Pepe88 egyéb

2013.06.09 Vasárnap, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

3.nyári makróciklus 4. (pihenő) hét

 

Pihenő hét lett volna, de egyáltalán nem lett az. A lábam mondjuk pihent, de csak az. A hét első három napján minden sportból csináltam kicsit, átmozgattam, utána csütörtökön pihentem, de aztán végül tekertem egy rövidet és spontán ötletként felmerült, hogy indulni kéne a K/H félmaratonon és futni egy "nyugis" 1:45-öt, nem PB-t hajkurászva. 

 

Elvileg két full szabadnapot terveztem, egy sem lett. Péntektől vasárnapig árvízvédekezésbe segítettem be, különösen a szombati napot éreztem (egyedül) hasznosnak. A mai vasárnapi katasztrófa volt. Utólag még a K/H félmaraton is jobb lett volna,  de nem tudtam volna tiszta lelkiismerettel indulni. Pihenőhetem van, amúgy sem készülök idén semmilyen versenyre, inkább segítenék. Mondjuk ha tudom, hogy nincs semmi meló Gödön/Vácon/Sződligeten, akkor lehet megyek. Habár ekkor meg inkább elmentem volna Szentendréig és megpróbáltam volna bejutni Leányfalúra/Tahiba.

 

Pihenés mindenesetre nem volt sok, de hát pihentem télen eleget! Kajálásra sem figyeltem az elmúlt 2-3 napon. Jövő hét lehett lazább lesz a kelléténél, mert kicsit fáradt vagyok, bringám sincs (úton Kall-ba) és szokásos uszodák zárva (Hajós/Dagály). Ja és a futás sem ideális, mert sziget sincs...

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!