem lehetne, hogy nem csak a kedvencek közé veszek fel valakit, hanem valahogy bejelölöm, hogy arról is kapjak mail értesítést, ha új edzést visz fel? Mert mondjuk valakinek az edzéseit figyelemmel akarom kisérni.
Vagy miután bejelentkeztem, akkor valahol jelezné a felület egy listában, hogy az általam bejelölt emberek milyen új edzéseket csináltak az utolsó bejelentkezésem óta. És mikor megnézem az adott edzést, akkor azt törölné az én listámból.
Vagy ez hülyeség?

Hiver, monerd2 a rendezés kész. A várva várt új tempaltezni is tudó edzésnaplóban ez már benne volt, csak át kellett vennem.
Előzmény: Hiver (1492)