Nike félmaraton
Létrehozta: sepi | 2010-08-23 13:00:48-kor
Nem is értem, hogy nem jött még létre ez a topic, tehát úgymond hiánypótlásul létrehozom, mivel azt hiszem nagyon is aktuális. Jöjjön ide hát minenki, aki indul ezen a versenyen és beszélgessünk róla jó sokat!
FIGYELEM! Csak klikkelj ide és rakd be a 2011-es Nike Félmaratont az edzésnaplódba, hogy jobb listát tudjunk csinálni az indulókról!
Oké, majd Sepi szépen beírja a füzetébe :-)) Örülök, hogy neveztél. Rajtszám ???
Előzmény: nakedbike (47)
Run-Ka, megtaláltam, itt vagyok, hirtelen eldönöttem és beneveztem. A hortobágyinál is így voltam. Azért összejött, 2:15 időn belül szeretném futni, szépen lájtosan, nem erőlködve, mint a gyors halál volt a délibábos Hortobágyon.
Hűha vazze! A "körül" az szűken vagy tágan értelmezendő? Vagy eredménytől függően? Na jó, csak viccelek! Meg irigykedem!!!!!!!
Előzmény: pecsenye (45)
Amit írtál, 1:39:44 sima ügy szerintem, de a résztávok alapján az 1:30 sem lehetetlen, sőt. Bár versnytapasztalat híján azért óvatosan kezdenék, úgy 3-5 km kényelmes 5 percessel, aztán ami a csövön kifér, mindent bele, a végén meg rátenni még egy lapáttal. És előre állj a rajtnál, az 1:30-as táblához, hogy húzzanak, ne neked kelljen előzgetni (idő is, energia is).
Előzmény: acslacci (41)
Sziasztok! Látom komolyan megy az időintervallumok kitalálása :)
A rutinosaktól szeretnék kérni némi segítséget/véleményt: mire lőjjem be az időmet??? Totál tanácstalan vagyok, meg rutintalan is, nincs versenytapasztalatom, sem tesztfutás időeredményem.
Az edzésnaplóm publikus, talán szolgálhat iránymutatásként..
Előre is köszi a válaszokat!
L
haverommal tervezzük az 1:50-es időt.
ő most talán jobban fogja bírni, de majd meglátjuk.
még nem foglalkoztam ezzel a témával, de az iramfutók minden kilóméterre "azonos" időt mennek, vagy úgy van kikalkulálva, hogy az elején kicsivel gyorsabb a tempó és a végére lassul, és így jön ki a végső időeredmény?
tavaly 1:56-om volt sokkal kevesebb felkészüléssel. most szeretném az 1:50-en belül futni, de nagyon olyan tipus vagyok, hogy félek egy olyan tempót tartani, amit még nem futottam 21 kilóméteren keresztül.
Jajj bocs, a copypaste rejtelmei kifogtak rajtam. Következő táblában javítom :-)
Előzmény: RemAti (37)
ha bírnék olyan gyorsan futni, legszívesebben veletek tartanék a társaság miatt :-)
Előzmény: cs1krisz (26)
Shrek hivatalosan távol. Sajnos, hogy igy alakult. De veletek egy időben, rátok gondolva lefutom én is a távot. Ha máshogyan nem, edzésnek. Állitólag társam is lesz. A Nike-re tervezett időt pedig majd szeptember 19-én.
Az aktuális lista:
Név | Rajtszám | Távolság | Tervezett idő | Egyéb duma |
szkata73 | 1720 | 21.1 | 1:48:00 - 1:50:00 | Ezen felül a túlélésre játszom:-) |
run-ka | 2603 | 21.1 | Szintidőn belül | |
eftomi | 1136 | 21.1 | 1:44:59 - 1:54:59 | Időjárástól függően |
RemATi | 1051 | 21.1 | - | A többit meglátjuk |
pirgelman |
3549 | 21.1 |
1:30-2:00 | Ezen felül izomlázra játszom :)) |
tlally |
3*** | 21.1 |
2:00-2:06 | debütáló félmaratonista |
stojesz |
4532 | 21.1 |
1:45 | 1:45-ös iramfutókkal indulok, a cél is ez. |
Eperszem |
- | ? |
? | lehet csak váltóban merek elindulni, emiatt nem merek még nevezni |
felician |
2277 | 21.1 |
<1:30 | Ezután egy sörre játszom :-) |
HarcsaBarna |
2506 | 21.1 |
1:30-2:10 | túlélés, állapottól függően |
teadrop |
3734 | 21.1 |
1:50 | de valószínűbb az 1:55 - 2:00 főleg, ha hőség is lesz :-) |
mjoci |
1083 | 21.1 |
1:35 | Ha nyúl leszek 1:45 |
andi-ka1 |
2787 | 21.1 |
<2:00 | cél 2 órán belül, de az 1:50-es időnek igazán örülnék |
feketearpi |
3094 | 21.1 |
1:50 | Ha nem lesz hőség |
Skam |
- | 21.1 |
2:30 | Cél a szintidőn belül beérni |
cs1krisz |
1217 | 21.1 |
1:45 | |
leon01 |
3885 | 21.1 |
1:30 | |
sepi |
még nincs |
21.1 |
<1:54:16 |
Ezen felül a túlélésre játszom:-) |
Bozót | - | - | - | szurkol vagy dolgozik, esetleg szurkolésdolgozik |
pen | - | - | - | Fotózik és szurkol |
Állítólag lesz(nek) 1:45-ös iram futó(k). Nehéz dolgotok lesz szerintem együtt maradás szempontjából.
Előzmény: mjoci (31)
Én is, én is, mert addigra összegyűjtök még elég edzéskilométert. :)
Cél a szintidőn belül beérni, rajtszámot rákereshetőség miatt nem írok. Futás előtt és/vagy után edzésonline póló lesz rajtam, onnan meg lehet ismerni. :)
Felesre neveztem,számom 3094 lesz.Idő: 1:50 körül ha nem lesz hőség.
Sziasztok.
Én is beneveztem a versenyre, 4. félmaratonom, Bp-en az első,
Rajtszámom 2787, cél 2 órán belül, de az 1:50-es időnek igazán örülnék. Időjárás mint olyan nem érdekel, az mindig van.
Jó versenyzést mindenkinek!
3734
az álom 1:50, de valószínűbb az 1:55 - 2:00 főleg, ha hőség is lesz
Én is debütálok 5-én, de lehet csak váltóban merek elindulni, emiatt nem merek még nevezni. Az egyik legnagyobb félelmem a hőség, de ha lehet hjinni az időjósoknak, megusszuk.
Jó, hogy írtad az iram futókat. Valahol olvastam, de azóta sem találom, hogy. Bár szerintem nagy lesz a tolongás.
Előzmény: stojesz (14)
Én is ott leszek, mint debütáló félmaratonista. Rajtszám: 3***?
Célidőt az edzések alapján 2:00 - 2:06 közé teszem, de szintén erősen időjárásfüggő a teljesítményem.
részemről egyelőre passz h indulok-e... be vagyok nevezve, a rajtszámot most nemtom :)
Utálom a rakpartot. Ha meleg lesz akkor ott a pokollal lehet, majd találkozni.
Aktualizálva a tábla. Tessék csak tessék...
szkata73 | 1720 | 21.1 | 1:48:00 - 1:50:00 | Ezen felül a túlélésre játszom:-) |
run-ka | 2603 | 21.1 | Szintidőn belül | |
eftomi | 1136 | 21.1 | 1:44:59 - 1:54:59 | Időjárástól függően |
sepi |
még nincs |
21.1 |
<1:54:16 |
Ezen felül a túlélésre játszom:-) |
Én is megyek !! rajtszám 2603 :-))) Jövőhéten át is veszem ! Csak simán szintidőn belül szeretnék.
El is kezdeném a listaírást, hogy ne legyen üres a topik.
Nike félmaraton lista
sepi | még nincs | 21.1 | <1:54:16 | Ezen felül a túlélésre játszom:-) |
Köszi potther és felician! Valóban az 1:40-en belüli teljesítést tűztem ki magam elé, csak nem tudtam, reális-e. Bár a realitást sikerült mér párszor becsapni..
Még egy jótanácskérés: frissítéseket hogy érdemes végezni? Mennyire kivitelezhető egyáltalán ennyi rengeteg ember között? Érdemes magammal vinni valamit?
Előzmény: felician (44)