Maraton
Létrehozta: sepi | 2007-06-09 19:20:47-kor
42 195 méter. Futva.
Mert ez a klasszikus táv, ami minden futó álmaiban szerepel, mert még nincs ilyen topic, mert kezdődhet mindenki felkészülése az őszi maratoni szezonra....
Előzmény: arion (85)
Hajrá EDZÉSONLINE!!! (Gatyatele.)
Nekem is "kiváltkép" please, csak Pen hozzám nem írta oda.
( Mert hát nem tudta. )
Előzmény: kán (84)
És persze éljen a Záróbusz!
Előzmény: pen (80)
Maraton
Cuha (első maratonja)
Hauanita
pirgelman
arion
atom
Urs
30 km
eftomi
Mariann
cs1krisz
Minimaraton
principessa
KoVerA
Váltók
Záróbusz (bobori, kán és a lányok)
Edzésonline (sepi-pen-Amatőr)
Mindenkinek nagyon jó versenyzést kívánunk!!! :o)
-- Moderálva--
Előzmény: Amatőr (76)
pen, sepi
Nekünk mi légyen a maratoni tempónk? Tervek, vágyak? Három különböző szintet lövünk be?
Amatőr@nagybeteg.hu :)
Előzmény: KoVerA (72)
Úgy tűnik, a Maratonkára én is eljutok, lécci vegyetek fel a listára! :)
(Csak azért megyek ám, mert szeretek listákra felkerülni... ;) )
"Akit a záróbusz beér, fel kell szállnia, a chipet a buszon kell leadnia, a letéti díjat is itt kapja vissza. Rajtszámát áthúzzák, a célterületre nem léphet be..." Egy kicsit még szervezkednem kell, hogy flottul menjenek a dolgok... kíváncsi leszek mit szól hozzá a bsi. olyan kb 4p/km tempót tervezünk...nem lesz sok beérő futó, az tutkó...
Előzmény: pen (68)
Felvettelek a listára. Tavaly én is a minimaratont futottam - nagyon jó hangulatú futás vár majd rád vasárnap. Hajrá! :o)
Előzmény: principessa (66)
Plus Maraton 2007 lista
Maraton
Cuha (első maratonja)
Hauanita
pirgelman
arion
atom
Urs
30 km
eftomi
Mariann
Minimaraton
principessa
Váltók
bobori, kán és a lányok - mi a váltótok neve?
Gyerünk, gyerünk jelentkezzetek még a listára! :o)
Szerény avagy sem, tavaly a nagy versenyt nekem is ez a 7400m-es táv jelentette! Hajrá Juli! :-)
Előzmény: principessa (66)
Szia Pen!
Bár nem vagyok hardcore edzésonline-os, azért gondolom a felhívás mindenkire vonatkozik, úgyhogy jelentem én is ott leszek vasárnap a szerény 7400 m-es kategóriában.:)
Juli
Előzmény: pen (65)
Maraton
Cuha (első maratonja)
Hauanita
pirgelman
arion
atom
Urs
30 km
eftomi
Mariann
Váltó
bobori, kán és a lányok
Gyerünk, gyerünk jelentkezzetek még a listára!
Előzmény: Mariann (62)
Mivel a kedvenc távom a 10 km és általában 10-15 km között szeretek futni, így ez most nem lesz túl gyors szaggatós. Mefogadtam a Nike félmarcsi előtt, hogy ha sikerül a terv és 1 óra 45-ön belül teljesítem a távot, akkor futok egy laza 30 kilit a Pluson. A Nike 1:40 lett végül, így következik a 30 kili - lazán
Hogy ez mit jelent? Hát kb. 2 óra 40-45-öt? Olyan 5:30-5:40-ben tervezek menni.
Előzmény: eftomi (60)
Előzmény: atom (57)
Na már el is dőlt. Egy titokzatos álfutó - értsd " nem igazi futó - csak szeretne lenni " - részletes és szakszerű tanácsai, baráti bíztatása hatására elvetettem a kockát, holnap nevezek.
( Hej, ha én álfutó lehetnék.... )
Előzmény: arion (53)
Előzmény: arion (53)
Kösz a bíztatást, az a baj, hogy nincs 30 km-nél hosszabb tapasztalatom. Nem tudom, mennyit segít a szituáció, a futótársak jelenléte. Azt gondolom áthajt a maradék 12 km-en, de ugyanakkor meg nem szeretnék 36-nál szomorúan leállni. Nem az a kérdés, hogy futok-e maratont, hanem az, hogy muszáj-e ezt feltétlenül most szept. 30-án, 5 óra alatt megtennem, vagy készüljek-e szép nyugodtan egy későbbi tutti 4 óra 30-ra.
De köszönöm még egyszer és lehet hogy találkozunk. Holnapig eldöntöm.
Előzmény: Hauanita (52)
Ha nincs gond: sérülés, betegség, akkor ne parázzál már!! Nem úgy ismertelek meg, és örömmel látnálak maratoni éremmel a nyakadban!!! Szedd össze magad, nézegesd az útvonalat, kajáljál, pihenjél. És nagy hajrá!!!
Remélem, találkozunk :-)
Előzmény: arion (50)
Előzmény: pen (48)
Pontosítok: a Sepi-pen-Amatőr összeállítású Edzésonline staféta alakult meg, miután Amatőrt sikerült rábeszélnünk, hogy egy befutó szakasz erejéig mégis húzzon futócipőt jövő vasárnap :o) Malacka persze dúl-fúl, hogy ő meg jól kimaradt, ezért Sepi most alkudozik vele, hogy esetleg az első szakaszt futhatják majd együtt.
Előzmény: kán (46)
sorsoljátok ki a fennmaradó helyeket (a nyúlcipős ajándék mellé egy kötelező váltóindulás), ha nem akarnak a népek jelentkezni... :-)
én távilag inkább uccsó előtti lennék, mert ha indul a másik csapat (ha összeszedek annyi korfost), abban első leszek.
Előzmény: sepi (45)
Plus Maraton 2007 lista
Maraton
Cuha (első maratonja)
Hauanita
pirgelman
30 km
eftomi
Váltó
bobori (13km vagy befutó)
kán (táv?)
pen (22.3km)
sepi (19.9 km)
Gyerünk, gyerünk jelentkezzenek a csapattagok. Ennél sokkal többen leszünk.
Előzmény: bobori (42)