Ma fülig :o) ér a szám!
Létrehozta: atom | 2006-11-30 11:58:32-kor
Fel vagy dobva? Jól sikerült a mai edzés? Megvan a rég áhított PB? Az esti futáson összetalálkoztál rég nem látott barátoddal? Kaptál egy új cuccot, és annyira tetszik, hogy le se akarod venni?
Osszad meg velünk az örömödet, hadd mosolyogjunk veled!
Felvittem az elmúlt hétvégi edzéseimet végre a naplómba! Plusz: én írtam ide az 1000. hozzászólást. :-)
Vettem egy szuper dzsekit. Mostmár nem fázom a futás után míg hazabringázom.
:))
amúgy, én is jövőre maratonozok elvileg*. vmiért azt hittem h még idén akarod! :D de sztem is jobb így.
*: tuti h a gyakorlatban is, mert egyszerűen nem bírok tovább várni rá! :D
Előzmény: RunKa (996)
Mosolyogjatok velem !!!
Lefutottam 30 kilit, az elsőt :)) Idáig a 21 volt a leghosszabb távom, a NIKE (meg előtte pár ekkora) .
Köv. cél a maraton, de csak jövőre, tisztességesen akarok felkészülni
Ma lefutottam 2. maratonom 4 óra 5 perc. 45 percet javítottam május óta!!!!!
Gratula a lánykának! Olyan klassz látni ahogy küzdenek és a végén kipirult arccal, büszkén kihúzzák magukat :)
Előzmény: RemAti (992)
A lányom nem szeret és nem is fut. Ennek ellenére 6-dik lett a tegnapi az iskolai házi versenyen.
Ééééés.....megtanult a kölök bringázni!!!! Kb kettő percig fogta az apja hátulról, aztán ment mint a villám egyedül :)
Előzmény: Bozót (982)
Ma megfutottam életem leggyorsab kilijét: 3:10, és leggyorsabb 500 méterét: 1:27.
Én szoktam néha gyerekesen viselkedni és ez biztos meghozná a kedvem (ahogy meg is hozta):
http://www.youtube.com/watch?v=4oq4OQwE-l0
:))
Előzmény: Bozót (982)
Köszi a tippeket! Igazából csak annyi kéne, hogy érdekelje a kölköket a bringa :P
Előzmény: monique (981)
hehe jó trükk.
meg még itt is van 1 másik trükk :) http://www.wikihow.com/Teach-a-Child-to-Ride-a-Bike
Előzmény: stojesz (980)
Az én nagyapám seprűnyelet tett a BMX-em hátsó villái közé és azzal segített, ha billegtem. Aztán egyszer mikor kérdeztem tőle valamit nem válaszolt. Hátra néztem és már tök messze voltam tőle :))
Előzmény: monique (979)
esetleg ha fogod közben a bringát? úgy sincs bátorsága? engem úgy tanítottak annak idején (6 éves voltam). elég sokáig fogták nekem és amikor egyszer végre eleresztették, akkor már nagyon biztosan ültem rajta, semmi esés :))
Előzmény: Bozót (976)
Na, ez az. Az enyémeket ezek a lábbal hajtós izék nem tudják felizgatni.... méga roller úgy-ahogy...Na, sebaj, majd....
Előzmény: Eperszem (977)
Képzeld az enyémnek sem volt sokáig, addig runbike-on nyomta, most kitalálta ő bringázni akar, lementünk és kb két perc és ment egyedül, azóta is csak ámulok!
Szóval türelem, eljöna ti időtök is. :)
Előzmény: Bozót (976)
Megtanult tegnap a Lányom kb. két perc alatt egyedül bringázni!! Na ma nekem is fülig ér ! :)
Megdicsért az edzőm, a NIKE futásomért :-)))) Ma aztán tényleg fülig ér !!!!
A túrót, inkább körbe !!!
2010. augusztus: legtöbb futott km (259.84). 35. hét - augusztus 23-29: legtöbb futott km (89.9).
Mjoci, gratulálok, szép szám ez a 200.
Nekem meg - lelkes mazsolaként - ez az első, hogy havi 200 km felett vagyok.
Előzmény: mjoci (967)
Körbetekertem a Balatont.
Ezzel a 2010-es "Tókerülő" project (Velencei, Tisza, Fertő és Balcsi) teljesítve :-)
Vááááhúúúú, qrvára fel vagyok dobva, ennyire jót és ennyire szupert és ennyire egyenletest még nem futottam, és még az eső is mosta az arcom :-)))))
YESSSS ! Ma full fülig és a szám :-)))
Na, kibontottam az UB rajtcsomagban lévő vörösbort, betettem egy chill out CD-t, kint csendesen esik a meleg eső. A gyerekek a nagymamánál, ez már önmagában egy chillout, a reggeli kísérőm még Varsóban van, nagyjából ennyi :-)
Végre levizsgáztam és már nyugodtan kitöltheti az UB a gondolataimat :)
Köszönöm, nem-nem, tényleg csak jól el kell határoznia az embernek magát.
Előzmény: pecsenye (1004)