Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 573 243 km-t sportoltatok

EFX termék tapasztalat

Létrehozta: szkata73  |  2010-07-08 12:39:27-kor

Valakinek van tapasztalata az EFX karkötővel kapcsolatban? www.efxhungary.com

charger 2011-06-17 13:26:26 | 62
charger képe

tavaly decemberben vásároltunk az egész családnak. Igazából semmi különöset nem tapasztaltunk egymáson, várjuk a nagy áttörést. Ami viszont bosszantó, hogy a hologram lekopik, pedig az a lényeg! A férjemét már egyszer kicserélték, most az övé még egyszer és az enyém is elkopott. Kiváncsi vagyok, kicserélik-e..... (pedig irodai munkát végzünk, semmi olyan külső behatás nem érheti, ami a kopást eredményezi) Másnak is van ilyen tapasztalata??

 
monique 2011-06-17 02:17:57 | 61
monique képe

LOL jó a videó, tényleg hogy lehet ennyire amatőr módon csinálni ezt a trükköt?:) a pasi simán óriásit bemozdul oldalra a karkötő nélküli próbánál:D



Előzmény: Giorgi (60)  
Giorgi 2011-06-16 15:12:52 | 60
Giorgi képe

Látom már rég nem volt új hozzászólas.

Egy kicsit megzavarhatom az álló vizet??

Hát kezdeném is egy kérdéssel??valaki elemezte már a forgalmazó által feltett videókat??csak azért mert érdekes dolgokat lehet ott találni.Az hogy az ember mennyi hosz ebben az az ő dolga és lehet hogy jobban érzi magát meg minden.én mondjuk ennyi pénzért egy masszörnél jobban érzem magam.de ez az egyéni szoc. problémám.

Visszatérve, ha jobban megnézzuk azokat a videókat legfeltünöbb hogy a karkötő nélküli próbákat mind úgy végkik hogy elég komoly oldal irányú mozgatást található benne és a karkötő felvétele után véletlenül mindegyiket csak lefelé írányuló mozgatás van!!!!Ez nagyon látszik az összes videón!!!!!És a kedves értelmes publikum meg nyálcsorgatva nézi hogy hát ez lehetetlen!!!MERT AZ IS!!!!ezt a próba megcsinálható otthon a pajtába egy nagy adag tehénlepénnyel a kézben is.azt mondják az is gyógyít..:)

http://www.youtube.com/watch?v=B9_6St8XDms

EZT NÉZD MEG ÉS MEGÉRTED MIRŐL BESZÉLEK!!!

További jó gyógyulást!!!

 
Sdive 2010-08-30 14:50:25 | 59
Sdive képe

Sőt, nem csak sportolók, hanem pl. a Bikini együttes tagjai is hordják, náluk inkább a koncertek utáni regenerálódásban van nagy szerepe! :-)



Előzmény: Pajtás (58)  
Pajtás 2010-08-17 19:32:36 | 58
Pajtás képe

"Ha ennek a fele igaz lenne, a világ összes sportolója hordana minden végtagján egy tucatot."

Meg fogsz lepődni, de nagyon sokan hordják! A foci vb-n a holland csapaton volt pl. EFX... De az NBA, NHL nagyon sok játékosa viseli, sokszor egész csapatok, a legjobb golfozók közül szinte mindenki, stb. Kukkants rá egy pillanatot pl. a magyar honlapra is, hogy kik adták már nevüket, arcukat az EFX-hez. Ezek közül egy sem kapott ezért pénzt :)

Pl. Major Józsi mondta nekem még májusban az orfűi Duatlon OB-n, hogy ő már látta az amerikai triatlonosokon az EFX-et korábban is, csak nem tudta, hogy mi az :)

Nem kell benne hinni, működik anélkül is az EFX.



Előzmény: azazello (55)  
stojesz 2010-08-17 12:45:26 | 57
stojesz képe

Végigolvastam a fórumot és van pár gondolatom.

1. Szerintem a tapasztalat azért tapasztalat, mert már valaki megtapasztalta. Nem azért, mert a jövőben fogja vagy nem fogja. Példaként, ha nekem az a tapasztalatom, hogy minden ember hülye, még nem jelenti azt, hogy tényleg minden ember hülye. Nem gondolom, hogy mindenkinél, minden ugyanúgy működik, ahogy ez sem.

2. Attól, hogy az értékesítők a sátornál úgy gondolják, hogy úgy lehet eladni valamit, hogy lyukat dumálnak az ember hasába, még a termék lehet jó. Ez az értékesítőt minősíti és nem a terméket.

3. Akár placebo, akár nem. Ha működik, ki nem tolja le? Az a lényeg, hogy működjön. Ha tényleg optimalizálja a szervezetedet és hosszú távon pozitív hatása van, meg még jól is néz ki, jöjjön! Fábryt idézve: "a marxista etika végeredmény centrikus". A nagy számok törvénye meg működik, mindig lesznek elégedetlenek - jogosan, hisz nem mindenki egyforma!

Remélem senkit nem sértettem meg, de ez kibuggyant. Én is kíváncsian várom a tapasztalatokat.

És még a titángolyós nyakláncokról, karkötőkről kapcsolatos véleményekre is kíváncsi lennék. Bocsánat, nem véleményekre, tapasztalatokra.

 
RunKa 2010-08-16 21:59:12 | 56
RunKa képe

Most úgy csinálok, mint robcsi, idézgetek :-) " Nem vagyok annyira fizikai munkahoz szokva de gond nelkul birom az egesz napos megerőltetést,lapátolast, betontörést es utana meg egy masfel oras focira is volt energiam és napközben egyszer sem jutott eszembe hogy atdobom a lapátot a szomszédba."

Mint a kábszer.... azt hiszed tudsz repülni, bármit megtehetsz, aztán hupssz....

Nem is értem mire jó, ha kicsinálom magam egész nap, mert olyan qrva jól bírom...

mintha valaki írta már volna itt, hogy a teszt működött mikor megvette, aztán pár hétre rá gondolta újra megpróbálja, és de érdekes.... nem ment. Volt-nincs, mint a mesében.

Ki nem hisz abban, ha szarba lép, akkor szerencséje lesz?

 



Előzmény: sti01 (47)  
azazello 2010-08-16 18:02:46 | 55
azazello képe

Hm. 

Szerintem ez durva parasztvakítás. Placebo ezerrel. Pariban van az Atkins-diétával meg a TV Shop medzsik késkészlettel. Szemét aranyáron. 

Ott üldögéltem Atádon a cég sátra mellett, és néztem, ahogy vetítenek a potenciális vásárlóknak: "Felveszed, és rögtön növeli az állóképességet, erőt, rugalmasságot és egyenúlyérzéket. Van is egy gyors teszt, gyere állj féllábra, megmutatom." Aha. Az IQ-t meg a pénztárcámat nem növeli? Mert már csak az hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen a lista (esetleg fiúknak szerszámhosszabbítás, lányoknak mellfeszesítés). 

Ha ennek a fele igaz lenne, a világ összes sportolója hordana minden végtagján egy tucatot. 

 

Ha valamit bizonyít, akkor azt, hogy az emberi elme erejét mindannyian alábecsüljük. A sajátunk erejét a testünk felett és a másokét a mi akaratunk felett. 

Alapvetően szomorú ez az egész...

 
Scheffer István 2010-08-16 13:26:08 | 54
Scheffer István képe

Sziasztok

Mivel már elég régen megigértem , hogy írok erről a csodaszerkezetről, csak eddig nem volt időm ideülni , és egy két szavas dolgokkal nem lehet ezt kifejezni , ezért most egy kicsit ( nem túl hosszan) megosztom a tapasztalataimat.

Májusban vettem az elsőkarkötőmet , a Szexárd félmaraton napján.Sokat nem tudtam készülni rá, mert műtöték a lábamat, és utánna is elég sok sérülésem volt .

Egy kétperces gondolkodás után megvettem , ( jól néz ki) meg kerestem segítséget a futáshoz .

Nem bántam meg .Sikerült lefutnom , és szerintem nem is rosszúl , bár az utolsó 3 km nagyon szarulesett .

Hogy miben segített , az akaraterőmben biztos. Fizikailag is éreztem , hogy besegít. A versenyen felfelé csak egyszer sétáltam bele kb 30 mp-t

Szerintem az állóképességem nem tartott itt.

Szóval szerintem mindenképpen segít.

Aztán a regerenálódás is sokkal gyorsabb. Másnap simán megy az edzés egy keményebb nap után is .Ha megnézitek az edzéstervemet , akkor látjátok , hogy nem alszok, és azért rengeteg problémám és munkám is van.Azóta vettem egy nyakláncot is , és a családban van még kettőaz enyémen kívül.

A fiam pl. megtáltosodott mióta ezt hordja.

Hogy mitől, lehet , hogy csak a tudatát inspirálja, hogy ilyen kütyüje van , és akkor gyorsan , és sokat kell futnia, de működik.

JA és nálam szkeptikusabb ember nem nagyon van . De az EFX szerintem működik. Lehet hogy csak azoknál akik hisznek is benne . Hogy vannak még is problémáim a testemmel futás közben és után? Hát .....

Szóval csak az vegyen , aki komolyan gondolja.

 
teadrop 2010-08-11 21:08:29 | 53
teadrop képe

hmmm

vannak a szkeptikus emberek között is olyanok, akiket meg lehetne győzni korrekt beszámolókkal. sztem monerd pikírt beszólásáig ilyet nem nagyon olvashattunk, pedig úgy emlékszem, volt olyan hozzászólás, amely direkt ezt kért..

szóval, tökjó lenne, ha a használók tényleg leírnák, h mit tapasztaltak. (a teszten kívül persze) mondjuk ilyen

előtte - utána stílusban..

vagy pedig ne háborogjanak, h nem értik meg őket és fikázzák a csodaterméket, mert amiről nincs hiteles(nek tűnő) információja a szkeptikus embernek, azzal szemben első hallásra lehet, h még szkeptikusabb, vagy vmi ilyesmi

szerintemNevetés

 
monique 2010-08-11 16:29:15 | 52
monique képe

"modern2" azt hittem írt ide ilyen nick is :))) mert az enyém nem az.

az űrrepülés rossz példa, annak van tudományos alapja.

de többet nem is írok ide, nekem mind1 h ki mire költi a pénzét.



Előzmény: Hermanns74 (50)  
Hermanns74 2010-08-11 15:08:55 | 51
Hermanns74 képe

Sziasztok,
Természetesen joga van írni bárkinek,de értelme nem sok.
Mi itt a tapasztalatainkat írnánk le egymásnak.Például én sem értem,hogy miért fallabdázok lihegés nélkül,orron át lélegezve,amikor múlt héten még inni is nehezen tudtam a lihegéstől.
Nem hiszem,hogy erre a "vinnyogók,kacagók"tudnának válaszolni.
Lehet hogy placebó hatás,akár hitnek is nevezhetnénk,de elég komoly hatása van.
A működés leírása valóban zagyva,gondolom szándékosan,ha kamu azért,ha nem,azért.
További jó kacagást és vinnyogást!



Előzmény: Bozót (45)  
Hermanns74 2010-08-11 12:58:32 | 50
Hermanns74 képe

Modern2 elég negatív,ez egy sportolónál nem túl előnyös.
Nekem is van véleményem az űrrepülésről,de azért aki próbálta többet tudhat.

 
Pajtás 2010-08-11 09:17:10 | 49
Pajtás képe

kulonben ma egesz nap betont törtem,hajolgattam,lapatoltam,szikla darabokat dobaltam es birtam.meglepő modon birtam,ugyh nemtom most mi van.


Hát ez van, ez a hatása :) Amitől eddig kifeküdtél, attól most nem fogsz annyira :)



Előzmény: sti01 (41)  
monique 2010-08-10 23:39:32 | 48
monique képe

1) én véleményt (is) írtam
2) ez egy nyílt fórum, senki sem tilthatja meg h leírjam a véleményem akár vettem ilyet akár nem.



Előzmény: sti01 (47)  
sti01 2010-08-10 23:34:23 | 47
sti01 képe

Most véleményt irtok a karkötőről vagy mosolygos jelekkel jokat nevettek?Megkérnék mindenkit hogy aki meg nem probalta a karkötőt az vagy ne véleményezze a hozzaszolásokat vagy vegyen ő is es aztan szoljon hozzá.a lényeg viszont az h véleményt is irjatok es ne csak egy szavas hozzászolasok legyenek.

En kulonben hiszem h ha a tesztnel mukodott a dolog -nalam is,ahogy egyebkent eddig mindenkinel akinek mutattam,-akkor mas jotekony hatasa is lehet a karkotonek.en is szkeptikus vagyok az ilyen dolgokkal de annyi penzt megert a dolog h hatha hat es jobb lesz a közérzetem.És talan mondhatom hogy jobban birom a megerőltetéseket.Nem vagyok annyira fizikai munkahoz szokva de gond nelkul birom az egesz napos megerőltetést,lapátolast, betontörést es utana meg egy masfel oras focira is volt energiam és napközben egyszer sem jutott eszembe hogy atdobom a lapátot a szomszédba.

 
monique 2010-08-10 22:45:04 | 46
monique képe

Bozót +1 :)



Előzmény: Hermanns74 (44)  
Bozót 2010-08-10 20:23:53 | 45
Bozót képe

akik nem azok nem tudom mi alapján szólnak hozzá,de persze véleménye mindenkinek lehet.

Mert szkeptikusak és esetleg láttak már pár ilyen "csodaszert"....  Vagy mert elolvasgatták az állítólag rettentő tudományos leírást és jót röhögtek vagy vinnyogtak kínjukban....



Előzmény: Hermanns74 (44)  
Hermanns74 2010-08-10 13:25:17 | 44
Hermanns74 képe

Sziasztok,
Nem tudom mit gondoljak az EFX karkötőről.Elég racionális ember vagyok,még a horoszkópokban sem hiszek,nemhogy az ilyen "hókuszpókuszban"Egy ismerősöm terjesztő.A teszt nálam is működik,rábeszéltek,hogy hordjam.Megdöbbentett,hogy 7 órás,máskor stresszel járó vezetés idegesség nélkül telt,nem érdekelt,ha rám tapadnak vagy előttem tötymörögtek,nyugodtan autóztam.Hogy miért???????
Érdekelne olyanok véleménye akik kipróbálták,akik nem azok nem tudom mi alapján szólnak hozzá,de persze véleménye mindenkinek lehet.

 
RunKa 2010-08-09 20:28:44 | 43
RunKa képe

jól ki van ez találva....

 
monique 2010-08-09 18:38:14 | 42
monique képe

én nem hiszem h a karkötő miatt bírtad a betonozást :)



Előzmény: sti01 (41)  
sti01 2010-08-09 17:13:54 | 41
sti01 képe

Ami a tesztet illeti,nalam is mukodott a dolog...amugy minden nap,minden percben hordom.nem szoktam levenni.Jah es felfedeztem egy masik erdekesseget is- gondoltam kiprobalom az egyensuly tesztet ugy h mar par hete hordom és láss csodat,ugy eldőltem mint egy darab fa.pedig folyamatosan hordom a karkotot.Nemtom mitol lehet ez de kezdem azt hinni hogy ez az egesz csak egy jol kitalalt atbaxcsizas.teny h megvettem mert tetszett a karkoto is es annyit megert hogy meglassam milyen hatasa lesz.több is veszett mar buda varanal...kulonben ma egesz nap betont törtem,hajolgattam,lapatoltam,szikla darabokat dobaltam es birtam.meglepő modon birtam,ugyh nemtom most mi van.

 
monique 2010-08-06 19:58:49 | 40
monique képe

ez azért nem "több, mint érdekes", mert nyilvánvalóan nem mindenkinél műxik a placebó effekt.



Előzmény: Pajtás (38)  
Pajtás 2010-08-06 19:42:15 | 39
Pajtás képe

Az EFX nem energia-közlés elven működik, hanem saját szervezeted működését finomhangolja, azaz hatékonyabban fog működni a tested. Ebből származnak a hatások is.  



Előzmény: sti01 (33)  
Pajtás 2010-08-06 18:10:27 | 38
Pajtás képe

Az több, mint érdekes, ha nem érzel semmit több hét alatt és közben aktív, sportos életet élsz. Hol vetted a karkötőt? Hordod mindig, vagy csak véletszerűen?
Egyébiránt semmilyen ismert mellékhatása nincs a karkötőknek. 



Előzmény: sti01 (33)  
pirgelman 2010-08-05 19:09:08 | 37
pirgelman képe

Akinek kinézetre tetszenek ezek a karkötők, azok nyugodtan vegyék meg, egyik-másik tényleg elég jól néz ki.

Aki hármasnál jobb volt középiskolában fizikából meg bioszból, az harsányan röhög ezeken az innovatív technológiai megfogalmazásokon.

Aki meg gyorsabban szeretne futni, az elmegy edzeni.

Pénz beszélPénz beszélPénz beszél

 
RunKa 2010-08-05 18:36:32 | 36
RunKa képe

hát ez?

Nikken Sport Karperec

  • TriPhase® technológiával
  • Víz- és izzadásgátló 

A Nikken sport karperec az egyetlen olyan termék, amely három innovatív technológiát egyesít - egy termékben!

A sportolók által viselt sport karperecek többsége mágneses technológián alapul. A Nikken e technológiát továbbfejlesztve megalkotta a sport karperecet, amely egyedülálló módon teljes mágneses lefedettséget biztosít.

A karperec szemeibe beépített speciális kerámia anyagú betétek köbcentiméterenként több mint 1000 negatív iont termelnek, mintegy "utánozva" a negatív ionokban gazdag természetes környezetet. 

Nikken Sport Karperec TriPhase® Technológiával. A Hosszú hullámú infravörös technológia elnyeli a test által elveszített hőt, majd visszasugározza azt.

Könnyűsúlyú, puha és kényelmes viselet, ugyanakkor nagyon strapabíró. Víz- és izzadtságálló anyaga sportoláshoz vagy bármely egyéb tevékenységhez kiválóan alkalmassá teszi. A szép kivitelezésű mágneses kapocs erős tartást biztosít.
 
bellone 2010-08-04 15:05:49 | 35
bellone képe

Az energiaitalokban nincs holografikus algoritmus meg frekvencia, viszont van bennük cukor, koffein és taurin. Azt kell még észrevenni, hogy az energiaital kizárólag belsőleg használ és nem mutat jól sem a csuklón, sem a bokán...:)



Előzmény: sti01 (33)  
szkata73 2010-08-04 12:48:16 | 34
szkata73 képe

Engem is érdekel minden jellegű tapasztalat, mert tervezek karkötőt venni és előtte jó lenne néhány tapasztalatot olvasni. Szerintem Pajtás is tudna adni néhány infot, mert ő forgalmazza is. 

 
sti01 2010-08-04 11:41:48 | 33
sti01 képe

Sziasztok.Par hete en is vettem karkotot.Nemis tudom.Kulonosebb hatast nem erzek egyelore.Vgayis inkabb ugy mondanam h szinte semmit.Azer mondom h szinte semmit,mert a teszt nalam is mukodott szal valami hatasa biztos van. De ugyanolyan faradt vagyok, az izmaim ugyanugy fajnak megerőltető mozgas utan...Viszont nagyon erdekelne hogy mik lehetnek a mellekhatasai?mert mint mindennek,ennek is van gondolom.Ha egyszer energia mezo gyorsito,akkor kis mertekben olyan mintha folyton energia itallal tomnem magam vagy tevedek?

 
RunKa 2010-07-27 09:09:17 | 32
RunKa képe

Szerintem sokunkat érdekel, úgy kérlek írd meg a tapsztalataidat.

 
Scheffer István 2010-07-27 08:42:20 | 31
Scheffer István képe

Sziasztok.

Van tapasztalatom a EFX -el kapcsolatban . Nekem van kettő is belőle ( Karkötő, és nyaklánc ) Szerintem nagyon jó. HA esetleg érdekel valakit a konkrét tapasztalatom, akkor szívesen leírom. Pontosan a szexárdi borvidék félmaraton előtt vettem egyet . Azóta az a családból  van még a fiamnak , a feleségemnek , és a lányomnak is most akarunk venni.

 
Pajtás 2010-07-18 18:02:14 | 30
Pajtás képe

Sziasztok,

 

Sajna a termék rögzített egységáras mindenhol az országban, így a weboldalon szereplő 7.900 és 9.500 Ft-os árak az irányadóak.



Előzmény: szkata73 (29)  
szkata73 2010-07-13 15:48:01 | 29
szkata73 képe

Megnéztem a weboldalt, a vékony szilikon 7.900 a vastag pedig 9.500.

Bár lehet, hogy "pajtás" ad valami kedvezményt nekünk, futóknak.Kacsintás



Előzmény: RunKa (28)  
RunKa 2010-07-13 14:12:38 | 28
RunKa képe

és mennyiért adod?



Előzmény: Pajtás (27)  
Pajtás 2010-07-12 16:17:06 | 27
Pajtás képe

Igen, lehet tőlem rendelni, ma-holnap pl. éppen adok fel postán 3 db-ot két címre.

Szolnok megyében egyébiránt tudtommal még nem vagyunk :(



Előzmény: szkata73 (26)  
szkata73 2010-07-12 15:27:54 | 26
szkata73 képe

Igen, igen, erről.:-))Vigyor

Akkor rajtad keresztül vehetek? Vagy mennem kell a szolnok megyei képviselőhöz? :-(



Előzmény: Pajtás (25)  
Pajtás 2010-07-12 15:25:10 | 25
Pajtás képe

Dehogynem van, csak azt nem kérdezted :)

Átlátszó, égkékfehér, fekete-fehér, fekete-piros, fekete-narancssárga, fekete-zöld.

Márha erről beszélünk:



Előzmény: szkata73 (24)  
szkata73 2010-07-12 15:06:33 | 24
szkata73 képe

Köszi a választékot! A sima oválisból akkor nincs is? :-((



Előzmény: Pajtás (12)  
Házisárkány 2010-07-10 17:34:01 | 23
Házisárkány képe

Az efx-szel úgy hajoltam le a bokámhoz,hogy nem kellett bemelegíteni!Ha veszek ilyet tiszta Vaganova leszek-eddig is tág voltam na még ezzel!Soká lesz még a szülinapom...



Előzmény: Pajtás (19)  
RunKa 2010-07-09 19:22:24 | 22
RunKa képe

Ez az EFX kibillentős teszt, pont olyan, mint a Nikken mágneses talpbetéte...

 
szkata73 2010-07-09 12:45:34 | 21
szkata73 képe

Igen, lapos terep ugyen, de terep.:-)) Legutóbb Gödöllőn 2:18 lett, de ott tényleg végig le-fel, le-fel volt az útvonal. Annál tehát mindenképp jobb időt szeretnék. Aszfalton megy 1:57 alatt.:-)



Előzmény: Pajtás (20)  
Pajtás 2010-07-09 12:41:14 | 20
Pajtás képe

Mi az időterv a félmaratonra? Ja, ez terepfutás, nem?



Előzmény: szkata73 (18)  
Pajtás 2010-07-09 12:40:42 | 19
Pajtás képe

Egyébként ahol rendezvényeken vagyunk, ott élő kipróbálás és tesztelés is van mindig. Egyensúlyt, erőt hajlékonyságot lehet nézni a rövidtávú hatások közül, a videogalériában láthatsz ezekből is ízelítőt. Na, ott lehet azért érezni, hogy valami hat... :) A hosszabbtávú hatásokat ilyenkor elég nehéz prezentálni (stresszoldás, állóképesség, stb.), azt mindenki magán nézheti meg huzamosabb használat során :)



Előzmény: oroby (17)  
szkata73 2010-07-09 12:38:18 | 18
szkata73 képe

Erre bizony! :-) És ezen belül a félmaratonra, mert ugye ha már lúd, legyen kövér. Du. 3-kor lesz a rajt, rekkenő hőség és persze DÉLIBÁB, mert az kell!!:-)))



Előzmény: Pajtás (13)  
oroby 2010-07-09 12:36:24 | 17
oroby képe

Ok már találtam...

 
Pajtás 2010-07-09 12:34:18 | 16
Pajtás képe

Ja, a véleményekben vannak már magyarok is, csak nézd meg jobban.



Előzmény: oroby (14)  
Pajtás 2010-07-09 12:33:51 | 15
Pajtás képe

Próbálni elég nehézkes... (én ismerősökkel mondjuk szoktam ilyet csinálni.) Cipőt hogy próbálsz ki pár napra? :)

Rendezvényeken vagyunk számos helyen, jövő héten pl. én az EFOTT-on leszek, de általában a honlapon fent vannak a közeljövő eseményei.



Előzmény: oroby (14)  
oroby 2010-07-09 12:31:46 | 14
oroby képe

Sziasztok!

Hát az az igazság én elég szkeptikus vagyok ezekkel a csodadolgokkal kapcsolatban...ki is lehet próbálni pár napig?, hol lehet megnézni, megfogni, kipróbálni? stb... érdekelne. Hol lesz legközelebb rendezvény ahol meg lehetne nézni? 

A referenciák között nincs 1 magyar sem?! Tudom nagyon új meg nagyon amerikai, de akkor is...

Tudom, most én vagyok a gonosz hitetlen, de tényleg ki szeretném valahol próbálni Nevetés

Köszi