Számisztika, vagy szerelem?
Létrehozta: SkóT | 2006-11-19 22:33:28-kor
.....avagy szeressük a kerékpárunkat, vagy a csúcsmodell birtokoljuk?
Tény, ez egy gyönyörű brinyó... :)) Biztos mélyen bele kell nyúlnod a pénztárcádba hozzá, de irigyelni foglak ha meglesz. Szerintem Skót is csak irigykedik, ne hallgass rá ;)
Nekem konkrét álmom nincs, a mostani brinyó még bírja alattam, de egy kis tuning ráfér az biztos.
Előzmény: Ms.Kate (85)
Tiéd lesz, de másik 1000 fut belőle a világban. Nem egyedi, nem nő a szívedhez, mert legbelül tudod, hogy nem NEKED gyártották, hanem a saját pénztárcájuknak. Amikor majd szembejön valaki egy ilyennel, majd pofára esel.
De persze.. szép.
:)
Előzmény: Ms.Kate (87)
Na pesze ez a keró dönölűséges.
Előzmény: Ms.Kate (85)
még gyerek az idő:-) minek úgy kapkodni...konkrétan pl. ez nagyon bejön:-) már gyűjtök rá...:-)
http://www.colnago.com/en/catalogo2007/cristallo.php
Előzmény: SkóT (84)
Csak tudnám mitől vagy ennyire magabiztos. Lefoglalóztad a cuccot? Ha nem, akkor erőteljesen javasolt......
Frászbácsi
Előzmény: Ms.Kate (83)
Előzmény: vérnyúl (81)
már vmilyek fórumban eccer megemlítettem nálam no1 a bringa, és csak utána állhatnak fel a dobogóra a pasik:-)) szal.....akár most is készülhetne az a fotó csak ne montival...hanem egy szép carbon vázas új keróval a dolomitok tetején majd
Előzmény: SkóT (79)
Előzmény: atom (78)
Uggyan, uggyan, figyelembe vehetnétek, hogy a srác:
- nem csak a bringájába, hanem a hálózsákjába is szerelmes; össze is bújik vele rendesen, és nem sózta rá a lányra, hogy ő vigyázzon rá, így a lány nyugodtan pihenhet
- nem lábbal kifele horpaszt, ami egy egész napos tekerés után kifejezetten bódító hatású lenne a külvilág számára
- kulacsát odaadta a lánynak, aki így ha megszomjazik, kortyolhat egyet-egyet. És persze mire a srác felébred, megtöltheti azt friss rumos teával...
Előzmény: Ms.Kate (77)
Előzmény: SkóT (72)
Szerintem azért megbecsüli. Nagy érték az olyan csaj, aki ezt képes elviselni. :-)
Előzmény: sepi (71)
Hűűűűűű ezt még ide kell löknöm!
...hogy tudjátok kinek hol a helye. :-)
Na jó.. legyen nektek valami jó is ebben a napban!
Ez a kép már megint űberkirály lett.
LUK!
Előzmény: sepi (57)
Előzmény: SkóT (55)
Már fölöslegesen próbálod módosítani a hozzászólásod élét! Ha találkozunk, tutira botot dugok a küllőid közé! Hehehehehehe.... :-)
Csak tudnám miféle harcról lehetne szó, amikor teljesen egyértelmű, hogy esélytelen vagyok. Esetleg Zolee-val ketten közösen írunk egy naplót.
Vagy....léterhozok egy fiktív usert és beírogatok mindenféle iszony teljesítményeket.
Ami még jobbabb.... lefizetem Sepit, hogy Kate naplójából töröljük az adatokat havi rendszerességgel, esetleg bármit beír, annak csak a felét tárolja stb.
Akkor talán van esély... :-)
Előzmény: Ms.Kate (54)
Előzmény: SkóT (51)
okés vettem a lapot, nem szólok hozzátok:-)) de abban nem reménykedjetek, hogy az alázás elmarad:-)) ezek után meg pláne....szal, reszeljétek a bringátokat és nyomjátok a kilométereket, mert harc lesz:-)))
Előzmény: SkóT (51)
Japók és szőkék kíméljenek! :-)
Megjegyzés: javaslom, hogy a nőneműek teljesítményükkel ne alázzák porig a hímneműeket. Köszönöm. :-)
Előzmény: Ms.Kate (50)
Vettem még sisakot, felsőt, szemüveget, mini pumpát - most hogy jön a rossz idő és nem lehet csak molinóban, síruhában és bakancsban tekerni. :-)
Azt ne is mond, hogy kicsinek tűnt a keró. Egyébként én nem éreztem úgy, de én nem is láttam magam rajta. :-( Remélem azért nem a "majom a köszörűkövön" látszat. Egyébként kényelmes.
Előzmény: SkóT (45)
Nahát! Gondolhattam vóna!
Sebaj...
Itten meg amolyan izék.. keró, meg az utasa, avagy kutyagazda portrék.
Előzmény: Ms.Kate (47)
Eléggé zabos lettem miatta, de vasárnap szerencsére sikerült edzőpartnereket találni.Lett is belőle 85 kili, meg lefagyott lábfej.
Kamáslit nekem karácsonyra! :-)
Miket vettél még?
Bejött a keró? Nekem elsőre picinek tűnt neked, de az eladó aszodta, hogy denem.
Előzmény: zolle (44)
Előzmény: SkóT (93)