Bicikli
Létrehozta: Smaster | 2007-01-13 17:19:54-kor
Minden ami bicikli.
Dani lesz: Augusztus 26. Vasárnap Hegyi időfutam a Bükkben 7,2 km Garadna-Szentlélek Rajt: 10 óra Nevezés: 1000 ft ellenében emblémázott ajándékot valamint egy kis kaját kap. Kategória: Ifi 1990-1993 Előnevezni kell, mert nem lesz hely! Több. Infó www.kisgalya.hu vagy elküldüm neked a versenykiÍrást!DÍjazás: 1-3.
Szept. 2. Misloc- Jávorkút hegyi időfutam 10 km.
Szept. 16. Erdőkertesi Vándorkupa
Majd később még vmikor lesz a Hungaroringen is verseny! www.velo.hu
Szept. 30. Esztergom Nimród Kupa Hegyi időfutam 14. km Infó: www.amkeli.fw.hu
Okt. 07. Üveghuta Kupa Hegyi időfutam: 5,3 325 m szint ha kell küldök szintrajzot! Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt Amugy itt megy a TDH Hegyi időfutam is meg a szakasz is!
VersenykiÍrásokat majd itt találod! www.kisgalya.hu www.amkeli.fw.hu www.velo.hu
Üdv.:
Bálint
Előzmény: Smaster (599)
Lelkes extra-amatőr (ráadásul eléggé technikai antitalentum) segítséget kérne: Van egy majd 15 éves montim. Amit ki tudok csiholni belőle egy 20 km-es távon (ha nincs szél, nincs emelkedő) az egy 25-26 km/h átlag.
1. kérdés: Lehet-e valami buherával (kevésbé ragyás gumi, keskenyebb kerék) gyorsulni valamit.
2. Ha mindenáron új bringát kell venni, de nem akarok igazi országúti versenybringát (mivel nem használom ki), akkor mit javasolnátik. A cél: Amatőr-senior-rövidtávú triatlonhoz egy olyan bringa, amivel egy 30-as átlagot tudnék menni.
3. A büdzsé meglehetősen rövid :(
Előre is köszi a tippeket.
LJ
ez 30km-re volt tőlünk, érte jöttek én meghaza tekertem....a szelep próbáltók kesztyűből kitépett szövettettel összergasztani sőt még kemény levelet is ragasztottunk rá, csak nem sikerült, ha kell tudok képet küldeni erről
Előzmény: Ms.Kate (594)

Előzmény: Smaster (593)
Előzmény: Ms.Kate (575)
Sajnos nem Izarua.....
(nekem az ne celozgasson ilyenekkel, aki rozsaszinnel ir! )

Előzmény: Ms.Kate (588)
Hat....nem ertem mire ez a nagy felhajtas. Mindenki doppingol, a futok, az uszok, a focistak, meg mindenki. Az elsportolok mind asztmasak, Lance Armstrong meg rak elleni gyogyszereket szedett esatobbi. Ez az egesz csak egy hatalmi jatszma szerintem. Egyszeruen valakinek nem tetszik, hogy ennyire meno a Tour. Tolem akar robotok is tekerhetnek, ha elvezetes a verseny. Nem erdekel, hogy doppingolnak, mert az o eletuk. Ha megszinuk a Tour az is jo, mert akor rajonnek a tomegek, hogy van am mas is, nem csak a francia korverseny, Gori, meg Paris-Nizza, meg ilyenek.
Anno buvaroknal volt olyan szabadtudos versenyszam, ahol melyre kellett menni egy levegovel es nem volt gond,ha a vegen nem jottel fel. Szoval ez is valami olyasmi, csak sokara derul ki, hogy nem tudtal feljonni a vegen. :)
Inkabb az a bajom, hogy nem tudom fogni rendesen az eurosportot.. franc....
Előzmény: cinelli94 (585)
Előzmény: Ms.Kate (582)
Előzmény: szentedani (581)
helyesbítenék: nem bizonyosodott be róla, hogy doppingolt!
én nem védem foggal, körömmel, mert arról valóban egyedül ő tehet, hogy nem jelent meg a megelőző doppingvizsgálatokon, de talán nem most kellett volna az "illetékeseknek" kitalálni, hogy köszi öcsi, na húzzá haza...
Rasmussen talán már korábban is bizonyított, hogy jól megy a hegyre (ld. 2006. 2005 évi pöttyöst ő gyűjtötte be)...nem tudom miért volt ekkora "szenzáció" az idei touron, hogy milyen baró jó most a hegyeken.
Előzmény: szentedani (580)
Éric Boyer (Cofidis igazgatója):
'Egyszerűen nem találok szavakat. Ez rosszabb annál, amit valaha is képzeltünk. Vannak ilyen típusok, akik azt hiszik, rájuk nem vonatkoznak a szabályok, akik erősebbnek képzelik magukat a többieknél. Bízom benne, hogy Vinokourov elmondja majd, az ő engedélyével történt ez a transzfúzió, és nem tesz úgy, mint a többiek.'-azér ez is szép...majd később kiderül h Moreni(cofidis) is doppingolt
). Index már írja, de még a velo.hu sem. Előzmény: Milanthis (576)
Tényleg nagyon szomorú ez az egész. :( Érdekesség hogy 8.00-kor a Sláger sporthírei szerint még mindig Rasmussen vezet és szót se szóltak arról hogy kirúgták volna...
ha valóban vétett a szabályok ellen akkor nem most kellene haza küldeni, kizárni, hanem már eleve nem lett volna szabad benevezni, indítani...a tour igazgatója sem következetes....
lassan itt a vége a versenynek, küzdöttél mint egy állat és most azt mondják szevasz....Smasterka te ugrálnál örömödben?
Előzmény: Smaster (571)
Előzmény: sepi (572)
Ez szomorú...
Tegnap délelőtt volt lehetőségem nézni a közvetítést végtelenül lehangolt, a csúcspont az volt mikor Rasmussent már a szurkolók is kifütyülték, és én sem igazán értettem miért vannak egyenlőbbek az egyenlők közt...
Miért kell ez?
Tisztán becsületesen miért nem lehet eredményt elérni?!
Azt meg ne mondja nekem az Astana vezetője hogy nem tudott a vérdoppingról, azért az nem két tabletta bekapása sutyiban...
Előzmény: Smaster (571)
Feltettem magamnak a kérdést, hogy Bodrogi doppingol? Nem! Credit Agricol nem doppingol és erre a csapatvezetők büszkék , hogy Halgand, Bodrogi, Hushovd azért letesznek az asztalra! Hajrá Credit!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=148182&
mi jöhet még a Touron ??? Robbanás is volt már legalábbis bomba...
részletek a Moreni ügyről...
Előzmény: eftomi (556)
Előzmény: Ms.Kate (549)
Előzmény: sepi (555)
1. keskenyebb gumi, kevesebb ragyával nagyon sokat számít. Vegyél 1,5-ös külsőt, ahhoz még pont jó a sima belső, nekem bevált. Nekem most egy Panaracer RideLine van fent, ez 2400 volt darabonként, de akad ennél jóval olcsóbb is.
Segít még egy új lánc is, amihez esetleg jól jön egy új hátsósor is.
2. Ha nem kell országúti, vegyél trekking bringát, ez kb. egy verseny váz 28-as kerekekkel, de montis kormánnyal és váltószettel.
Előzmény: Limonade Joe (600)