24 órás úszás Kistarcsa - Edzésonline csapat
Létrehozta: eftomi | 2010-12-09 21:37:53-kor
A verseny helye: Kistarcsai Városi Tanuszoda 2143 Kistarcsa, Ifjúság tér 3.
A verseny szombat 8.00 órától vasárnap 8.00 óráig tart.
A 6 ill. 12-20 fős csapatok úsznak folyamatosan 24 órán keresztül a 25m-es úszómedencében.
A csapattagok 15-30-45 vagy 60 percenként váltják egymást.
Az első helyezést a 24 óra alatt legtöbb hosszt úszó csapat szerzi meg.
Az Edzésonline Úszómaraton Váltó Csapat tagjai a II. Kistarcsai 24 órás úszáson:
mjoci
G.Ildi
Daniloo - rendben
cseha - rendben
wintreka
zakka - rendben
Blue from the Island
pirgelman
nyaff
smarcsu
lajhára - rendben
forgi - rendben
Tiavirag - rendben
Tia
teadrop - rendben
Mike255 - rendben
Tamika - rendben
kisnagymisi
Mira
eftomi - rendben
Tartalék:
Az Edzésonline Úszómaraton Váltó Csapat tagjai a II. Kistarcsai 24 órás úszáson:
mjoci
G.Ildi
Daniloo - rendben
cseha - rendben
wintreka
zakka - rendben
Blue from the Island
pirgelman
nyaff
smarcsu
lajhára
forgi - rendben
Tiavirag - rendben
Tia
teadrop - rendben
Mike255
Tamika - rendben
kisnagymisi
Mira
eftomi - rendben
Tartalék:
Szia Eftomi,
esetleg van még hely a csapatban? Szevesen tartanék veletek. Nem vagyok túl gyors, sem túl lassú, de annál lelkesebb. :-) És még masszírozni is tudok!
Előzmény: eftomi (67)
Kedves leendő csapattagok! Ma este küldöm a II. kistarcsai 24 órás úszás rendezvényre való nevezéssel kapcsolatos e-mail-emet. Figyeljétek a postaládátokat! :-)
Bekerültetek az eseménynaptárba is. Hajrá kistarcsai úszók! :o)
http://www.edzesonline.hu/esemenynaptar/1673/&action=view
http://polythlon.elte.hu/kepek/main.php?g2_itemId=36268
ezek a képek a tavalyi versenyen készültek. Innen vettem az úszi méreteket, szerintetek...?
Ezzel a problémával nem vagy egyedül, a bukót én sem tanultam, nem is tudom. Az instrukciók alapján azonban megpróbálom majd tanulni.
Előzmény: torolt_7040 (57)
szia!
próbáld meg ez alapján:
http://www.edzesonline.hu/cikk/1566/uszas_bukofordulo_%E2%80%93_hogy_tanuljuk_meg
én is ennek a szuper cikknek az útmutatásait követve gyakorlok. a videók is nagyon sokat segítenek, ha fejben pontosan megvan, h mit kéne csinálni, az már negyed siker:-)
(kb.1 hónap után már szinte végig bukóval úszok, ha kihagyom, azt elbambulás, vagy O2 hiány okozza:-)
azt nem mondanám, h tökéletes, vannak hibák, mantrázom is a megfelelő utasításokat, de azért működik a dolog. és gyakorolni kell sokat:-) )
Hajrá, menni fog neked is!
Előzmény: torolt_7040 (57)
mjoci
G.Ildi
Daniloo
cseha
wintreka
zakka
Blue from the Island
pirgelman
nyaff
smarcsu
lajhára
forgi
Tiavirag
Tia
teadrop
Mike255
Tamika
kisnagymisi
eftomi
Tartalék:
Azt nem kell csinálni, de szerintem azzal együtt válik teljessé a gyorsúszás. No meg megfelelő beugrással, meg miegymással.
Előzmény: torolt_7040 (54)
Tomi! Én nem tudok bukófordulózni. Vác környékén élek most. Nincs valaki a csapatból, aki errefelé van és meg tudna tanítani rá?
mjoci
G.Ildi
Daniloo
cseha
wintreka
zakka
Blue from the Island
pirgelman
nyaff
smarcsu
lajhára
forgi
Tiavirag
Tia
teadrop
Mike255
eftomi
Tartalék:
Tamika
akkor megnyertél engem veled tartanék és köszi szépen a részleteket majd egyeztetjük..
Előzmény: Tia (49)
Én Kispesten lakok, Határ úttól kb. 10 percre, úgyhogy szerintem abszolút nem kitérő!
Előzmény: teadrop (48)
köszönöm mindkettőtöknek előre is! elvileg a kék metró Ecseri úti megállójához közel fogok "lakni", sztem amelyikőtök könnyebben megközelíthető onnan, őhozzá fogok bekéredzkedni:-)
jelige: "igény szerint keveset v.sokat beszélek, kis helyet foglalok, útiköltségbe beszállok" :-)
A kistarcsai 24 órás úszás módosított időpontja: 2011. február 19-20.
mjoci
G.Ildi
Daniloo
cseha
wintreka
zakka
Blue from the Island
pirgelman
nyaff
smarcsu
lajhára
forgi
Tiavirag
Tia
teadrop
eftomi
Tartalék:
Tamika
sziasztok!
szeretnék én is csatlakozni a csapathoz! (ha már a soproni vsz nem jön össze nekem)
és egyben majd szeretnék segítséget kérni a Kistarcsára való eljutáshoz, mert a Bp-en alvást még megoldom, de hogy hogy lehet Kistarcsára eljutni, azt egyelőre még nem is sejtem:-)
mjoci
G.Ildi
Daniloo
cseha
wintreka
zakka
Blue from the Island
pirgelman
nyaff
smarcsu
lajhára
forgi
Tiavirag
Tia
eftomi
Tartalék:
Tamika
Sziasztok!
Én mondjuk még sosem voltam ilyenen, de nagyon érdekelne, sok képet láttam róla és nem idegen tőlem az úszás! Lehet még jelentkezni?
mjoci
G.Ildi
Daniloo
cseha
wintreka
zakka
Blue from the Island
pirgelman
nyaff
smarcsu
lajhára
forgi
Tiavirag
eftomi
Tartalék:
Tamika
"A szervező kéri, hogy a rendezvény ideje alatt senki ne hagyja el az uszodát."
?????????????
Előzmény: eftomi (32)
Hol lehet erről a mókáról bővebben olvasni? 1-2 tavalyi beszámolón kívül nem találtam semmit.
Előzmény: eftomi (32)
Jók vagyunk bizony, kétség nem fér hozzá! :-) A hely szűkéről jut eszembe. A szervező kéri, hogy a rendezvény ideje alatt senki ne hagyja el az uszodát. Tavaly legalábbis ez volt a kívánsága. Tehát biztos van ott még hely valahol. :-)
Előzmény: nyaff (31)
Tomi!
Az az úszi elég kicsi, nézegettem a tavalyi képeket, és már akkor gondoltam is, hogy mi miért nem tudtunk erről. Szóval, rajtunk kívül más is be fog férni, vagy egyszerűen házi versenyt tartunk. (mert mi annyira jók vagyunk, én meg annyira szerény )
Köszönöm a lehetőséget ezúton is, és remélem hasznos tagja leszek majd a CSAPAT-nak!
mjoci
G.Ildi
Daniloo
cseha
wintreka
zakka
Blue from the Island
pirgelman
nyaff
smarcsu
lajhára
forgi
eftomi
Tartalék:
Tamika
Egyre többet nézegetem ezeket a 24 órás úszásokat.
Amennyiben a durván 2 km/h óra sebesség megfelelő a csapat részére, akkor esetleg nem csak nézegetném.
Én nagyon szívesen mennék, de előfordulhat, hogy elutazom... Tomi, betennél tartaléknak, amíg nem biztos?
mjoci
G.Ildi
Daniloo
cseha
wintreka
zakka
Blue from the Island
pirgelman
nyaff
smarcsu
lajhára
eftomi