Bicikli
Létrehozta: Smaster | 2007-01-13 17:19:54-kor
Minden ami bicikli.
a sprinterek és hegyimenők viszont igen, vagy spinning órára járnak
Előzmény: Smaster (693)
Hihetetlen, hogy ez a kis magyar bringaszövetség mit össze tud kavarni.
A magyar szövetség szeghalmi helyett Bodrogit küldi a VB-re
Miért kell ez?
Jajj ne! Ezt az.. izét meg ne vedd!!!
Hervisből kerékpárt triathlonos elképzelésekkel?
Ráadásul montit??
Országúti kell neked, nem monti.
Milyen magas vagy egyáltalán? Csípő magasságod?
A Hervis oldalon az év kerékpárjaként reklámozott brinyó 99.999 Ft helyett most 59.999 Ft. Szerintetek ez megéri? cél: futás melletti bringázás, jövőre sprint távú triatlon verseny.
Néhány sorral lejjebb írtam róla.
Itt a link.
Haliho!
Kepet nem tudok feltenni, ugyanis a kero Magyarorszagon, en meg nem.
Szeptember kozepen leszek otthon. Akkor lehet kiprobalni, meg minden.
Az egyik keros weboldalon volt rola teszt, de most nem talalom... mar keso van sajna.
Dobok egy-egy mailt mindkettotoknek..
SkóT
Előzmény: Mariann (671)
SkóT engem is érdekelne a dolog. Légyszi tegyél fel róla képeket ide vagy a köv. mail címere küldjél: jkovacs@fibermail.hu
Köszi előre is!
Mivel nekem jelenleg 4 bringám van.....
Az otthoni montit akár el is adhatom. Első telós tárcsafékes Magellan Crater. Az árát megbeszéljük. Szerintem jó állapotban van, de be kell állítgatni, hogz lehessen vele keménzen nyomni. Mivel terepen nem használtam, ezértszéles slick gumik vannak rajta, ami heti 1x munkábajáráshoz tökéletes volt. Hja...totál kórmozott. Nekem tetszik. Jobban, mint a mostani birka bringa.
Ha érdekel valahogy összehozzuk, hogy megnézhesd.
Aztán.. mivel szerelembe estem, eladó lesz az utcai keróm is. Custom cucc.. azt meg kell nézni. :)
De az utódját méginkább!!!!! :)
Előzmény: zorin (661)
Zoryn megnéztem az oldalt és nagyon tetszik!
Találtam egy két nagyon klasszul kinéző darabot és még az ára sem volt gáz. Más kérdés, hogy nekem sem mond sokat az alatta lévő felsorolás.
De klassz az oldal!
Katasztrófa történt!
Egy full-suspension monti tulajdonosa lettem! Kész.. ássatok el.....
De.. de.. kénytelen voltam.. itt nem lehet, csak az erdőben tekerni.
Vízmosásban, meg ilyen helyeken.
http://www.lucky-bike.de/obj/Fahrraeder_2007_mittel/21962-Bulls-Wild-Beast-silb.jpg
Bahh....tényleg katasztrófa ahogy kinéz....nem én válaszottam!!!!! Kegyelmezzetek!
Ígérem hogy vezekelni fogok, ergo hetente legalább kétszer hegyre megyek vele és folyamatosan nézni fogom. Pff...borzasztó....
:)
Kate!
Mi ez a 24 órás outi verseny? Csak most olvastam egy másik topikban. Túléted? Ez engem is érdekelt volna. Bírom az ilyen "túlélős" versenyeket. ;-))