Ma fülig :o) ér a szám!
Létrehozta: atom | 2006-11-30 11:58:32-kor
Fel vagy dobva? Jól sikerült a mai edzés? Megvan a rég áhított PB? Az esti futáson összetalálkoztál rég nem látott barátoddal? Kaptál egy új cuccot, és annyira tetszik, hogy le se akarod venni?
Osszad meg velünk az örömödet, hadd mosolyogjunk veled!
Én azt nem hiszem el, hogy rád valami nem megy fel! Max. a gyerekeid cuccai! :P És köszi! :)
Előzmény: Bozót (1103)
Látod, vannak pozitívumok is, csak észre kell venni! :) Nekem is van ilyen zárt ajtóm
Előzmény: V.Petra (1102)
Hihetetlen, hogy -5 kiló mennyi, eddig zárt szekrényajtót nyit meg a gardróbban! Nincs is annyi nap jövő héten ahány cuccba bele kéne bújnom! :DDD Szeretlek élet! :)
Ma sikerult eljutnom a spuriba es vasaroltam telre-nyarra ruhat, jo learazasokkal, nagyon orulok neki, sot kaptam tanacsot, hogy legkozelebb mire figyeljek a cipo vasarlasnal. Iszonyat jo napom volt, mar csak a betegseget kell kiheverni es mehet a futas!
Életem első 10 km-es távja - 1:03:00 alatt. Sose hittem volna! Ja: és az utolsó km-en 5.46-ot futottam! Juhé:))))))
10 km PB ::)))
Nem is tudtam, hogy tudok ilyet :))))
Ma aztán körbe ér a fejemen a szám :)))
-- Moderálva--
Nemhivatalosan másodjára is sikerült a félmaraton - 21 km=1:52:46, és ha átszámolom az időt, 21.1 km-en 1:53:18 jönne ki=bőven 2 órán belül. Ezaaaz!
Sziasztok! Már két napja ,hogy maratont futottunk, de nekem még mindig fülig ér a szám. Az első maratonom volt.
Végig élveztem minden percét. 4 órán belül akartam beérni, erre 3:43:37-re sikeredett. Nagyon BOLDOG vagyok!!!!!!!!!
Megvalósult egy futóálom!
Nem ma történt, hanem 20-án, de most találtam a fórumra.
Aznap 8 km-t futottam, és az utolsó km-en gondoltam, kipróbálom, mennyit bírok és..... wow: 5.51 lett. Mondjuk az utolsó kétszázon már nyögtem, mint Szeles Mónika szerva közben, de ezt senki nem hallotta, max. Bon Jovi az mp3-on. Őt meg én. :) Azóta is folyamatosan jó kedvem van, ha erre gondolok. (Bár azóta sem futottam 6 perc alatt.)
Június vége óta futok, úgy kezdtem, hogy 4x500 méter. Mostanra már eljutottam addig, hogy tudok egy órát folyamatosan futni. Mostanra általában 6.30 körüli ezreket "produkálok" a kezdeti 7.30-8.00 percesekkel szemben.
Gratulálok! Emlékszem az érzésre, amikor átléptem ezt a bűvös számot anno. Hajrá!
Előzmény: Micuir (1086)
végre edzötábor óta ujra elértem a heti százat.:d bár ór 3 nap alatt meg volt..:/
Gratulálok! Milyen távokból áll?
Én tegnap mentem el elöször az ironman után tekerni, mert már úgy éreztem, hogy nem fáj a térdem. Sajnos a 20. km-nél megint megfájdult. A végén tekertem 60km-t két óra alatt. Éjjel alig tudtam aludni, úgy fájt.
Lehet, hogy jobb lett volna, ha várok még egy hetet? Ráadásul pénteken befizettem szeptember 18-ai indulással egy Marrokói útra. Szeretnék sokat futni a sivatagban. Álom, álom.....
Előzmény: atom (1083)
Vasi Vasember lettem! 3órán belül tejesítettem a rövidtávú triatlont! 1,5 km úszás,40 km kerékpár,10 km futás:2óra 59 perc 58 másodperc!
Első Délibáb félmaratonom szombaton 1.56.10 alatt lett meg. Nem fájt, nem voltam rosszul, nem kellett belegyalogolni. Az utolsó 1-1,5 km-t kicsit meg is tudtam nyomni.
ÉS SIKERŰLT!!!! :) Mégs megoldódott az utazás és részt tudok venni a Hortobágy félmaratonon. Beneveztem 343
Megajándékoztam a hugomat az első futócipőjével! Szurkoljatok neki Ti is!
Hajrá Vikó!!!
Vááá! De tudod mit eftomi? Szerintem még az is élmény lehet, ha az UB-ról van szó!
Potther!
Hajrááá!!!
Előzmény: eftomi (1074)
Vajon jön még valaki aki körbe is sz..-ta?
Na de a viccet félre téve, mind nagyok vagytok, mert ott voltatok!!! Mateve neked külön gratuláció ( így ismeretlenül is ), óriási küzdelem lehetett!
Most jöttem rá, hogy az idei évet tekintve már csak alig több mint 2 000 km-rel vagyok elmaradva Mjoci futásmennyisége mögött.
Ja, bringával. :D :D :D
Ohne tízórai, vacsi, szénhidrát, zsír, cukor, egész adag és élvezet (mármint kaja).
Előzmény: cseha (1055)
Pl az összes szoknyám a szekrény mélyére van száműzve, ilyen okból
Előzmény: V.Petra (1104)