Online Edzésnapló Gépház
Létrehozta: sepi | 2006-11-16 21:51:33-kor
Ebbe a topicba lehet írni, minden az Online Edzésnaplóval kapcsolatos észrevételt, kérést, kérdést, örömöt, bánatot, amire megpróbálunk gyorsan és okosan (no ezt azért nem ígérjük
) válaszolni is.
Üdv,
Gépház:-)
oké h jó helyre visz a komment szövegére kattintás, de csak amíg kint van a főoldalon! :( és ott csak a legutolsó pár van kint...... én rá szoktam menni arra a linkre, hogy "még több blogüzenet", na és ott már nem lehet kattintani a komment szövegére. legalábbis nálam. és ez a szívás :)
Előzmény: Bozót (1440)
Ja, még valami! Sepi, régebben ígérted, hogy megoldod, hogy a bloglistánál az egyes bejegyzések címei (is) legyenek láthatóak és ne csak a blog "főcíme". Szerintem sokkal érdekesebb és követhetőbb lenne, mint így...
Monerd, ha magára a komment szövegére kattintasz, az jó helyre visz! ÉPn az email értesítővel nem vagyok kibékülve, mert az csak annyit mond,h XY hozzászólt a blogodhoz és ha több hozzászólás van egy embertől (akár több külön bejegyzéshez) akkor sincs új link csak üres mail :(
Előzmény: monique (1439)
bugreport: kellemesebb lenne, ha a "még több blogüzenetek" részben lenne közvetlen link az adott blogbejegyzésre amibe kommenteltek. legalábbis jelenleg csak olyat találok, ami a teljes blogra mutat, az meg a blog végére visz.. (régi bejegyzéshez új komment esetén így nem egyszerű megkeresni a bejegyzést)
cache ürítés megvolt.. utána működött, de rövid idő múlva megint előjött. nem probléma, ha chroem alatt nem megy, majd ff. Ez legyen a legnagyobb gondunk:) Köszi a gyors segítséget.
Előzmény: sepi (1436)
Igen a cache ürítés segíthet. A hétvégén lecserélem a jqueryt a legújabbra, remélem megoldja a parát. Az új edzésrögzítőoldalon pedig minden újra van írva, szerintem nem lesz ilyen hiba, nekem legalábbis nem jött elő ie/ff/opera/chrome alatt.
Előzmény: miki (1435)
Pecsenye, próbáltál cache-t üríteni? Nekem állandó ez a probléma, de Sepi a Chrome böngészőt hibáztatja érte, mással működnie kéne.
Előzmény: pecsenye (1433)
Hali!
Ezt egyre többször kapom új edzés felvitelnél:
g = 'Ebből Aszfalt'; var percent1 = 100; var sdist1 = pdist /100 * percent1; sdist1 = Math.round(sdist1*1000)/1000; surfstring = surfstring + ': ' + sdist1 + ' km'; var percent2 = 0; var sdist2 = pdist /100 * percent2; sdist2 = Math.round(sdist2*1000)/1000; surfstring = surfstring + ' és Aszfalt: ' + sdist2 + ' km'; document.getElementById('surface').innerHTML = surfstring; } if (selbox.value == '9027') { var tdist = 17.3; var pdist = cir.value*tdist; pdist = Math.round(pdist*1000)/1000; dist.value = pdist; document.getElementById('surface').innerHTML = ''; } if (selbox.value == '3663') { var tdist = 12.5; var pdist = cir.value*tdist; pdist = Math.round(pdist*1000)/1000; dist.value = pdist; var surfstring = 'Ebből Aszfalt'; var percent1 = 100; var sdist1 = pdist /100 * percent1; sdist1 = Math.round(sdist1*1000)/1000; surfstring = surfstring + ': ' + sdist1 + ' km'; document.getElementById('surface').innerHTML = surfstring; } document.getElementById("hidesurf").style.display = 'block'; document.getElementById("hidecircle").style.display = 'block'; cir.focus(); } else { document.getElementById("hidecircle").style.display = 'none'; document.getElementById("hidesurf").style.display = 'none'; } } $(function() { $.datepicker.setDefaults($.extend({showMonthAfterYear: true}, $.datepicker.regional[''])); $('#date').datepicker({ defaultDate: $.datepicker.parseDate('yy-mm-dd', '2010-05-07')}); $('#date').datepicker('option', $.extend({showMonthAfterYear: true}, $.datepicker.regional['hu'])); });
Így nem is tudom rendesen kitölteni
Üdv pecsenye
sepi !
Bocs a zargatásért ,de ezt a terv-jövő idő dolgot nem lehetne átformázni valahogy ,amiről múltkor volt szó......
Nagyon zavaró ,hogy nézem XY. naplóját ,már volt a verseny...(többen hozzá is szólnak) ,aztán kiderül ,hogy csak "TERV" az esemény....:((
Talán csak nagyobbra ,jobban láthatóra kéne szerkeszteni a - TERV - formátumot ! ?
köszi !
Előzmény: sepi (1421)
Hahó!!
Most az edzésleírást lehet formázni, vagy nem? Mert feljön ez a formázós eszköztár, és kivételesen meg is próbáltam volna használni (konkrétan a betűáthúzást), de aztán mikor megjelenítem sem látszik, és ha módosítani akarom az edzést,. akkor is olyan, mintha nem formáztam volna. Chrome-ban böngészek továbbra is.
(A múltkori hibám azóta se jött elő :O)
A Kalkulátorok közül előszeretettel használom az életkori tényezőst.
Sajnos nekem per pill nem ugrik be az ablak..... :(
Sem explorerben, sem mozillában, sem googlechromban...
Tudtok segiteni, hol hibádzom...?!
Köszi.
Eseménynaptárba javaslom:
Április 3. Mackó 25 túra Tápiószecső-Mende
Futókra számítanak! Kellemesen dombocskás útvonal, barátságos kis esemény Budapesthez közel, volánbusszal, vonattal, autóval(31-es főút) rajt és cél könnyen megközelíthető.
Az esemény hasznos információi: Időpont: 2010. április 3. (szombat) Rajt helyszíne: Tápiószecső, Gr. Széchenyi I. Ált. I. (Szent István u. 9.) Rajt időpontja: 6:30 – 8:30 óra között. Nevezési díj: 500 Ft Cél: Mende, vasútállomás Szintidő: 7 óra Tervezett útvonal: Tápiószecső–Tápióság-Úri halastó– Felsőfarkasd - Billei erdő - Mende Táv: 26 km (térképen mérve) Díjazás: Emléklap, kitűző A túra ajánlott mindenkinek, aki szereti a természetet és kipróbálná állóképességét. A gyakorlott túrázók és a futók is kiváló lehetőséget találnak egy jó átmozgatásra. Akik futva kívánják teljesíteni a távot, azoktól a szervezők 8:00 – 8:30 óra közötti indulást kérnek. Információ: Hartmann Ferenc (06-30-377-64-10) www.teafa.hu
Én ezt a funkciót toplistának hívom és előkelő helyen áll a fejlesztési listán.
2 téma van előtte, az egyik nagyon hamar ki lesz rakva :-)
Előzmény: Kopi Zoli (1415)
Hamarosan feladva elveimet állítható lesz, hogy sportáganként mi lesz opcionális, mi kötelező és mi az ami nem is jelenik meg.
Előzmény: Irma (1416)
mindenholottvagyok, teadrop: a Camelbak és Aqua Sphere márkákat felvettem,
Chrome: Sajnos Tinymce - Jquery chrome probléma van. Próbálom megoldani, de nem egyszerű, ráadásul egy következő frissítés elronthatja. Jelzem a supportnak is.
Szia Pen és Sepi!
Gödöllőn(Máriabesnyőn) lesz egy terep félmaraton(mini-maraton, terep kerékpárverseny és egyéb rendezvény.). Az eseménynaptárba feltudnánk vinni a kapcsolodó információkkal együtt?
köszönöm
RemAti
Sepi! Az edzés terveknél nem lehetne a múlt időt
megszüntetni ? ( pl: XY sporttárs "futott...." ,de közben az esemény csak később lesz..... ) Ha nem edzésnaplóból nézem ,hanem hozzászólások listájából ,akkor nem derül ki (hacsak nem nézem az adott dátumot ),hogy az JÖVŐ IDŐ !
Hali!
Amikor a több órás síelést szeretném menteni edzésként, akkor kéri a kilométerszámot is. Nem lehetne ezt kiiktatni, ki az a csodabogár, aki a síelését kilométerben méri???
Üdv!
Sepi!
Egy kérés és egy felvetés.
A cuccok közé kérlek vedd fel a Camelbak márkát.
A felvetésem (bár lehet hogy már felvetette más, vagy van más megoldás):
az edzés adataim között nem lehetne feltenni egy új fület PB -knek.
Itt aztán mindenki felvihetné, hogy milyen sportban milyen távon mi az aktuális PB-je az embernek. Jó lenne ha ez publikus infó lenne, így könnyebb edzéstársat is választani.
Üdv,
Mindenholottvagyok
sepi!
az edzéscuccoknál a márkák közé fel lehetne venni az Aqua Sphere márkát? az új úszószemcsim márkája ez és olyan szép
(és jó is
)hogy mindenképp szeretném az edzéscuccaim közé
köszönöm!
Hauanita: a megoldás (mint nálam), hogy nem írsz be semmi edzést, és nulla probléma!! 
Hahó, Gépház!
Az normális, hogy az elmúlt pár hétben, ha beírok egy edzést, akkor (bár beveszi szépen), de megjelenik hozzá a lap tetején párszáz sornyi kódszerű cucc?? Nem túl esztétikus, de persze lehet mellette élni. Csak idegesít. Mert korábban nem volt. Chrome-ot használok böngészőnek, de már bőven régebben, nem csak az elmúlt pár hétben.
Sziasztok!
Ma kipróbáltam elliptikus trénert - egész jó volt.
Ezt hogyan kategorizálnátok? Egyéb? Aerobik?
Köszi
Bocs, ha már volt, de mi az a kis ábrácska - a saját blogra kattintva látható, a frissebb bejegyzéseknél (két egymáson lévő két lapocska)?
ahogy írtam, bárhol előfordulhat, ahol hozzá lehet szólni:
- blogkomment
- fórumhozzászólás
- edzéshozzászólás
- privát üzenet küldésekor
általában csak gépelek, copypaste is volt már. már ma is volt h nem vette be vmelyik edzésnél a hozzászólásom.
Előzmény: sepi (1401)
Nem túl lényeges kívánság (vszleg nagyon ráérek
)
Edzés felvitelénél lehetne kérni, hogy az időjárási feltételeknél a sötétség - eső/köd/hó ne zárják ki egymást?
Még pár kérdés: Csak blognál van, vagy máshol is? Szoktál copy-paste-el tartalmat beszúrni, vagy csak gépelsz?
Előzmény: monique (1399)
na, gyorsan írok. ezen a gépen (még mindig nem otthon) firefox van csak, így azt használom most.
és előbb nem vett be egy kommentet bloghoz. 3.5.8-as firefox. van egy érzésem h ez böngészőfüggetlen hiba
A preview jó ötlet és a törlési lehetőség is! Sztem nem zavaró, ha ott lenne, hogy a szerző törölte a bejegyzést vagy ilyesmi....
Előzmény: sepi (1396)
opera 9.6 valamennyi, vagy ilyesmi, most nem otthonról írok, majd este megnézem.
az nem fontos h IE-ben is működjön, mert azt csak néha/kínomban próbálgattam, és abból csak ősrégi 6-os van a gépemen. :)
Előzmény: sepi (1393)
Tudom, hogy nem erre gondoltatok, de nekem erre kell :-) Még esetleg egy preview gomb lenne jó, amiben meg lehetne nézni, amit írtál.
Előzmény: pecsenye (1395)
Az edzéseknél van egy kis probléma a pulzustartomány adatokkal, éspedig: mindenkinél a saját adatai alapján számolt intenzitást írja ki (akkor is, ha éppen másnak az edzését nézi: vagyis %-ban az szerepel ott, hogy az a pulzus neki hány 100%-os terhelés lenne!), ez nagyon zavaró. Az meg különösen, hogy eddig nem jöttem rá erre, így évekig egy félrevezető adatot is néztem. :) :S (Néha fura volt, de mindig olyasmit gondoltam, ha mondjuk gyanúsan alacsony %-ot láttam kiírva valakinél, hogy biztos magas az ébredési pulzusa...)