PecsiPeter futás

2013.03.12 Kedd, 04:40:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:59:06

Távolság

20.5 km

Tempó

05:49 p/km (10.33 km/h)

Pulzus

Átlag
133
Minimum
0
Maximum
148

Edzésleírás

Kedvenc napszakom a hajnal, de edzés miatt azért nem szoktam ennyire korán kelni, hitvallásom szerint az alvás fontosabb, mint a tréning.
Ma viszont korán és kipihentem ébredtem, fél óra vacillálás után otthagytam a jó meleg ágyat és a bolygó legjobb nőjét :), futócuccba ugrottam és nekiindultam.
4.40-kor...
Csípős hidegben indítottam, kifelé menet a buszmegállók mellett elkocogva hálát adtam a jó sorsomnak, hogy pár napig nem kell mennem dolgozni, kedvemre futogathatok.A fejlámpát egy órán belül kikapcsolhattam, a hajnal színei elég fényt adtak már.Sajnos Pósteleki erdőben edzett ma hajnalban alkalmi edzőtársam, Kulabá is, és mivel elég lassan kocorásztam, így hamar hátbacsapott...Felkészülten vártam a támadást :), ballaszt elhagyása után, és a trail etikettet követve, megkönnyebülve még jobb lett a run :).Jó saras volt a terep, volt egy kis dagonya, jól össze is basztam a csótányroppantót :), nagyon mélyre így nem is ereszkedtem az erdőbe.Bőven 6-oson kívüli átlaggal ciripeltem, de nem agonizáltam ezen, jól esett a joyride, ez a szakasz nem a vicsorgásról szólt, hanem az élményről.
Fantasztikus volt az ébredő természetben futni, az erdő szélén pont megcsíptem a ködpárán át felkelő napot, ahogy befesti a szántóföldet, és ahogy a nyulak és őzek átszaladtak...Csak álltam ott megigézve és elvarázsolódva, jó lett volna egy pause-t nyomni a képeslap szerű látványban.Az élmény az enyém volt...
Hazafelé az aszfaltos killereket bevajaztam, hogy nagyobb legyen az edzésérték, ez a szakasz korrektül fel is javította az össz átlagot.Itt már kicsit lihegtem is :).
Mosolyogva és feltöltődve értem haza, kiss és ölelés után elégedetten öntöttem a pofámba a meggyes söröcskét :).

Itt pedig a tegnapi vacsora élete 3 képben, avagy before-after :).
Kolbásszal, hagymával és sajttal megbolondított bundáskenyér tepsiben kisütve...OMG! :)






Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:59:06 20.5 05:49 10.33 0 0 148 133
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

11 hozzászólás

Kicsi képe

Kicsi 4097 napja

Szép történt..., a futás és a vacsora mozzanatai is. :)

Tibi(ke) képe

Tibi(ke) 4099 napja

Egészség:)!

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4099 napja

Köszi szépen Mindenkinek!
Máté : Nem kell zsír sem alá, ha teflonos a tepsi alja.Forgatni sem kell.A belepakolt kenyerekre csak rá kell önteni a tojásos cuccot meg a többi hozzávalót és megsütni.A sajtot a végén pirítottuk rá.

mjoci képe

mjoci 4099 napja

Tudsz élni.:))))

Daniloo képe

Daniloo 4099 napja

hdz715 képe

hdz715 4099 napja

Komoly! :) Tudsz élni!

necromedve képe

necromedve 4100 napja

matevét nagyjából idézve: :D:D:D kulabá mindig bearanyozza a napkezdést...no de ez a bundáscsoda a nap végét is..nyammmiii... :))))

Egs a futit! is... ;)

Jó ötlet ez a bundás kenyér tepsiben, így tényleg nem csöpög az olajtól, azt rühellem benne én is. Meg úgy általában az olajos kajákért sem rajongok. Ki is próbálom a napokban. Egy kis zsír majd megy alá. :) Meg sem kell forgatni sütés közben?

Maráz Zsuzsanna képe

Maráz Zsuzsanna 4100 napja

Grat. Ez a bolygó legjobb nője dolog, na meg a hajnali erdő, a bundáskenyér..............éééén most irigykedem. :)))))))

csetbalu képe

csetbalu 4100 napja

ezek a legjobb pillanatok:) jó Nő mellől reggel kipattanni, karcolni az ébredezéssel, hazaérni, még csend-pihi-nyugi van, és rá a Sör:)

dek.rvajó így:)

mateve képe

mateve 4100 napja

:D:D:D a napfelkelte mindig bearanyozza a napkezdést...no de ez a bundáscsoda a nap végét is..nyammmiii... :))))

Egs a futit! is... ;)

 

Tepó képe

Tepó 4100 napja

De jó lehetett!! Olyan király, amikor az erdőben látsz olyat, amit nem tudsz megörökíteni... nekem is sokszor előfordul, és az tényleg csak az enyém. Nem átadható a pillanat, még a legjobb leírásokkal sem. 

A vacsi meg jöhetne reggelinek is. MOST!!!

Felszerelések

Hoka Mafate 2 Low