PecsiPeter futás

2013.02.23 Szombat, 09:18:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:01:51

Távolság

29.35 km

Tempó

06:12 p/km (9.68 km/h)

Pulzus

Átlag
137
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Évikével kigurultunk ma Farkaserdőhöz, hogy egy 70-est beverjünk a lábainkba.
Az időjárás sajnos nem like-olta ezen terveinket, hamar elkezdett esni az eső, változó intenzitással.Ez hamar fordított a kockán, görlfrend pár hete volt felfázva, így hamar elhagyta a mai hosszú futás gondolatát.Helyesen tette, hisz keménység és hülyeség közt igen nagy különbség van.
Nem télen, 2 fokban, szakadó esőben, bokáig latyakban gázolva fullra elázott és szétfagyott lábakkal kell 7 órát futni, így átöltözött szárazba és visszaült a meleg kocsiba.
Közben megérkeztek a Mesterék, így Velük folytattam a körözgetést az erdőben.Nóri, Mester és Tibi lelkesek voltak még a parkolóban, de benn a latyakban gázolva hamar megtapasztalták a dirty madafaka veretés fogalmát :).Ennek ellenére gurítottuk szorgalmasan, jól ment a téma, meg a bandázás.
2 kör után Nóri is kiszállt, jól tette Ő is, ilyen körülmények közt hamar össze lehet szedni meg vagy fel fázást, főleg női sporttársaknak, kik ilyesmikre fokozottabban érzékenyek.
Gép szerencsére vízálló :), és jól bírja a gányolást is :), így meghúztam kicsit a 3 fősre apadt sorunkat.Ezt hamar meg is bántam, mert a Mester és Tibi ezen a csúszós, havas, latyakos terepen is láthatóan könnyedén haladtak 5:30-as iramban.Nem úgy én...:), de legalább tudtam kicsit gyakorolni a leszakadást is...:).
Szerencsére már csak 1 kört mentünk gyorsban, így nem kellett a megrogyásomat látniuk :), ami itt, ma, ebben a tempóban nálam hamar jött volna :).Visszakocogtunk a csajokhoz a kocsikhoz és kiszálltunk.
Végül a 70-es terv így persze messze nem lett meg, és a sok finomság is megmaradt :).Volt ugyanis a kocsiban annyi frissítő, hogy egy ironman-t is tudtunk volna menni belőle :).
Sebaj, tök jót bandáztunk és futottunk egy jót így is.Évike ma nem nagyon harapta ketté az erdőt :), de fejben kemény volt és okos döntést hozva lelkét erősítette a rutinos észjátékkal.Nóri ügyesen és lelkesen gurította, a Mesternek ez persze gyerekjáték volt, elfáradni még sosem láttam semmiben* :), elpusztíthatatlan droid Ő is.Örültem, hogy megismertem Tibit, ki első ironman-jére készül.Úszni és bicajozni ugyan még nem láttam, de a mozgását ma futás közben igen.Na meg a szemeit, amiben ott ég a tűz, az a fajta, ami "simán" elviszi Őt majd a célkapuig Nagyatádon...
Köszönöm a Társaságot!

*: 2012-03-17:
"Mester tréfa répát reggelizhetett mert egy idő után elkezdett viccelődni,hogy kezd megrogyni meg fáradni meg ilyen hülyeségek.Viszont átláttam a szitán mert már ismerem és nem hittem Neki.Letkéstől bár nem kértem:) de nagyon rendes volt:) és előre engedett végig vezetni első pozicióban a következő közel 50 killán át csuma pofaszélben..." :):):)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:01:51 29.35 06:12 9.68 0 0 0 137
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

Kicsi képe

Kicsi 4115 napja

Legalább Te képviseltél minket a pályán. :)

 

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4115 napja

Köszönöm szépen Mindenkinek!

dilisuni képe

dilisuni 4115 napja

(((ja és a "görlfrend" nagyon helyesen döntött, hallottam, hogy nektek még rosszabb körülményeitek voltak)))

dilisuni képe

dilisuni 4115 napja

Gratulálok, egészségedre!!!

necromedve képe

necromedve 4116 napja

Azért a finomságokat rossz időben is el lehet ám fogyasztani! ;)

Tepó képe

Tepó 4116 napja

Fúú Petyka, az a Riverside madafaka karika nagyon kicsinált amikor együtt verettük :-) emlékszem, h mennyire szét voltam hullva... 

Ez a mai téma nekem bejött, ennél már sz...pattam meg jobban is magamat az erdőben :-) 

Köszi a társaságot!

mata képe

mata 4116 napja

Egészségetekre.

shepherd66 képe

shepherd66 4116 napja

legalább tudtam gyakorolni egy kicsit a leszakadást:) egészségedre!

 

Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 4116 napja

Jó döntés szerintem is mindnyájatoknak. Csak önszopatás lett volna sportérték meg közel 0. Még van időtök futni. Itt az egész élet! :)

Felszerelések

Nike Zoom Vomero 7