Bicikli
Létrehozta: Smaster | 2007-01-13 17:19:54-kor
Minden ami bicikli.
Előzmény: sepi (550)
de az is lehet, hogy McChicken-től megy ilyen veszett jól
Előzmény: sepi (550)
Előzmény: Ms.Kate (549)
azért én baromi kiváncsi lennék, ha mindenkit lekontrollálnának maradna e tiszta versenyző?
a kondezcsík színében egyezkedhetünk:-)))))
Előzmény: Smaster (546)
Vinot nem is értem minek doppingolt a semmiért, amúgy szerintem helyes döntés volt hazaküldeni az egész Astanat
Előzmény: Ms.Kate (536)
öööö...igen, zsótit személyesen ismerem, meg bohács rolit futólag. szal, van közös ismerősünk:-)))
Előzmény: zolle (540)
Igen, ez érdekes volt. Tegnap beszéltem velük telefonon és azt mondták, hogy Zsolt kicsúszott a limitidőből. Nem azt, hogy feladta. Itt azért van különbség, nem ("Time Limit" , "DNF")?
A szintidő pedig úgy van, hogy az első idejéhez képest 15%. (Na, hogy írjam le szépen?? ;-). Tehát az első ment 5:06-ot, annak a 15%-a 46perc, így a szintidő 5:52 volt (ezt valahogy felkerekítették 5:53-ra :-)) ).
Felhívni? Ismered? Van közös ismerősünk? ;-)
Előzmény: Ms.Kate (538)
(imre) zsóti feladta....nem is merem felhívni mi történt/ miért...
van időlimit és ha a kedves versenyző ér célba akkor viszlát....(én úgy tudom)
Előzmény: zolle (537)
Mi végigmentünk (Giant-Gyömrő). ;-)))))
Hogy van ez, kieshet egy csapat valamiért? Hol találok erre valami infót?
Előzmény: Ms.Kate (536)
a velo.hu-n olvasható a TdH első etampjáról szóló beszámoló, eredménylista és még vidió is akad. Számomra volt egy két meglepetés...
Vino-n meg sem lepödtem...egyik nap orvosi kocsit kért maga mellé a hegyen a másik nap elsőként robog át a célon...na de vki lebukik, vki meg nem....
este én is megnéztem a tegnapi szakaszt (felvettem)....hihetetlen, hogy milyen jól taktikázott rasmussen és mennyi erő volt a csávókban...simán visszavágta a lószokat...
biztos nagyon izgalmas lesz a mai, de a szerdai szakasz odavág majd...
Előzmény: Smaster (526)
Előzmény: szentedani (524)
Előzmény: zolle (516)
Köszi Kate, Én is megnéztem. :-)
Új dolog volt számomra pl., hogy az emelkedő végét is meg kell nyomni (kis tapasztalatlan vagyok és az emelkedő végén már fáradt is :-))))))))) ). Gondolom ezt már nem árt edzésen begyakorolni.
Én eddig sem kimondottan feszített lábfejjel dolgoztam tekerésnél (síkon sem), de pont a múlthéten kezdtem el a bokámat jobban használni (a túl merev boka ugyebár hiba) és valami szallag meghúzódott (vagy megerőltettem) a térdemnél. Már 2-3 hete fáj. :-( Futásnál szerencsére nem érzem.
Előzmény: Ms.Kate (513)
Előzmény: szentedani (512)
a velo.hu-n találod a bringatv linket itt az edzések között találsz két videót is Hegyre fel! címmel...okos dolgokat mond a bácsi, nézd meg mind a kettőt és hasznosítsd!
Előzmény: Smaster (507)
Sipos az öreg a Tour közvetitéseken nem???? Dani fény derül az "igassára" ...ha valaki segit
Előzmény: Smaster (507)
Előzmény: sepi (553)