Nike félmaraton
Létrehozta: sepi | 2010-08-23 13:00:48-kor
Nem is értem, hogy nem jött még létre ez a topic, tehát úgymond hiánypótlásul létrehozom, mivel azt hiszem nagyon is aktuális. Jöjjön ide hát minenki, aki indul ezen a versenyen és beszélgessünk róla jó sokat!
FIGYELEM! Csak klikkelj ide és rakd be a 2011-es Nike Félmaratont az edzésnaplódba, hogy jobb listát tudjunk csinálni az indulókról!
Holnap d.u. még a helyszínen lehet nevezni ugye? Valami bogár beleült a fülembe és eléggé nyaggat hogy a váltó melett nevezzek a teljes távra is :D
Érdekel valakit egy nevezés, rajtszám a holnap reggeli Metropol futásra? a lányom nem tud jönni, de a pólót már lenyúlta :) ha kell vkinek ingyen átadom a rajtszámot és a hozzá járó befutó csomagot, reggelit
Esőkabátom az nincs, de mindegy, így is, úgy is vizesek leszünk :)
De válogatós vagy. Ő sem mondana mást, a dekoltázsa viszont tagadhatatlanul jobb ...
Előzmény: csetbalu (144)
az új Németh Lajos:) köszönjük:)
de akkor már inkább Gaál Noémi, ha kérhetjük...:):)
Vasárnap Budapesten a várható minimum hőmérséklet 12, a maximum 18 fok. Zápor, zivatar lehetséges, 14-15 km/h-s észak-északnyugati szél.
Napeersze :P Én már szombaton, majd vasárnap kora reggel is ott leszek, úgyhogy enyém lesz bebebeeee :)))
Előzmény: pecsenye (135)
Részemről storno. Egész héten torok- és mandularothadásom volt, nem futok. Marad a sör.
Előzmény: sepi (118)
Íme, ez az itthoni gyűjtés eredménye, de csoki-vásárolni még holnap megyünk:
Előzmény: pecsenye (135)
Sziasztok!
Ha a lista frissül, mi is feliratkozunk. Feleségemmel futok (én leszek a "nyula"). Neki ez lesz az első:)
Shepherd (bár a rajtszámon elírták és "Stepherd lett:) 2320 rajtszám, és Ibolya - 2321 rajtszám.
2.15 a célideje.
Jó futást!
húhha.. akkor már hajnali 5-től ott dekkolok.. sőőt! már előző nap odamegyek, és ott sátrazok. és enyém lesz az összes csoki:)
Előzmény: pen (131)
NIKE Edzésonline Tali
Szóval akkor a Gépház és Malacka minden Edzésonline-os futót szeretettel vár a NIKE bemutató sátor mellett, kb negyed 10-től. Lesz nálunk némi csoki ellátmány, amit a leghamarabb érkezők között fogunk elosztogatni :o)
Előzmény: eftomi (129)
Egy remélhetőleg nem túl hülye válasz: érdemes a tömegközlekedést választani :)
Előzmény: tlally (124)
Mi sokszor az Andrássy-val párhuzamos utcában parkolunk, nem tudom pontosan az utca nevét, vagy Délibáb Vagy Benczúr. 10 perc séta onnan.
a Dózsa György úton jár a troli. a hősök terétől ha a duna felé jösz, lesz egy shell és mol kút is. a mellett le lehet parkolni és vissza lehet sétálni a hősökre. 10 perc.
A Felvonulási tér(vaskefe) szerintem nem lesz jó aznap....,de a Mexikói útnál a kisföldalatti végállomásán van P+R parkoló(ez van a legközelebb,ha befutsz még melegítést is megoldod),a Városligetben engem megbütettek tavaly,vagy Újpest városkapunál is lehet ingyen parkolni a metró fölött,az Árpád hídnál a NyUFI nál is ingyenes a hétvégi parkolás.A PeCsánál is lehet parkolni,ja meg a Városligetnél lévő "Meki"hez is be szoktam állni a Hungárián.
Gyakorlott ingázó vagyok azért tudom... :o)
Megnéztem a rajtszámomat: 3214
Egy remlhetőleg nem túl hülye kérdés, elsősorban a fővárosiak felé:
Hol érdemes parkolni? A Felvonulási teret ajánlották. Ez tuti nem fog megtelni?
Valaki tud javasolni egy "B" tervet?
Az én budapesti látogatásom évi néhány alkalomban kimerül.
Előre is köszi az infót.
Ja gondoltam akkor befizetek az egészre,meg marad a váltó is, de most nézem ennyire későn, már igen drága mulatság. Viszont köszi ez jó ötlet ha nagyon jó formában vagyok végig nyomom, na majd meglátjuk :)
Előzmény: Házisárkány (122)
Lefuthatod az egészet is,ha már ott vagy,decsak a vált rád eső része fog megjelenni az eredménylistában,de célfotó ott leszel.Ne félj!Indulj el,aztán meglátod milyen erőben vagy!!!!
HAJRÁ MINDENKINEK!!!!!
Előzmény: Eperszem (121)
Jujj csak én futok váltóban? :) Mondjuk fűz egy cimborám hogy fussam le bátran az egészet, szóval még az sincs kizárva :))
Ez sok mindentől függ, én a 2. vagy 3. frissítőnél kebelezném be, egy pohár víz kíséretében. Számolj a felszívódási idővel is!
Előzmény: Marcellus74 (117)
Az aktuális lista, ami már igen szép hosszú:
Név | Rajtszám | Távolság | Tervezett idő | Egyéb duma |
szkata73 | 1720 | 21.1 | 1:48:00 - 1:50:00 | Ezen felül a túlélésre játszom:-) |
run-ka | 2603 | 21.1 | Szintidőn belül | |
eftomi | 1136 | 21.1 | 1:44:59 - 1:54:59 | Időjárástól függően |
RemATi | 1051 | 21.1 | - | A többit meglátjuk |
pirgelman |
3549 | 21.1 |
1:30-2:00 | Ezen felül izomlázra játszom :)) |
tlally |
3*** | 21.1 |
2:00-2:06 | debütáló félmaratonista |
stojesz |
4532 | 21.1 |
1:45 | 1:45-ös iramfutókkal indulok, a cél is ez. |
Eperszem |
- | 13.9 |
1:25 | lehet csak váltóban merek elindulni, emiatt nem merek még nevezni |
felician |
2277 | 21.1 |
<1:30 | Ezután egy sörre játszom :-) |
HarcsaBarna |
2506 | 21.1 |
1:30-2:10 | túlélés, állapottól függően |
teadrop |
3734 | 21.1 |
1:50 | de valószínűbb az 1:55 - 2:00 főleg, ha hőség is lesz :-) |
mjoci |
1083 | 21.1 |
1:35 | Ha nyúl leszek 1:45 |
andi-ka1 |
2787 | 21.1 |
<2:00 | cél 2 órán belül, de az 1:50-es időnek igazán örülnék |
feketearpi |
3094 | 21.1 |
1:50 | Ha nem lesz hőség |
Skam |
- | 21.1 |
2:30 | Cél a szintidőn belül beérni |
cs1krisz |
1217 | 21.1 |
1:45 | |
leon01 |
3885 | 21.1 |
1:30 | |
Marcellus74 |
- |
21.1 |
1:50 |
haverommal tervezzük az 1:50-es időt. ő most talán jobban fogja bírni, de majd meglátjuk. |
acslaci |
4485 |
21.1 |
<1:40 | |
pecsenye |
2698 |
21.1 |
~1:25 | |
nakedbike |
5286 | 21.1 |
<2:15 | szépen lájtosan, nem erőlködve, mint a gyors halál volt a délibábos Hortobágyon |
Amatőr |
- | 21.1 |
<2:00 | Rajtszámot még nem tudok, tervezett időm az utóbbi pár hét fantasztikus fejlődése alapján már belül van a 2 órán! :) |
andre1965 |
3060 | 21.1 |
<2:05 | titkos terv 2:00 alatt |
posztizoli |
1835 | 21.1 |
1:39:59 | De ha 2 óra lessz, akkor sem dől össze a világ! |
csetbalu |
839 | 21.1 |
? | 839. rajtszámmal csetbalu is aszfaltszaggat...:) |
Daniloo |
1589 | 21.1 |
2:00 | tervszerint a 2 órás iramfutókkal. |
Csandy |
4067 | 21.1 |
<2:30 | a mezőny végén biztos megtalálható leszek :), illetve remélem nem a záróbuszon érkezem :) |
kockabond |
- | 21.1 |
? | |
sepi |
még nincs |
21.1 |
<1:54:16 |
Ezen felül a túlélésre játszom:-) |
Bozót | - | - | - | szurkol vagy dolgozik, esetleg szurkolésdolgozik |
pen | - | - | - | Fotózik és szurkol |
Mi az 1:45-ös iramfutókkal szeretnénk tartani a tempót.
viszek egy energia gélt is. hányadik kilóméternél ajánlatos letolni a torkomon? gondolom egy frissítőpont előtt hasznos, hogy egyből rá tudjak inni.
Biztos, hogy nem a mezőny végén leszel. A záróbuszt meg csak hírből fogod ismerni. 40 felett igazán élvezetes a futás :)
Előzmény: Csandy (115)
szia :) nagyon köszönöm, a nevem nem titok, hiszen az adatlapomon is látható...Csengeri Andrea, a rajtszámom 4067-es /remélem szerencsét hoz, 40 évesen kezdtem futni, 67-ben születtem :)/ a mezőny végén biztos megtalálható leszek :), illetve remélem nem a záróbuszon érkezem :)
Előzmény: Házisárkány (110)
Első félmaratonom. Ma befejeztem az edzést, három nap pihi. Edzéseim során egyszer sem futottam le a félmaraton távot mert szept. 5-én szeretném elveszíteni a félmaraton szüzességem :)
Elárulod?Megyek vonyítozni!
Nekem 18-nál volt a fal(Westend),ott jól esett volna a szurkolás....
Előzmény: Csandy (108)
szia :) nekem se ártana egy kis drukkolás, ma megkaptam a rajtszámot, érdekes, hogy rá van nyomtatva a nevem is, eddig egyetlen BSI-s rendezvényen sem volt, a hátamra meg kerül egy első félmaratonistás papír, ki leszek szépen dekorálva :))
Előzmény: Házisárkány (104)
Csak nehogy doppinglistára kerüljünk :P A végén még nem lehet majd koedukált versenyeket rendezni
Előzmény: Amatőr (101)
...hát a szép hölgyek látványa sokkal szimpatikusabb tanács ás dopping, mint az edzéskilométerek gyűjtése.
/Na jó, csak vicceltem... /
Előzmény: mjoci (92)
Ez a tücskök egyik alfaja, latin neve: lelkesenesz-futusz-tücsökusz!
Érdemes hallgatni rá, ha már ciripelusz
Előzmény: Eperszem (149)