Ultrabalaton csapatkereső
Létrehozta: sepi | 2008-04-16 20:41:59-kor

2009 június 20-21-én ismét megrendezésre kerül az Ultrabalaton 212 futóverseny, amelyen az egyik legnépszerűbb versenyszám a váltóverseny lesz. A versenyszervezőkkel együttműködve az Online Edzésnapló elindítja az Ultrabalaton váltóversenyének csapatkereső fórumát. Várunk minden futás iránt érdeklődőt, aki meg szeretné hirdetni a fórumon saját csapatát, vagy szívesen csatlakozna egy csapathoz.
A váltókra a verseny mindkét napján 5-5 szakasz vár, melyeket a maximum 5 fős csapatok tetszőleges kombinációban teljesíthetnek. A legrövidebb szakasz 19.3 km, míg a leghosszabb 26.9 km.
A váltóversenyról bővebb információt az Ultrabalaton oldalán találhattok.
Ha egy igazán hangulatos hétvégén, egy jó csapatban szeretnél futni a Balaton körül, ne habozz jelentkezz és találd meg csapattársaidat itt.
Tippem :
Egyéni induló ( rajtszámmal elkezdi a versenyt ) : 108
Csapat ( szintén el is indul ) : 70
Igazán izgalmas tipp az lenne , hogy az egyéniek közül hányan fejezik be ! ? ? ?
Előzmény: szasza (12)
Tippversenyt hirdetünk
Legyen Neked is EGERED!
A kérdés:
Idén hány csapat és egyéni induló lesz az ULTRABALATON-on?
A jelenlegi számokról itt tájékozódhatsz!
www.ultrabalaton.hu
A tippeket leadni a fórumon lehet, természetesen folyamatosan vezetjük.
Tippelési határidő: 2008. június 10.
Aki a legközelebb tippeli meg az egyéni induló és csapat indulói számát, az kap egy hatalmas plüssegeret.
Tehát egy tipp az egyénikre, egy tipp a csapatszámra, az eredményt összeadjuk, és aki a legkisebb különbséggel tippeli meg, az a szerencsés kapja meg az egérkét.
Tippegyezőség esetén sorsolással döntjük el ki lesz a nyertes.
És íme az egér:
http://picasaweb.google.hu/sznorbert75/UB2008/photo#5205395840204162386
Egérátadás június 22-én a verseny eredményhirdetésekor!
Szia Tacsi!
Email címedre írtam. Kezdhetjük a szervezést.Holnap beszélek Nagy Péterékkel, egy kis hasznos csapat szervezési tanácsoért. Az újabb nevezési határidő: május 31.
szia: csaba
Előzmény: pen (9)
Sziasztok!
Szívesen lennék az ultrabalatonon egy 5 fős csapat egyik tagja. Ha van olyan csapat,akik befogadnának tagjaik sorába, a tacsi701202@freemail e-mail címen tudtok elérni. Magamról röviden csak annyit, bajai amatőr futó vagyok, 11 éve rendszeresen futok, 5 maratont, és elég sok félmaratont teljesítettem.
Sziasztok!
Szeretnék részt venni az ultrabalaton váltófutáson, aki még csapattársat keres, szívesen társulok. Lényeg a jókedv és a mozgás, ám, ha az időeredmény is érdekel, kedves leendő csapattársak (mégse zsákbamacskát vegyen az ember, ugye) legjobbom félmaratonon 1:41, maratonon 3:52, a legfrisebb verseny: a volvo hegyi félmaraton 1:51
Üdv:
Juci
Sziasztok!
A hunrunon már jelentkeztem, de most itt is megteszem.
Ahogy panferik írta jój; kicsit lassúbb vagyok, de kitartó.
most a hegyi felest 2:28:02 alatt futottam, a 2007-es novemberi Balaton maratonton 4:50:55 alatt teljesítettem.
akár vegyes csapatban is indulok.
hello:csaba
Kis Videó!
http://www.indavideo.hu/video/Ultrabalaton_2008