Balaton maraton és félmaraton
Létrehozta: Csandy | 2010-11-09 22:27:49-kor
Mivel már csak 11 nap van hátra az eseményig és hiába nézem, még nincs ilyen fórum, ezért megnyitom:)...nekem ez lesz az első maratonom, igaz, több részletben, de várom a tapasztaltak hozzászólásait :)
Jelenlegi álláspont a metnet fórumozóinál, hogy a hónap vége felé után kezd az átlagnak megfelelőre hűlni a levegő hőmérséklete. Jövő hétvégén tehát van esély a kb. 15 fok körüli nappali Tmax-ra, azaz tökéletes futóidő lehetséges. A csapadék esélyét még nem látni.
Csatlakozom hozzátok. Sőt rajtam kívül még tuti, hogy jön Dildi és kis csapata akik Bősz Eriből, Berdál Icából és Makk imiből áll. De Míra, Lámpás és Zoncsi is tuti, hogy lentlesz. Candy sikerült a csapatot kibővíteni?
végre :) azt hittem, nem jön senki innen...de nagy tolongás továbbra sincs :((...tudom, a nevezési díj durva, érem sincs, de nekem a 3. év Siófokon és páratlan hangulata van...csak az idő is kedvezzen
Előzmény: Marcellus74 (2)
Szia Csandy :)
Eredetileg én is több részletben akartam a maratont, de visszamondtam egyéb okok miatt, pl. nincs plecsni :)
De megyek mégis, mert szép a póló egy félmarcsira vasárnap. Maratont majd egy normálisat futok jövőre.
Különben is kurvadrága, bár a balcsis mind az.