PecsiPeter futás

2013.03.06 Szerda, 15:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:13:44

Távolság

21.3 km Szint: 445 m

Tempó

06:17 p/km (9.56 km/h)

Pulzus

Átlag
136
Minimum
0
Maximum
176

Edzésleírás

Kedd, szerda környékén szoktam egy gyorsabbat futni, ezt ma sajnos el kellett hagyjam, mert van valami húzódásféle a bal combhajlítómban.Nem vészes, de ilyen esetben nem kockáztatok, hanem okosba visszaveszek, hárítom a nagyobb bajt.Így ma is az erdő felé vettem az irányt, laza kocogás céljából.
Sajnos mire elindultam pont elállt az eső, nem lett teljes a trail feeling.Most nem volt kedvem a felvezető aszfaltos részhez, így urasan odakocsikáztam(a Hokában nem egyszerű vezetni, a 4 centis talpával mókás volt a pedálkezelés először) az erdő széléhez és onnan indítottam a menetet.
Jól ment, a tegnapi futás mentes nap után kurvára élveztem a szaladást :).Mondjuk azon a részen, ahol egy cross motoros elhúzott mellettem váratlanul, ott kissé beszartam :), de az én hibám, hisz zenét hallgatva nem hallottam, hogy jön a hátam mögül.Kicsit lesápadtam :), de aztán futottam tovább.Őzet is láttam.
A telefonos gps-es mérés ma is kiakasztott, mert épp 1 kilivel mért kevesebbet, mint amennyivel ezt a kört szoktam számolni.18.6km lett mikor visszaértem az erdő szélére, a kiindulóponthoz.Tökre gáz, hogy nem tudom pontosan most akkor mennyi is ez a kör, amit mostanában sűrűn futok.Ma számolta vajon jól, vagy a múltkor?A mai ráadásul több szint is :).Sürgősen le kell mérjem bicajjal, mert így, pontatlanságban nem lehet élni :).
Mivel kevésnek találtam a megtett adagot, így elfutottam a közeli parkerdőbe és ott még rácsavartam egy kört, majd vissza a kocsihoz.Az össz távot így 21.3-nak mérte a műszer, ami szerintem faszság, mert több lehetett az, de mindegy, beírom ezt, inkább kevesebbet, az a biztos.

Tegnap este elutaltam a pénzt, szóval teljes lett a nevezésem a hónap végi VTM-re.Fasza verseny, tavaly itt futottam meg az első terep ultrámat, marhára bejött és emlékezetes marad.

Főként arról, hogy előtte este jöttünk össze Évikével...;)

Ezt a kis videót Zserzseli készítette a múlt heti Bükki Kilátások Hard-on (65km, 2500D+), a zene is üt, fel is raktam a fülesre :

Bukkiki from Gergely Medgyessy on Vimeo.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:13:44 21.3 06:17 9.56 445 0 176 136
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

mateve képe

mateve 4111 napja

Évi: :D:D:D

Egs a futit!

marky képe

marky 4112 napja

:DDDD
mekkora dumák, befostam!!!!
A tavalyi VTM-hez ezt írtam:
"Vérteskozma felé gyakorolhattuk  a gyors lefeléket rendesen, itt beért minket PécsiPeti. Az állat olyan lefelét nyomott egy nagyon durva részen, hogy ilyet életemben nem láttam, de túlélte és mint a távírat úgy tolta mindig előttünk:) "
Idén is ez lesz ?????? :DDD

mata képe

mata 4112 napja

"előző nap összejövök az új csajommal"

Óriási duma:)

Kicsi képe

Kicsi 4112 napja

Remélem idén már nem lesz "előző nap összejövök az új csajommal" szitu. :)

Fussál időre, minél gyorsabb a köröd, annál jobb. :) A stopperóra biztosan nem csal. :)

Levicopter képe

Levicopter 4112 napja

....... és milyen jó arcokkal találkozhattál a Vértesben , és persze idén is :))))))))))))

Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 4112 napja

VTM-en kiderül mennyi a tempó :) Egészségedre! Olyan nagy difi csak nem lehet max. 500m. Jó tudom elég az :))

Felszerelések

Hoka Mafate 2 Low